Party Info

FestyLand 2022


FestyLand 2022

Details

Naam: FestyLand 2022 Editie: Fiesta Organisatie: Festyland, Par-T Events Locatie: BillyBird Park Hemelrijk Type: buiten Plaats: Volkel Datum: zaterdag 8 oktober 2022 Tijd: 14:00 uur - 01:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: festyland.nl Facebook: eventpagina

Genre's


Artiesten (a-z)

  Donnie

Prijzen

Regular Normal: 28,75

Voorverkoop


Vervoer


Meer info

  • 27/06/2021

FestyLand zet veranderingen verder door want “verandering van spijs doet feesten!” In 2019 werd aangekondigd dat FestyLand een andere weg in zou gaan slaan. Na 2 jaar mogen we gelukkig weer aan de slag en zet de organisatie deze veranderingen verder door. Op vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober wordt het Hemelrijk in Volkel De Festivaltuin van het Zuiden! LIVE & FIËSTA Beide dagen zullen een duidelijkere scheiding en een ander thema mee krijgen. Vrijdag gaat verder als “FestyLand – LIVE” en zaterdag als “FestyLand – FIËSTA”. “FestyLand - LIVE” wordt gevuld met livemuziek, pop, tributes en andere vrolijke klanken en tijdens “FestyLand - FIËSTA” gaat het accent liggen op pop, dance, 90’s, R&B, feestmuziek en hiphop. Dus nog even, dan is het de hoogste tijd om de FestyLand-weide weer in te gaan. Op 8 en 9 oktober worden de festivalpoorten in Volkel éindelijk weer geopend! En om dit te vieren hebben we nog meer goed nieuws: we hebben de entreeprijzen verlaagd. Mooi, of niet dan! Line-up is bekend FestyLand is met haar trouwe publiek groots in het kleinschalige, knusse, gezellige en intieme. Daarom is de belangrijkste artiest FestyLand zelf! Uiteraard halen we, zoals jullie van ons gewend zijn, alles uit de spreekwoordelijke kast voor een dikke festivalbeleving want voor sfeer en beleving is bij FestyLand altijd de nodige aandacht. Zorg er dus voor dat je conditie goed op peil is, trommel al je vrienden op en trek je dansschoenen aan! Op vrijdag gaan oa The Dirty Daddies, BZB, ABBA Fever, Baby Blue, The Wetnecks LIVE! Ook zijn er tributes van Mumford & Sons, U2 en The Rolling Stones. Daarnaast wordt het genieten bij STREAM SISTER, Staal Met Glazen, Jonny Smokes, Anice Springs en nog veel meer! Op zaterdag wordt het ook echt een fiësta met oa Kraantje Pappie, FeestDJRuud, Emma Heesters, Donnie, Joel Borelli, Zanger, Tony Junior, Frans Duijts, La Fuente, STUK, Antoon en uw gastheren: Barend & Van Breukelen Heerlijk Hemelrijk Festival Tijdens Heerlijk Hemelrijk Festival op zondag 10 oktober gaan we nog even door. Sinds jaar en dag is dit de dag voor alle leeftijden, voor jong en oud! De Jupiler Live Stage wordt deze dag omgebouwd tot Tribute Walhalla. The Pub en Ballsroom hebben op zondag dezelfde insteek als tijdens FestyLand en in de Desperados wordt gehost door de mannen van het populaire STUK TV. Ook zijn er diverse Fun Zones verspreid over het terrein met springkussens en ander vermaak voor de allerkleinsten. Abonneehouders en kinderen tot en met 2 jaar mogen deze dag van Recreatiepark Hemelrijk gratis naar binnen. Alle reden dus voor een gezellig weerzien in het weekend van 8 t/m 10 oktober! Kaarten De kaartverkoop is inmiddels gestart via Festyland.nl . Let op: de ticketprijs is aanzienlijk gezakt!
Foutje gezien? Let us know!Agenda Festyland


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 136.098 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Gloednieuwe Apple Airpods Pro's

Win gloednieuwe Airpods Pro's


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 136.098 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op nieuwe Apple Airpods twv €159!

Met meer gesprekstijd, het activeren van Siri met je stem en een los verkrijgbare draadloze oplaad case zijn AirPods ongeëvenaard goed. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor al je devices. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij kunt genieten van geweldig geluid. Alles gaat als vanzelf.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze automatisch aan en blijven ze altijd verbonden.1 De rest gaat net zo gemakkelijk. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad, Mac of Apple TV gebruikt, de ervaring is altijd indrukwekkend.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen