Party Info

Edit Festival 2013


Edit Festival 2013

Details

Naam: Edit Festival 2013 Organisatie: CosmoDance Locatie: Veerplas Type: buiten Plaats: Haarlem Datum: zaterdag 25 mei 2013 Tijd: 09:00 uur - 21:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: editfestival.com Facebook: eventpagina

Artiesten (a-z)

  Erin
  Monoloc
  Oxia
  Pfirter
  Ramos

Prijzen

Regular Normal: 27,50

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
  • Bericht 3
Terwijl de winter op het moment van schrijven zijn intrede doet, zijn de organisaties van Edit Festival druk bezig met de voorbereidingen van Edit 2013. De tweede editie van dit festival vindt plaats op zaterdag 25 mei aanstaande, waarbij het te hopen is dat het die dag, net als vorig jaar, 30 graden warmer is dan nu.

In mei 2012 was de eerste editie van dit gemoedelijke, intieme en creatieve technofestijn meteen raak: uitverkocht! Het debuut betekende voor 6000 technoliefhebbers een dag pure genot dankzij de ultieme combinatie van het fantastische weer, de verkoeling aan het water, de intieme sfeer en natuurlijk de melodieuze deephouse en rollende techno.

✭✭✭ De organisaties van Edit 2013 ✭✭✭
De uiterst succesvolle samenwerking tussen verschillende organisaties uit de wereld die techno heet, heeft ertoe geleid dat ook in 2013 de area's gehost gaan worden door de Amsterdamse organisaties On & On, Schwung Music en 365Mag. On en Schwung Music hebben ook afgelopen jaar bewezen dat zij garant staan voor bomvolle uitverkochte en onvervalste technoraves.

De onvergetelijke raves in Haarlem zijn absoluut afkomstig van Onderstroom en bRave Events. Onderstroom brengt Haarlem spraakmakende feesten met dikke internationale artiesten. Bij bRave Events kun je terecht voor de (semi-)illegale feesten waar lokale helden en nationaal bekend talent elkaar ontmoet. Ook deze organisaties zijn in 2013 weer van de partij.

De organisaties zijn dus bevestigd en ook de programmering krijgt door bevestigingen van verrassende (inter)nationale artiesten steeds meer vorm. Een paar namen? Pig & Dan, Adam Port, Oliver Schories en Audio Injection. More to be continued!

✭✭✭ Wat gaat er veranderen? ✭✭✭
Na het succes van het debuut van Edit streven de organisaties ernaar komend jaar meer kwaliteit te kunnen bieden op het gebied van programmering, decoratie en techniek, kortom de gehele beleving. Vorig jaar was de toiletvoorziening een punt van kritiek. Daar belooft de organisatie voor komend jaar absoluut wat aan te doen. Hoewel de BTW dit jaar is verhoogd, wordt in 2013 een kaartje slechts € 2,50 duurder dan vorig jaar, als tegemoetkoming voor het toilettenprobleem en de lastige financiële tijden waar we ons allen in bevinden. Een normaal kaartje kost daardoor €27,50 (ex fee). De early bird, waarvan slechts een aantal beschikbaar zijn, blijven €20.

Verder blijft Edit intiem, gemoedelijk en vooral creatief. Over de definitieve invulling van het festival wordt later meer bekend gemaakt, maar zeker is dat Edit 2013 weer kleurrijk zal worden ge-Edit.

✭✭✭ Tickets ✭✭✭
Afgelopen zaterdag, 8 december, is de ticketverkoop van start gegaan. De normale kaartjes à €27,50 (ex fee) en het beperkte aantal early bird tickets à €20 (ex fee) worden aangeboden via Ticketscript en www.editfestival.com. De verwachting is echter wel dat early birds snel zijn uitverkocht.

Early bird ticket: € 20,- (ex fee) UITVERKOCHT
Regular ticket: € 27,50 (ex fee)
Verkrijgbaar via www.editfestival.com
Een zonovergoten warme dag, fantastisch techno-liefhebbend publiek, elektronische muziek, het zand, het water... alle ingrediënten waren aanwezig, het plaatje was compleet. Een uitverkocht debuut van Edit in mei 2012... wat een festival, wat een dag! Zet zaterdag 25 mei maar in je agenda voor... Edit 2013!

Naast het onvergetelijke debuut is Edit Festival begin januari ook nog eens derde geworden in de verkiezing 'beste dance festival 2012', een initiatief van het onafhankelijke platform Festivalchart.nl. Er stemden meer dan 20.000 bezoekers op ruim 150 festivals die werden beoordeeld op kwaliteitskenmerken als de line-up, sfeer en prijs. Wat een eer!

Edit kenmerkt zich dan ook door een verrassende programmering, een intieme en gemoedelijke sfeer en betaalbare tickets. De ticketautomaat draait inmiddels op volle toeren voor de tweede editie van Edit. De early birds waren binnen no-time uitverkocht. Reguliere tickets a € 27,50 (ex fee) zijn nog wel verkrijgbaar via www.editfestival.com.

Het festival kent dit jaar vier stages die worden gehost door de passievolle organisaties 365Mag, On and On, Schwung, Onderstroom en bRave. Samen met stichting Edit hebben zij deze week vol trots de volledige line-up gepresenteerd:

• Oliver Huntemann
• Niconé & Sascha Braemer
• Oxia
• Pig & Dan // live
• Adam Port
• &ME
• Egbert // live
• Insect Elektrika // live
• Pfirter
• Oliver Schories
• Dirty Doering
• Turmspringer
• Audio Injection
• Monoloc
• Miss Melera
• Alexander Koning & Mike Ravelli
• Joey Daniel
• Jeff Rushin & Nicole Rosie
• Folker Zwart
• Datamode
• Esther Duijn
• Verdi & Sjeroem
• Charles Davos // live
• Bakermat // live
• Mark Boon & Wub
• Ramos
• Bas Slop
• Erin
• Baas boven Baas
Met nog een paar weken te gaan zijn de hostingpartijen en organisatie van Edit Festival hard in de weer om de tweede editie op zaterdag 25 mei tot een nog groter succes te maken dan het debuut vorig jaar. Opvallend is dat het festival dit jaar vier stages kent die elk een stuk imposanter en grootser zullen zijn dan vorig jaar. Hoewel elke stage een eigen identiteit zal hebben, zullen zij uiteraard worden voorzien van een hemels Function One; L'Acoustics en DB Technology geluidssystemen. Top geluid dus wederom dit jaar!

Het is te merken dat er wordt uitgekeken naar het festival. De kaartjesautomaat draait op volle toeren en is inmiddels bijna aan zijn eind: 90% van de kaartjes is reeds over de toonbank gevlogen. Er wordt verwacht dat de resterende 10% van de kaartjes in de voorverkoop zullen worden uitverkocht. Kaartjes zijn verkrijgbaar voor € 27,50 (ex fee) via de website www.editfestival.com en Ticketscript.

Hoewel het terrein dit jaar iets groter is, zal het festival absoluut minstens zo intiem en gemoedelijk als vorig jaar zijn. Er wordt uiterst veel aandacht besteedt aan de totaalbeleving. Naast de aanwezigheid van louter liefhebbers, kwaliteitstechno en ander elektronisch genot, verrassende creatieve deco, smaakvolle catering en ander vermaak, vind je natuurlijk ook de praktische zaken als kluisjes, parkeerruimte en meer dan ruim voldoende toiletten.

Op het moment wordt tevens gewerkt aan een interactieve Edit app. Hou vooral de website in de gaten voor deze app en overig nieuws. Je bent ook van harte welkom op de website als je je wilt aanmelden als vrijwilliger voor het festival. Meer informatie hierover lees je op www.editfestival.com.

Stay tuned en tot 25 mei!Foutje gezien? Let us know!Agenda CosmoDance


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.267 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.267 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen