Essential Festival 2022


Essential Festival 2022


Algemeen

Naam: Essential Festival 2022 Organisatie: Essential Festival en 4PM Entertainment, E&A Events, TIKTAK Locatie: Recreatiepark Oost-Maarland Type: buiten Plaats: Maastricht Datum: zaterdag 3 september 2022 Tijd: 13:00 uur - 23:30 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.essentialfestival.nl Facebook: eventpagina

Win e-tickets

Sluit: donderdag 1 september 2022

Genre's


Line-up


Stage: Mainstage
  Maan

Stage: TIKTAK
  Biggi
  Bizzey
  Gil-T
  Irwan
  WEF

Stage: Harddance
  D-Ultra
  Entropy
  Envine
  Sefa

Stage: Terug Naar Toen
  Nina

Stage: Rave Atelier
  ROD
  Tykov

Stage: Vasteloavend
  Zeff

Vervoer


Persberichten

  • Bericht 1
  • 16-04-2022

Lieve Essential family, we balen ontzettend om te moeten mededelen dat Essential Festival 2021 wordt verplaatst naar volgend jaar. We vinden het heel jammer om deze beslissing te moeten nemen, we hebben de afgelopen weken alle mogelijkheden onderzocht om Essential Festival 2021 te realiseren; helaas blijkt dat geen reële optie meer te zijn. Voor ons is het belangrijk om ook nu met een positieve blik vooruit te blijven kijken en een passende oplossing te vinden voor iedereen. Essential Festival zal komend jaar plaatsvinden op zaterdag 10 september 2022 op Recreatiepark Oost-Maarland! We bieden de mogelijkheid tot het behoud van je ticket of het aanvragen van een restitutie. Wij blijven positief en kunnen niet wachten om éindelijk weer jullie gelukkige gezichten zien, dansjes doen, drankjes doen én zonder afstand samenkomen met onze Essential Family! Liefs, Het Essential Festival Team

De organisatie van Essential Festival maakt de nieuwe datum én het volledige programma bekend. Het festival keert, na 2 jaar afwezigheid, terug op zaterdag 3 september 2022 in Oost-Maarland met headliners als: Bizzey, Frenna Deluxe, Gunz For Hire, Headhunterz, Kris Kross Amsterdam, Lucas & Steve, Snelle & De Lieve Jongens Band.
 
"We verwachten dit jaar 15.000 liefhebbers van, urban tot aan dancemuziek te verwelkomen op de prachtige locatie in Oost-Maarland." Aldus mede-organisator Mitchel Bovenlander (4PM Entertainment).
 
Voorgaande jaren is al een groot deel van de tickets verkocht, er is daardoor slechts een beperkte oplage tickets verkrijgbaar tijdens de restart van de verkoop op 20 april 2022, zo laat de organisatie weten. 
 
Reünie 
Na 2 jaar pandemie staan jong en oud te popelen om Essential Festival te bezoeken. Niet geheel toevallig is er dit jaar gekozen voor het bijpassende thema “Summer Reunion.” De doelgroep die we aanspreken snakt naar festivals, daarom gaan we deze editie mooier maken dan ooit.’’ aldus mede-organisator Kenny Mordang (Dusk To Dawn Entertainment).
 
Oost-Maarland
Vanaf 2019 heeft de organisatie besloten het concept over een andere boeg te gooien, door een nieuwe locatie, datum en programmering te kiezen. Essential Festival keert op zaterdag 3 september 2022 terug in Oost-Maarland.
 
Conceptuele invulling
“We gaan dit jaar voor nog meer beleving door meer focus te leggen op een verbeterde randprogrammering, meer hostings van bekende partijen én toevoegingen zoals een feestarea met jouw favoriete meezingers.” Aldus mede-organisator Alex Hes (E&A Events).
 
Artiesten van hoog niveau
De artiesten zijn reeds bekendgemaakt. Één ding is zeker: de meest populaire artiesten worden naar Limburg gehaald om de bezoekers een spectaculaire festivalbeleving te bezorgen. De volledige line-up is vandaag bekendgemaakt op de kanalen van Essential Festival.
 
Ticketverkoop
Er zijn al een groot deel van de tickets verkocht in aanloop van de, door de pandemie, eerder uitgestelde edities. Kaartkopers hebben een e-mail ontvangen waarin ze de reeds aanbetaalde tickets kunnen verzilveren. De openbare verkoop start op woensdag 20 april 2022 om 19:00 via: www.essentialfestival.nl
 
Organisatie
Het evenement is toegankelijk vanaf 16 jaar en ouder. De organisatoren achter Essential Festival zijn E&A Events, 4PM Entertainment en Dusk To Dawn Entertainment.
Foutje gezien? Let us know!
Win een Apple Watch

Heb jij al een memberaccount bij ons?

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 127.633 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op een nieuwe Apple Watch twv €299!

Win een Apple Watch!


Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in, controleer of alle gegevens zijn ingevuld en nog up-to-date zijn.Wij zijn op zoek naar Reporters


Wij zijn op zoek naar Reporters

Lijkt het je leuk om de beste events en festivals gratis te bezoeken en hierover verslag te doen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.Wij zijn op zoek naar Bloggers


Wij zijn op zoek naar Reporters

Ben jij helemaal thuis in de 'dance-scene', heb je een uitgesproken mening en gezegend met een scherpe en creatieve pen, laat het ons dan weten.


Logo Guestzone
of met email
Logo Guestzone


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is ten strengste verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.
Telefoonnummer koppelen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen