Festival Macumba - 2018


Festival Macumba


Algemeen

Naam: Festival Macumba Editie: 2018 Organisatie: Fiesta Macumba Locatie: Ouderkerkerplas Type: buiten Plaats: Ouderkerk aan de Amstel Datum: zaterdag 7 juli 2018 Tijd: 10:00 uur - 21:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: fiestamacumba.nl Facebook: eventpagina

Genre's

Style: Disco Latin

Artiesten

Status: Nog niet bekend

Prijzen

Early Bird Normal: 36,00 Regular Normal: 41,00

Voorverkoop


Meer infoen

  • 31/01/2018
  • Bericht 2

Onze lang gekoesterde droom wordt deze zomer realiteit: op zaterdag 7 juli 2018 presenteert Fiesta Macumba haar eigen muziekfestival in Amsterdam: Festival Macumba!

7 juli wordt een dag om verliefd te worden op de heerlijke muziek rechtstreeks uit de straten van Latijns-Amerika, met spectaculaire live shows van internationale artiesten en top DJ's uit de scene. Beleef Macumba in het GROOT op een bijzondere buitenlocatie en laat je meevoeren door Música, Amor y Vida!

Pre-registreer nu op www.festivalmacumba.nl en krijg vroege toegang tot de early-bird tickets! De kaartverkoop start op 6 februari.

Muziek met Latijns-Amerikaanse invloeden is volop terug te horen in de Nederlandse hitlijsten. Ook in de clubs slaat de muziekstijl aan. Door heel Nederland verkoopt het feest Fiesta Macumba uit. Deze zomer nodigen ze iedereen uit om verliefd te worden op de heerlijke reggaeton, salsa, merengue en caribbean beats, rechtstreeks afkomstig uit de straten van dit passievolle continent. Op zaterdag 7 juli zal het sfeervolle Ouderkerkerplas in Amsterdam een dag volledig in het teken staan van muziek, liefde en het leven: Música, Amor y Vida. Verwacht van deze eerste editie een groot feest met (inter)nationale live-acts, DJ’s, Latin street food en allerlei verrassingen die allemaal een link hebben met de Zuid-Amerikaanse cultuur. Het grote zusje van Fiesta Macumba is geboren: Festival Macumba. De kaartverkoop start vandaag om 12:00 uur via de website.

Onder de slogan “dansen, flirten en genieten van de lekkerste música latina” is Fiesta Macumba in de afgelopen jaren een begrip geworden in het nachtleven. Het feest trekt door heel Nederland een divers publiek van alle leeftijden en verschillende culturen. Deze zomer zetten ze een volgende stap door een eigen festival te organiseren. De Ouderkerkerplas lijkt daarvoor de uitgelezen locatie. Het ligt midden in de natuur en heeft een strand dat is gelegen aan een schitterende uitgestrekte plas. Dit maakt het een van de meest bijzondere festivallocaties van Amsterdam en omstreken.

“Na jaren vol onvergetelijke clubavonden door het land is het nu tijd om de heerlijke sfeer, beleving en het plezier van Fiesta Macumba naar buiten te brengen. Met Festival Macumba willen we iedereen het gevoel geven dat ze door de straten van Latijns-Amerika lopen. De hits die daar nu hot zijn, maar ook de (tijdloze) klassiekers waarmee we zijn opgegroeid geven we graag door aan het publiek”, aldus de organisatie.

Festival Macumba telt meerdere podia. Op ‘La Vida’ staat live-muziek centraal, gebracht door een bijzondere internationale line-up. Bij ‘La Fiesta’ komen alle hits voorbij: reggaeton, merengue, cumbia en dancehall beats worden naadloos in elkaar gedraaid. Ten slotte kan iedereen bij ‘La Habana’ op salsa, merengue en bachata dansen alsof ze in de straten van Cuba zijn, onder het genot van heerlijke mojitos. Naast drie grote stages komen er verschillende kleinere areas, een aparte Latin food stage en kan het publiek een aantal verrassingen verwachten. Met dit festival wil de organisatie hun liefde voor de Zuid-Amerikaanse cultuur doorgeven en alle zintuigen van haar bezoekers tot lo maximo prikkelen.

De eerste namen van de line-up van Festival Macumba worden binnenkort bekend gemaakt. Early Bird kaarten voor het festival kosten €36,00 (excl. servicekosten) en zijn vanaf vandaag (12:00 uur) te koop via: www.festivalmacumba.nl.
Foutje gezien? Let us know!Agenda Fiesta Macumba


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 134.596 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Laatste kans nieuwe JBL draagbare Bluetooth Speaker!

Win een JBL draagbare Bluetooth Speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 134.596 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op een nieuwe JBL draagbare Bluetooth Speaker twv €165!

De JBL Charge 5 is de ideale speaker voor buiten. Hij is waterdicht en stofbestendig. Zo neem je hem een dag mee naar het strand en gaat hij niet stuk door water of zand. Raakt de batterij van je smartphone leeg? Via de ingebouwde powerbank laad je jouw telefoon onderweg op. Hierdoor kom je niet snel zonder muziek te zitten.

Door de PartyBoost functie koppel je de speaker aan een andere JBL PartyBoost speaker voor een hoger volume. Op een volle lading gaat de speaker 20 uur mee.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in, controleer of alle gegevens zijn ingevuld en nog up-to-date zijn.
Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is ten strengste verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen