Party Info

Free Your Mind Festival


Free Your Mind Festival

Details

Naam: Free Your Mind Festival Organisatie: Free Your Mind Locatie: Stadsblokken Type: buiten Plaats: Arnhem Datum: zaterdag 6 juni 2015 Tijd: 10:00 uur - 22:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.freeyourmindfestival.nl Facebook: eventpagina

Genre's


Artiesten (a-z)


Stage: Harenam
  Egbert
  ROD

Stage: Lapis
  Popof

Stage: Flumine

Stage: Litus
  Dinky
  Gerd

Stage: Tenebris
  Barac
  Butch

Stage: Metallum
  Psyk
  Remy

Prijzen

Regular Normal: 38,00

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
  • Bericht 3
Free Your Mind Festival viert in 2015 haar 12e editie en is daarmee inmiddels één van de oudste dancefestivals in Nederland. De historische lokatie, onder de wereldberoemde John Frost brug, is uniek in zijn soort. De brug zal dit jaar ook weer een essentieel onderdeel zijn van het festivalterrein.

Voor Free Your Mind een extra gelegenheid om de vrijheid te vieren als nooit tevoren. Ook muzikaal pakt het festival grootser uit dan de afgelopen jaren. Free Your Mind werd beroemd vanwege de underground/techy programmering en is klaar voor een grootse terugkeer in de arena van hoogwaardige festivals. In voorgaande edities heeft het festival een enorme Hall of Fame opgebouwd, met namen als Derrick May, Joris Voorn, Westbam, Marco Carola, Paul Kalkbrenner, Speedy J, Karotte, Josh Wink, Layo & Bushwacka, Matthias Tanzmann, Jay Lumen, Michel de Hey, M.A.N.D.Y, Ben Sims, Joey Beltram, Audio Bullys, Slam, Dennis Ferrer, Kevin Saunderson, Martin Buttrich, The Advent, Billy Nasty, Secret Cinema, Guido Schneider, Ken Ishii, Miss Djax, Aril Brikha, Dr. Lektroluv, Kenny Larkin, Sebastien Leger, Egbert LIVE, Gramophonedzie, Surgeon, Steve Bug, Nic Fanciulli, DJ Sneak en Carl Craig om er maar even wat te noemen (hieronder vind je onze Hall of Fame, waar we best trots op zijn). Voor de nieuwe editie van 2015 staat er veel te gebeuren. Wat precies? Oordeel zelf en vier de vrijheid op Free Your Mind. We zien jullie graag in Arnhem op 6 juni 2015!
Arnhem - Op 6 juni 2015 viert Free Your Mind alweer haar 12e editie en geldt daarmee inmiddels als één van de oudste dancefestivals van Nederland.

Voor velen staat Free Your Mind nog steeds symbool als opening van het festivalseizoen. Free Your Mind pakt de eerste zaterdag van juni groots uit. Liefhebbers van techno, tech-house en deep-house worden dit jaar volledig op hun wenken bediend. Misschien wel meer dan ooit tevoren staat Free Your Mind voor het echte underground gevoel, vrijheid, creativiteit en ruimdenkendheid. Deze elementen kun je dit jaar op alle niveaus ervaren.

Natuurlijk blijft ook de ligging van de locatie één van de unieke punten van dit festival. Aan de oevers van de Rijn worden de Stadsblokken omgetoverd tot een unieke festivallocatie. De toren van de Eusebiuskerk en de legendarische John Frost Brug vormen het zo karakteristieke decor waar Free Your Mind om bekend staat. Terug van weggeweest is het podium onder de John Frost-brug, wat door zoveel festivalgangers bij de vorige editie gemist werd.

Hier volgen de acts die Free Your Mind Festival heeft bevestigd: Andre Galluzzi, Art Department, Ben Sims, Butch, Christian Smith, De Sluwe Vos, Dinky, Egbert live, Franky Rizardo, Gerd, Guy J, Jamie Jones, Joop Junior live, MANDY, Marek Hemmann, Mathis Kaden, Pig & Dan, Prosper Rek, Psyk, ROD, Route 94, Secret Cinema, Seth Troxler, STERAC aka Steve Rachmad, Super Flu, Tommie Four Seven, en Wankelmut. En dit is nog lang niet alles. Meer artiesten zullen in een later stadium bekend worden gemaakt.

De prijs van de Early Bird Tickets is slechts 28 Euro. De Regular Tickets kosten 38 euro per stuk. De eerste (zogenaamde Blind Bird-) tickets zijn al uitverkocht, de tweede fase, de Early Birds, zijn nu in de verkoop. Tickets zijn verkrijgbaar via www.freeyourmindfestival.nl/tickets.
Free Your Mind 2015 belooft een hoogstaand feestje te worden. Uiteraard hoopt de organisatie dit jaar zowel nieuwe als (de vele) voormalige bezoekers te verwelkomen op dit unieke festival.

Social:
Facebook: www.facebook.com/events/962506817099972/?fref=ts
Twitter: Twitter.com/FreeYourMindnl
Het is nu toch echt bijna zover: op zaterdag 6 juni vieren we alweer de twaalfde editie van het Free Your Mind Festival!

Het festival leeft als nooit tevoren en daar zijn we extreem blij om! De voorverkoop gaat harder dan we hadden durven dromen! Dank daarvoor! Het gaat een mooi feestje worden!

We zeggen het niet graag zelf, maar WAT een line-up dit jaar. Seth Troxler, Hot Since 82, Jamie Jones, Art Department, Ben Sims, Route 94 en Guy Gerber, om maar een greep uit de vijfenveertig indrukwekkende namen te doen.

Verder is er een aantal primeurs: voor het eerst werkt Free Your Mind samen met het wereldberoemde Cocoon uit Frankfurt, de organisatie van techno legende Sven Väth.
Extra tof: De Cocoon stage, met o.a. Seth Troxler, Mathias Kaden en Andre Galluzzi, komt onder de wereldberoemde John Frost brug. Voor veel Free Your Mind gangers toch de favoriete plek!

Nog een primeur: de samenwerking met SLAM!FM. Het underground zaterdagavond programma "The Boom Room" is de host van een eigen stage op Free Your Mind.

Er is nóg een SLAM!FM gerelateerd podium: FLOW van Arnhem’s eigen Franky Rizardo, met louter supersterren: Homework, M.A.N.D.Y., Guy Gerber, Franky Rizardo, Route 94, Art Department en Jamie Jones!

De liefhebbers van het betere beukwerk komen aan hun trekken op het Metallum Stage, met Remy, Sterac a.k.a. Steve Rachmad, Secret Cinema, Tommy Four Seven, Drumcell en Ben Sims.
De volledige line-up van het Free Your Mind Festival vind je op de website www.freeyourmindfestival.nlFoutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.267 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.267 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen