Party Info

Evolution of Techno


Evolution of Techno

Details

Naam: Evolution of Techno Organisatie: Compound Music Locatie: Taets Art and Event Park Type: binnen Plaats: Zaandam Datum: zaterdag 5 april 2014 Tijd: 18:00 uur - 03:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.compoundmusic.com Facebook: eventpagina

Artiesten (a-z)

  Gloom
  Regis

Prijzen

Early Bird Normal: 20,00 Deurprijs: 35,00

Voorverkoop


Vervoer


Meer info

  • Bericht 1
Technominnend Nederland komt op 5 april ruimschoots aan haar trekken op Compound: Evolution of Techno. Een negen uur durend event met een indrukwekkende line-up van nationale en internationale DJ's en live-acts. Evolution of Techno presenteert helden van nu, maar biedt ook een podium aan veteranen die de afgelopen decennia stuwende krachten binnen de technoscene waren en dat nog steeds zijn.

Hall 1
In Hall 1 ligt de focus op 'Future Evolution'. Organisatie Compound, verantwoordelijk voor succesvolle nachten in Studio 80, Doka en een eigen area op het festival Mystic Garden, heeft hier een indrukwekkende line-up samengesteld.
We treffen onder anderen Nicole Moudaber die met haar diepe, ritmische, sleazy technosets in rap tempo de wereld verovert. Haar album Believe, uitgebracht op het label Drumcode van Adam Beyer, stond in 2013 ruim een maand op nummer 1 in de Beatport Techno lijst. Onder de vleugels van haar vriend en mentor Carl Cox, die haar vier jaar geleden 'the most underrated DJ' noemde en haar als onofficiële resident in Space op Ibiza introduceerde, is zij inmiddels uitgegroeid tot een veelgevraagde DJ die op de grootste techno events de tent steevast op zijn kop zet.

Karl o'Konnor a.k.a. Regis zal zijn liveset 'Necklace of Bites' neerzetten naar het gelijknamige en legendarische album op het label Downwards Records. De set is een retrospectief van de afgelopen 20 jaar dat hij al produceert. De Britse muzikant en platenbaas is één van de initiatiefnemers van de Birmingham sound en heeft een bijna mythische status verworven in de technoscene. Hij begon muziek te maken in de vroege jaren negentig en staat bekend om zijn onorthodoxe houding, maar natuurlijk ook van zijn labels Downwards Records en Sandwell District.

Daarnaast zien we de Zweedse technoheld Joel Mull. Mull heeft ooit leren mixen van Adam Beyer die hij op school leerde kennen en met wie hij veel heeft samengewerkt. Hij heeft een indrukwekkende lijst releases op zijn naam staan op befaamde labels als Cocoon Recordings en Harthouse. Zijn producties staan tegenwoordig op alle grote compilatieseries, zoals Fabric, Global Underground en Transitions van John Digweed.

Het Spaanse duo Exium zal ook een live act neerzetten. DJ's en producers Valentín Corujo en Héctor Sandoval timmeren al sinds 1994 aan de weg en sinds 1999 vormen zij de creatieve succesformule Exium.

De volledige line-up van Room 1, Future Evolution:
Regis (live) | Nicole Moudaber | Joel Mull | Exium (live) | A&S (live) | Dispar Vulgo | Gloom

Hall 2
In Hall 2 ligt de focus op 'Past Evolution' gehost door Wooferland. Deze organisatie is verantwoordelijk voor het gelijknamige houseclassics festival en een steevast uitverkochte wintereditie in Paradiso. Hier treffen we een aantal grote technoveteranen zoals onder anderen Billy Nasty. Deze Britse technoheld is nog altijd een veel gevraagde DJ op de grootste events en timmert al sinds 1994 als DJ aan de weg. Hij is de oprichter van Electric Records en Tortured Records en was nauw betrokken bij de jarenlang lopende techno-avonden 'Open To Torture' in de befaamde club The End in Londen.

Ook Nederlands trots Remy Unger geeft acte de présence. Ooit begonnen als resident in de Roxy was hij vervolgens te bewonderen in onder meer Twilo (NY), op Digweed's Bedrocknachten en in vele clubs op Ibiza. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een producer en DJ van wereldformaat.

Oliver Kucera zal een live-set neerzetten op de Wooferlandstage en hiernaast zien we DJ's van het eerste uur als Angelo D'Onorio en natuurlijk Mazzo's helden Cellie en Carlijn.

De volledige line-up van Room 2, Past Evolution:
Billy Nasty | Remy | Oliver Kucera (live) | Angelo D'Onorio | Carlijn | Cellie

De locatie
Naast de line-up spreekt ook de locatie van dit evenement enorm tot de verbeelding. Taets Art and Event Park bevindt zich op het Hembrugterrein in Zaandam. Tussen 1895 en 2003 werd op het Hembrugterrein in het diepste geheim munitie vervaardigd en getest. Het Hembrugterrein was een militair complex en daarmee streng verboden voor gewone burgers. Het terrein vormde het militaire hart van de stelling van Amsterdam, een verdedigingslinie bestaande uit 46 forten, batterijen, sluizen en dijken die op de lijst staat van het UNESCO Werelderfgoed. Inmiddels wordt het gebied ontwikkeld tot een creatief bedrijventerrein op een steenworp afstand van Amsterdam. Taets is zeer recent voorzien van een volledig nieuwe vloer nadat bleek dat bij eerdere evenementen de vloer niet bestand was tegen al het technogeweld. 'De vloer is volledig techno-proof!' Aldus de organisatie.

Evolution of Techno biedt plaats aan maximaal 5000 bezoekers en duurt van 20:00 tot 5:00 uur.
Tickets worden in vier fases aangeboden, fase twee is net gestart. Ze zijn zolang de voorraad strekt nog verkrijgbaar voor slechts €20 een buitenkansje dus! In fase drie en vier zullen de kaarten respectievelijk €25 en €30 gaan kosten. Er is een pendelbus tussen Amsterdam Sloterdijk en Taets die je voor €5 heen en weer brengt.Foutje gezien? Let us know!Agenda Compound Music


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.283 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.283 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen