Party Info

Emporium Festival 2012


Emporium Festival 2012

Details

Naam: Emporium Festival 2012 Organisatie: Emporium, Matrixx Locatie: Recreatiegebied Berendock Type: buiten Plaats: Wijchen Datum: zaterdag 26 mei 2012 Tijd: 10:00 uur - 22:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.matrixx.nl

Genre's


Artiesten (a-z)

  Arty
  Basto
  Cream
  Gomes
  Indiana

Prijzen

Early Bird Normal: 43,00 Regular Normal: 53,00 Regular VIP: 75,00

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • 01/12/2011
  • 06/02/2012
  • 01/03/2012
  • 20/04/2012
  • 16/05/2012

De vorige zevende editie van Emporium Festival was ruim van tevoren uitverkocht en de gelukkige bezoekers weten waarom. Emporium is van 4 podia en een leuk decor uitgegroeid tot een van de toonaangevende kwaliteitsfestivals met maarliefst 8 stages en een altijd tot in detail uitgewerkt thema. Wat zal dit jaar het thema worden?
Emporium is er voor de achtste editie op tijd bij met de kaartverkoop met een speciale actieweek op Radio 538. Tot en met 5 december middernacht zijn de eerste Emporium kaarten deze week met tien euro korting voor € 43,- (ex fee) online te koop op de 538 ticketshop. (link: http://www.538ticketshop.nl/ticketshop) Daarna zijn vanaf dinsdag 6 december de Emporium kaarten online en bij de winkels van Primera te koop voor € 53,- (ex fee, incl. 19% btw).
Check Facebook (link: http://www.facebook.com/#!/Emporiumfestival) voor het laatste nieuws.

Emporium De Gouden Eeuw – 26 mei 2012 -

Emporium festival staat bekend om zijn prachtig uitgewerkte thema’s van verre culturen en prachtige wereldrijken. Dit jaar zoekt organisator Matrixx het dichter bij huis. Ons eigen land heeft ook een prachtige rijke geschiedenis. Daarom keert Emporium op zaterdag 26 mei terug naar het Nederland van de zeventiende eeuw. De eeuw waarin Nederland een wereldmacht was en een uitzonderlijke bloeiperiode doormaakte. De tijd van de VOC, Rembrandt, Michiel de Ruyter, Amsterdam, de Batavia en Nederlands-Indie. Matrixx presenteert: ‘Emporium – De Gouden Eeuw’.

Tickets
Kaarten voor Emporium - De Gouden Eeuw - zijn verkrijgbaar via www.emporium.nl en bij alle Primera winkels voor €53,- (ex fee). VIP tickets zijn verkrijgbaar voor €75,- (ex fee) en bieden vele extra’s zoals snelle VIP toegang, een gratis kluisje en toegang tot het speciale VIP-deck.
Wil je zorgeloos genieten van een dag Emporium? Bestel dan een busreis via www.eventtravel.nl.

Line-up donderdag 1 maart
Volg Emporium - De Gouden Eeuw - op Twitter (= http://www.twitter.com/Emporium2012) en op Facebook (= http://www.facebook.com/EmporiumFestival). Hier worden de komende weken de eerste sneak previews van de line-up bekend gemaakt. De volledige line-up wordt donderdag 1 maart bekend gemaakt.

Emporium – De Gouden Eeuw: de volledige line-up
Op zaterdag 26 mei keert Emporium terug naar de tijd waarin de Republiek der Nederlanden één van ’s werelds belangrijkste grootmachten vormde. Het Nederland van de 17de eeuw wordt gekenmerkt door de vele handelsreizen der VOC, oude meesters als Rembrandt, moedige zeehelden als Michiel de Ruyter, de opleving van Amsterdam, de mythes van de Vliegende Hollander en het magische Nederlands-Indië. Stap in Neerlands geschiedenis: Emporium – De Gouden Eeuw. Organisator Matrixx presenteert de volledige line-up.

Line-up
Op zaterdag 26 mei zullen er, verspreid over 8 areas, meer dan 120 dj’s en artiesten hun kunsten vertonen. Op www.emporium.nl vind je de volledige line-up per area inclusief extra informatie!

Bekijk hieronder de volledige line-up:

Paleis op de Dam – Mainstage
Sander van Doorn
Hardwell
Arty (RUS)
Jochen Miller
Basto (BEL)
Shermanology
Luciën Foort
Brian Loui John
Zawdi MC
MC Mighty Mike
Oude Meesters – Trance
Paul Oakenfold (UK)
W&W
Giuseppe Ottaviani (ITA)
Ørjan Nilsen (NOR)
Leon Bolier
Marc Simz
Chris Cortez
Renvo
MC Stretch

Zeehelden – Hiphop / Eclectic / Dubstep
Nero (UK)
Don Diablo ft. Chagall
Live: Kubus & Rico
Live: Kraantje Pappie
The Flexican ft. MC Sef
Gomes
FeestDjRuud
FS Green
Cream
Charmante Kloodzakken
J-Flava
Mr. Simpson

Batavia – Techno / Techhouse
Mauro Picotto (ITA)
Live: Minilogue (SWE)
Butch (GER)
Benny Rodrigues
Kaiserdisco (GER)
Live: El Mundo & Satori
Mulder
Joey Daniel
MC Dice

Prinsengracht - House
Quintino
Vato Gonzalez & MC Tjen
Swanky Tunes (RUS)
Billy the Klit
Bingo Players
Real el Canario ft. Kubik
La Fuente
Sandro Silva
Indiana
Richard Villa
Mitch Crown
MC Roga

Hol van de Leeuw - Hardcore
Evil Activities vs Korsakoff
Noize Suppressor (ITA)
Live: Art of Fighters (ITA)
Endymion
Tommyknocker (ITA)
Live: Negative Audio (Negative A & Counterfeit)
The Viper
Lady Kate (OEK) & Dyprax
Rudeboy vs T-Junction
State of Emergency
Accelarator
Angeldust (GER)
MC Tha Watcher

De Vliegende Hollander - Hardstyle
Headhunterz
Live: Donkey Rollers
Crypsis vs B-Front
Deepack
Live: Frontliner
Ran-D
Coone (BE)
Adaro & E-Force
Toneshifterz (AUS) & Code Black (AUS)
Waverider
Arkaine
Devon K.
MC Villain

Delfts Blauw - Early
Forze DJ Team (Paul Elstak, Panic & Lars)
Mental Theo
The Stunned Guys (ITA)
The Darkraver
Live: G-Town Madness
Bass-D
Predator
Stanton
Highlander
MC Alee

Tickets
Kaarten voor Emporium – De Gouden Eeuw zijn via www.emporium.nl verkrijgbaar voor €53,- (ex fee). Wil je Emporium als VIP beleven? Bestel dan een VIP ticket voor €75,- en profiteer van een snelle aparte ingang, gratis kluisje en toegang tot de VIP-decks met aparte VIP toiletten. Wil je ook genieten van een zorgeloze reis naar en van Emporium? Bestel dan je busreis via www.travel.nl!

Info
Meer informatie en updates vind je op de volgende pagina’s:
Website: www.Emporium.nl
Facebook: www.facebook.com/EmporiumFestival
Twitter: www.twitter.com/Emporium2012

“Oost, West… Emporium best” – zaterdag 26 mei –

Het lijkt nog ver weg, maar het festivalseizoen staat alweer voor de deur. Het aftellen is begonnen, want Emporium vindt al over minder dan 40 dagen plaats. Alle voorbereidingen zijn in volle gang om er weer een unieke editie van te maken. Emporium gaat dit keer terug in de glorietijd van het Nederland in de Gouden Eeuw.

Anthems door Jochen Miller en Frontliner
Met gepaste trots presenteert Emporium haar anthems voor 2012. Dit jaar de eer aan Jochen Miller en Frontliner. Zij tekenen ook voor het mixwerk van het speciale Emporium album. Meer informatie daarover volgt binnenkort.

Je eigen spreuk op een Delfts Blauw tegeltje
“Oost, West, Emporium best“, ”Spreken is zilver, Emporium is goud”. Wie kent ze niet, de Oud Hollandse spreuken. Iedereen heeft wel een lijfspreuk of kent een mooie of grappige zin die hen altijd zal bijblijven.
Plaats je favoriete spreuk op Facebook of Twitter en begin met een Emporium tag of hashtag #EMP12. Het mogen gekke, leuke, rare, spannende, bekende of onbekende spreuken zijn. Alle ingestuurde (acceptabele) spreuken zullen verspreid over het festivalterrein van Emporium komen te hangen. De vijf beste spreuken ontvangen daarnaast ook nog een lading munten, zodat ze de hele dag gratis kunnen eten en drinken.

Tickets
De kaartverkoop gaat weer hard. Ook dit jaar zal Emporium ruim van te voren uitverkocht zijn. Koop je tickets op www.emporium.nl of bij alle Primera winkels in Nederland. Normale kaarten kosten €53,- (ex fee). VIP kaarten zijn voor €75,- (ex fee) verkrijgbaar.

Emporium Time-Table en Sold-out meter - 26 mei

Zaterdag 26 mei wordt Emporium Festival voor de 8e keer gehouden op recreatiegebied De Berendonck in Wijchen (bij Nijmegen). Emporium 2012 keert terug naar de Gouden Eeuw. De periode dat Nederland zijn hoogtijdagen beleefde met Rembrandt, de VOC, Michiel de Ruyter, Batavia en de Vliegende Hollander.

Emporium bijna uitverkocht: Sold-Out meter
Ook dit jaar zal Emporium weer volledig uitverkopen. Omdat met name de laatste dagen de tickets erg hard gaan introduceert Matrixx de Emporium Sold-Out meter. Hier kun je dagelijks zien of er nog kaarten voor Emporium te koop zijn. Houd de timeline banner van de Emporium Facebook (Link = http://www.facebook.com/Emporiumfestival) in de gaten voor de actuele stand.

Emporium CD’s en anthems
Dit keer brengt Matrixx samen met BeYourSelf Music twee Emporium verzamel CD’s uit. CD 1 is gemixed door Jochen Miller waar o.a zijn Emporium anthem “Leap of Faith” op staat. CD 2 is gemixed door Frontliner met natuurlijk ook het Emporium hardstyle anthem “Never come Down” staat hierop. De CD’s zijn afzonderlijk op het festival terrein te koop en op iTunes vanaf 18 mei. Meer info en tracklist vind je op www.matrixx.nl.

Emporium Mobile App
Download nu de Emporium 2012 App voor iOS en Android voor je smartphone. Hier kun je zelf je time-table met je favoriete artiesten samenstellen en alvast je route uitstippelen op de plattegrond. Heb je de app van 2011? Voer dan de update uit.
iOS: http://bit.ly/EMP12iOS
Android: http://bit.ly/EMP12ANDR

Weer
De laatste buien lijken nu gevallen te zijn en de weersvoorspellingen voor de komende week zien er goed uit: Rond de 22 graden, droog en zonnig. Emporium belooft weer een prachtige festivaldag te worden!

Time-Table
Hieronder vind je de time-table voor alle stages. Helaas heeft Nero wegens omstandigheden moeten afzeggen. Hij wordt vervangen door een andere Engelse dubstep act Trolley Snatcha. Op het terrein worden ook time-table boekjes uitgedeeld, maar nog handiger is natuurlijk de mobile app!

Area 1 - Mainstage - Paleis op de Dam
12:00 - 13:30 Brian Loui John
13:30 - 15:00 Basto (BE)
15:00 - 16:30 Live: Shermanology
16:30 - 18:00 Lucien Foort
18:00 - 19:30 Arty (RUS)
19:30 - 20:45 Jochen Miller
20:45 - 22:15 Hardwell
22:15 - 23:45 Sander van Doorn
23:45 – 00:00 Eindshow
Hosted by MC Roga & MC Mighty Mike

Area 2 - Trance - Oude Meesters
12:00 - 13:30 Renvo
13:30 - 14:30 Chris Cortez
14:30 - 16:00 Leon Bolier
16:00 - 17:30 Ørjan Nilsen (NOR)
17:30 - 19:00 W&W
19:00 - 20:30 Marc Simz
20:30 - 22:00 Live: Giuseppe Ottaviani (ITA)
22:00 - 23:45 Paul Oakenfold (UK)
Hosted by MC Stretch

Area 3 - Hiphop / Eclectic / Dubstep - Zeehelden
12.00 - 13.30 J-Flava
13.30 - 14.30 Charmante Kloodzakken
14.30 - 15.30 Cream
15.30 - 16.00 Live: Kraantje Pappie
16.00 - 17.00 FS Green
17.00 - 17.30 Live: Kubus & Rico
17.30 - 18.30 The Flexican ft. MC Sef
18.30 - 19.30 FeestDJRuud
19.30 - 21.00 Trolley Snatcha (UK)
21.00 - 22.15 Don Diablo ft. Chagall
22.15 - 23:45 Gomes
Hosted by Mr Simpson

Area 4 - Techno / Techhouse - Batavia
12:00 - 13:45 Joey Daniel
13:45 - 15:30 Mulder
15:30 - 16:30 Live: El Mundo & Satori
16:30 - 18:00 Butch (GER)
18:00 - 19:30 Live: Minilogue (SWE)
19:30 - 21:00 Kaiserdisco (GER)
21:00 - 22:30 Benny Rodrigues
22:30 - 23:45 Mauro Picotto (ITA)
Hosted by MC Dice

Area 5 - House - Prinsengracht
12:00 - 13.00 Richard Villa
13.00 - 14.00 Indiana
14.00 - 15:00 La Fuente
15:00 - 16:00 Bingo Players
16:00 - 17:30 Real El Canario ft Kubik
17:30 - 19:00 Swanky Tunes (RUS)
19:00 - 20:00 Sandro Silva
20:00 - 21:00 Billy the Kit
21:00 - 22:30 Vato Gonzalez & MC Tjen
22:30 - 23:45 Quintino
23:45 – 00:00 Eindshow

Hosted by Mitch Crown

Area 6 - Hardcore - Hol van de Leeuw
12:00 - 13:00 Angeldust
13:00 - 14:00 Accelarator
14:00 - 15:00 The Viper
15:00 - 16:00 Rudeboy vs T-Junction
16:00 - 17:30 Evil Activities vs Korsakoff
17:30 - 18:00 Live: Negative Audio (Negative A & Counterfeit)
18:00 - 19:00 State of Emergency
19:00 - 19:30 Live: Art of Fighters (ITA)
19:30 - 20:30 Endymion
20:30 - 21:30 Miss K8 (OEK) & Dyprax
21:30 - 22:30 Tommyknocker (ITA)
22:30 - 23:45 Noize Suppressor (ITA)
Hosted by MC Tha Watcher

Area 7 - Hardstyle - De Vliegende Hollander
12:00 - 13:30 Devon K.
13:30 - 14:30 Arkaine
14:30 - 15:30 Waverider
15:30 - 16:30 Toneshifterz (AUS) & Code Black (AUS)
16:30 - 17:30 Coone (BE)
17:30 - 18:00 Live: Frontliner
18:00 - 19:00 Deepack
19:00 - 20:00 Headhunterz
20:00 - 21:00 Adaro & E-Force
21:00 - 22:00 Ran-D
22:00 - 23:15 Crypsis vs B-Front
23:15 - 23:45 Live: Donkey Rollers
23:45 – 00:00 Eindshow
Hosted by MC Villain

Area 8 - Early - Delfts Blauw
12:00 - 13:30 Highlander
13:30 - 15:00 Stanton
15:00 - 16:30 Bass-D
16:30 - 17:30 Predator
17:30 - 18:30 Darkraver
18:30 - 20:00 Mental Theo
20:00 - 22:00 Forze DJ team (Paul Elstak , Panic, Lars)
22:00 - 22:30 Live: G-Town Madness
22:30 - 23:45 The Stunned Guys (ITA)
Hosted by MC Alee

Tickets
Tickets zijn nog te koop voor € 53,- bij alle Primera winkels en online op www.emporium.nl. VIP- tickets kosten € 75, (ex fee). Wees er snel bij, want Emporium is bijna uitverkocht. Volg hier de Sold-Out meter.

#EMP12
Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 136.132 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Gloednieuwe Apple Airpods Pro's

Win gloednieuwe Airpods Pro's


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 136.132 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op nieuwe Apple Airpods twv €159!

Met meer gesprekstijd, het activeren van Siri met je stem en een los verkrijgbare draadloze oplaad case zijn AirPods ongeëvenaard goed. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor al je devices. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij kunt genieten van geweldig geluid. Alles gaat als vanzelf.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze automatisch aan en blijven ze altijd verbonden.1 De rest gaat net zo gemakkelijk. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad, Mac of Apple TV gebruikt, de ervaring is altijd indrukwekkend.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen