Party Info

Fedde Le Grand ADE Takeover


Fedde Le Grand ADE Takeover

Details

Naam: Fedde Le Grand ADE Takeover Organisatie: Escape Club Locatie: Escape Club Type: binnen Plaats: Amsterdam Datum: vrijdag 19 oktober 2012 Tijd: 20:00 uur - 03:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.escape.nl

Artiesten (a-z)


Prijzen

Regular Normal: 20,00

Voorverkoop


Vervoer


Meer info

  • Bericht 1
Oktober is dancemaand in Nederland! De clubs draaien weer op volle toeren en Amsterdam staat in het teken van het ADE. Het Amsterdam Dance Event is Europa’s belangrijkste conferentie voor elektronische muziek en daarnaast het allergrootste clubfestival ter wereld. Dit jaar vindt ADE voor de zestiende maal plaats en Escape is één van de mooiste plekken in hartje Amsterdam waar het allemaal gaat gebeuren. Met artiesten als Sander van Doorn, Hardwell, Fedde Le Grand, Sidney Samson én Roger Sanchez is dat ook niet vreemd.

Amsterdam Dance Event
Woensdag 17 oktober zal superstar DJ Sander van Doorn het Amsterdam Dance Event officieel openen met een 4 uurs-set op dé plek waar dance een belangrijke historie heeft: Escape! Dat wordt een heerlijke aftrap van het ADE. Donderdag 18 oktober is de club aan het Rembrandtplein opnieuw the place to be, ditmaal met de Hollandse housegrootheid Hardwell achter de decks. Met zijn internationaal beruchte Revealed Recordings zal de dj deze avond zijn fameuze 'big room house sound' laten horen, zeker een ADE-hoogtepunt om naar uit te kijken.

Vrijdag is het Fedde Le Grand die met zijn Takeover Tour Escape overneemt. Hij neemt Danny Avila uit Spanje en Deniz Koyu uit Duitsland mee. Dat wordt een klapper in één van de grootste clubs van onze hoofdstad. Zaterdag is het Sidney Samson die achter de decks verschijnt. Samen met Escape resident Raymundo, Shane Kehoe, Roul & Doors, Gabriel & Castellon wordt dit ook een bijzondere avond met de beste internationale house sounds. De zondag is gereserveerd voor de S-Man himself: Roger Sanchez zal met zijn Stealth team het ADE waardig afsluiten. Check hier het complete programma en scoor je tickets, eventueel met diner of VIP tafel inbegrepen: http://www.escape.nl/club.html?show=ade

Brainwash XXL
De zaterdagavond van Escape en best lopende clubavond van Amsterdam, Brainwash, pakt in oktober uit. Na een groot succes op de laatste zaterdag van september staan er op zaterdag 20 (ADE) én 27 oktober namelijk twee XXL edities gepland die tot minimaal 08.00 doorgaan! Verwacht dikke beats van o.a. resident Raymundo! Voorproefje? Check zijn after summer mix!
http://soundcloud.com/djraymundo/dj-raymundo-after-summer-012
Kitchen & Bar Van Rijn tijdens Amsterdam Dance Event
Amsterdam’s nieuwste hotspot Van Rijn, gelegen aan het Rembrandtplein, pakt groots uit tijdens ADE. Op vrijdag 19 oktober neemt niemand minder dan Masters At Work legende Louie Vega de decks over en op zaterdag 20 oktober is het Ministry of Sound die met een houseclassics avond Van Rijn host. Unieke avonden dus in een intieme setting in hartje Amsterdam. Hou de Facebook pagina en website in de gaten voor meer info! www.facebook.com/vanrijnamsterdam en www.vanrijnamsterdam.nl en kom vast in de stemming met de mix van resident Danney Canova: http://soundcloud.com/dj-danney/soulful-house-mix-van-rijn-2

Zaterdagen: Brainwash & ADE
Zaterdag 6 oktober neemt Raymundo het weer op tegen zijn maatje Frederik Abas. Dat betekent vuurwerk in de booth! MC Choral neemt de vocalen voor haar rekening en Maarten host de deLux area met zijn eclectic & urban sounds. Zaterdag 13 oktober heft Raymundo niemand minder dan Rene Amesz uitgenodigd om Escape op z’n kop te zetten. Costar On Sax, Kazzikazs on percussion en MC Vika Kova maken het plaatje af. Eclectic Urban @ Delux: Danney Canova. Op zaterdag 20 oktober neemt Sidney Samson de gehele Escape over met zijn Amsterdam Dance Event Takeover! Raymundo is er ook bij en Shane Kehoe, Roul & Doors, Gabriel & Castellon maken de line up af. 2muchlipstick, Fullscale en Danney Canova runnen Escape deLux. Op deze speciale avond kan je door tot 08.00 in de ochtend! De maand wordt op zaterdag 27 oktober afgesloten met opnieuw een Brainwash XXL editie tot 08.00 met o.a. Raymundo, Nilson, Saxy mr S on Sax, Miss Bunty en Danney Canova met eclectic & urban @ deLux, de bovenzaal van Escape Club.
Diner & Dance
Start je avond relaxed met een diner. Hier koop je combitickets voor een heerlijk avondje eten plus entree tot Escape: https://www.facebook.com/escapeamsterdam/app_153680921360383

Episode
Elke zondag, behalve tijdens ADE, sluit Episode je weekend in stijl met residents Frederik Abas, Mike Scott, Kimerlee Ramirez, Brian S & MC Pryme. Elke week feest!
Entree is op vrijdag, zaterdag en zondag ADE vanaf 21 jaar en ouder. Op www.escape.nl, www.facebook.com/escapeamsterdam en http://twitter.com/escapeamsterdam vind je meer informatie over Brainwash, Reveal, Episode en de ADE events plus foto's, dj sets, filmpjes & line ups. Als je meer wilt dan een gewoon bezoek aan Escape en een eigen tafel in de VIP-ruimtes dan kun je een VIP arrangement boeken. Voor 300 euro (4 personen) of 400 euro (6 personen) krijg je dan versnelde entree middels de VIP ingang, een tafel voor respectievelijk vier of zes personen, een fles Champagne of een fles sterke drank naar keuze met acht softdrinks / vijf Red Bulls en een persoonlijke Escape bediende die de hele avond voor je zal zorgen.
VIP arrangementen:
• VIP Main Stage (podium)
• VIP Main Floor (zaal), ook exclusief beschikbaar voor grotere groepen, neem contact op.
• VIP Top Floor (Escape deLux – eclectic).
Neem voor meer info contact op met vip@escape.nlFoutje gezien? Let us know!Agenda Escape Club


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 137.983 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.En maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 137.983 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen