Party Info

Festyland


Festyland

Details

Naam: Festyland Organisatie: Par-T Events Locatie: Festivalterrein Volkel Type: buiten Plaats: Volkel Datum: zaterdag 15 oktober 2011 Tijd: 12:00 uur - 23:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.festyland.nl

Genre's


Artiesten (a-z)


Prijzen

Regular Normal: 30,00 Deurprijs: 40,00

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • 15/07/2011
  • 07/09/2011
FestyLand, hét drie daagse crossover festival der Zuidelijke Nederlanden, heeft inmiddels een vaste plaats ingenomen in de algemene festivalkalender. Op 14,15 en 16 oktober verrijst het grote tentenkamp op Landgoed Hendrickx in Volkel/Uden. Met twee uitverkochte dagen van afgelopen jaar heeft de organisatie een mooie uitdaging. FestyLand wordt dit jaar nog mooier, beter, avontuurlijker en nog gekker. Komt dat zien. De tickets voor dit driedaagse circus met camping gaan vanaf 14 juli in de verkoop met voor de die-hards een te gekke Early Bird actie die loopt tot en met 12 augustus.

Een verrassende vierde editie
Afgelopen jaar pronkte FestyLand met een uitverkochte vrijdag en zaterdag met in totaal ruim 20.000 bezoekers. Voor aankomend jaar ligt de lat nog een stukje hoger. Dit jaar viert FestyLand alweer haar vierde editie met een groot aanbod aan diversiteit en absurditeit in de programmering. Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 oktober ontstaat er op het festivalterrein in Volkel/Uden een mega tentenkamp met intense prikkelingen voor elk zintuig. De basis is de totale sfeer, die moet voor iedereen goed zijn. Dit wordt gewaarborgd door de samenwerking met Paaspop Events en Par-T. En ook zal De Pul Uden dit jaar wederom een tent hosten. Alle registers worden opengetrokken om er een verrassende vierde editie van te maken op alle fronten.

Camping
De camping was vorig jaar een geweldige nieuwe toevoeging aan het festival. Door de bezoekers werd hier dankbaar gebruik van gemaakt. Degene die het maximale uit het weekend wil halen kan voor slechts €15,- wederom terecht met caravan, camper of tent.

Veel podia en nog breder muziekprogramma
FestyLand zal ook dit jaar iedereen opnieuw verrassen en doet er weer een flinke schep bovenop; komende editie 3 dagen, 6 podia, 7 tenten en meer dan 80 acts. FestyLand biedt haar bezoeker graag zoveel mogelijk avontuur en beleving met veel podia en een breed muziekprogramma. Ook dit jaar kan men weer vele top artiesten, theater en shows verwachten op het tentenkamp van het festivalterrein. De eerste namen zijn al bekend: Miss Montreal, VanVelzen, Guus Meeuwis & Band, Jah6, Handsome Poets, Splendid, Destine, Guild of Stags, The Opposites, Chef' Special, Krystl, Black-Bone, The Deaf, Peter Pan Speedrock, Russkaja, Baskerville, Memphis Maniacs, Rattlesnake Shake, The Hot Studs, Chille met Nille ft Mr. Balls, Vato Gonzalez & MC Tjen, La Fuente, Stefan Vilijn, Jeremaine S, Dyna, MC Iceman, MC Apster, Michel de Hey, Boef en de Gelogeerde Aap, Reverse & Adje, Feest DJ Ruud, 90's NOW, Nobody Beats The Drum, Ferreck Dawn, Quintino, Shermanology, Paul Elstak en uiteraard de ambassadeurs van FestyLand: BZB. En dit is nog maar het prille begin. Kortom voor een ieder vermaak en vertier en ook aan eten is gedacht.

Ticket info en speciale Early Bird actie
Tickets voor FestyLand 2011 zijn vanaf 14 juli te koop. Kaarten voor vrijdag en zaterdag kosten per dag
€30,- (excl. fee) en voor zondag €10,- (excl fee). Een combiticket voor vrijdag en zaterdag is dit jaar extra voordelig en kost slechts € 40,- (excl. fee). Het hele weekend feest is al mogelijk vanaf € 45,-.

Speciaal voor de echte FestyLand die-hards loopt er van 14 juli t/m 12 augustus een Early Bird actie. Bestel je combi-ticket en je krijgt een weekend-ticket voor € 40,- Deze Early-Bird tickets zijn gemakkelijk en snel te bestellen via www.FestyLand.nl. Bekijk voor meer informatie en impressies de website: www.FestyLand.nl
Op 14, 15 en 16 oktober vindt dé afsluiter van het festivalseizoen plaats op Landgoed Hendrickx in Volkel/Uden (Noord-Brabant). Met nog ruim een maand te gaan laat de organisatie van FestyLand weten dat de programmering nu nagenoeg compleet is en dat ook de voorverkoop naar volle tevredenheid verloopt. Na drie eerdere zeer geslaagde edities gaat Festyland dit jaar een stapje verder met maar liefst 6 podia, 7 tenten, meer dan 80 acts en een eigen camping waarvan het aantal reserveringen nu al het aantal van vorig jaar overstijgt.

Eén van de bands die zal optreden is Chef'Special, die vorige maand ook op Lowlands de tent op zijn kop zette. Deze Haarlemse funk/hiphop/reggaeband is trouwens komend seizoen dé nieuwe huisband van de Wereld Draait Door, dat vanaf vanavond weer op Nederland 3 te zien is. In deze eerste aflevering van het nieuwe seizoen zal Chef'Special dan ook de muzikale noot verzorgen.

Het programma is echter nog niet helemaal volledig. Meer namen voor FestyLand volgen spoedig. Hou de site dus goed in de gaten.

FestyLand-camping
Net als vorig jaar is er ook dit jaar weer een camping. De inschrijving is momenteel in volle gang en het doet ons deugd dat er van heinde en verre wordt ingeschreven. Wil je daar ook gebruik van maken? Ga naar www.festyland.nl, scroll naar het kopje camping en schrijf je in. Elke inschrijving kost €15,- p.p. waarmee je het hele weekend, van vrijdagmiddag 14 oktober tot maandag 17 oktober 12.00u gebruik kunt maken van alle campingfaciliteiten Je kunt je enkel en alleen via de site verzekeren van een plekje op de sfeervol gelegen FestyLand-camping tegen het festivalterrein aan.

Alvast in de stemming komen? Kijk op www.festyland.nl voor alle informatie, filmpjes en foto's van vorige edities. Volg ons ook op Facebook, Hyves en Twitter.Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 137.983 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.En maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 137.983 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen