Party Info

Eclectival


Eclectival
Dit evenement is geannuleerd

Details

Naam: Eclectival Organisatie: Onbekend Locatie: Festivalterrein bij de Munt Type: buiten Plaats: Emmeloord Datum: zaterdag 31 mei 2014 Tijd: 12:00 uur - 22:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.eclectival.nl Facebook: eventpagina

Genre's


Artiesten (a-z)

  Asino
  Rob Lee

Prijzen

Regular Normal: 29,95 Regular VIP: 49,95

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
  • Bericht 3
  • Bericht 4
Vorige jaar helaas niet gelukt, maar dit jaar gaat het dan toch gebeuren. De gemeente Noordoostpolder heeft z'n eigen outdoor dance evenement. Op zaterdag 31 mei vind de eerste editie van
=== ECLECTIVAL ===
plaats op bedrijventerrein de Munt in Emmeloord. En we doen het gelijk goed. Geen half werk. Wat kun je verwachten op de grand opening? Een heleboel en meer.Wij brengen jullie

== 10 UUR LANG NON-STOP PARTY ==
== 2 AREA'S ==
== 4 STIJLEN ==
== MEER DAN 20 DJ'S ==
== AREA 1: HOUSE & ECLECTIC ==
== AREA 2: HARDSTYLE & RAWSTYLE ==
== GEHOST DOOR 4 MC'S ==
== ULTRA VETTE LASER EFFECTEN ==
== UITERAARD EINDIGEN WE MET EEN KNAL! VUURWERK ==

Geniet van 14:00 tot 00:00 van de dikste beats gebracht door de beste DJ's. En niet alleen de line-ups zijn waanzinnig vet. In beide area’s hebben we top geluid en dikke lichteffecten, waaronder een paar hele vette lasershows. Vergeet dus niet de Eclectival Facebook pagina te liken, zo blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent de line-ups en het festival.

=== KAARTVERKOOP START 01-02-2014 ==
=== www.eclectival.nl of www.facebook.com/eclectival ===

Voor de snelle beslissers en vroege vogels hebben we een mooie earlybird alleen verkrijgbaar in de online ticket shop.

Reguliere kaarten zijn ook te koop bij de voorverkooppunten welke te vinden zijn www.eclectival.nl en uiteraard online.

=== www.eclectival.nl of www.facebook.com/eclectival ===
HOUSE // ECLECTIC HOSTED BY MC C-BAZ
14:00 - 15:00 Muchachos
15:00 - 16:00 Rob Lee
16:00 - 17:00 Ambassadors
17:00 - 18:00 Feest DJ ruud
18:00 - 19:00 Artistic Raw
19:00 - 20:00 Supreme Gentlemen
20:00 - 21:00 Asino
21:00 - 22:00 Essentials
22:00 - 23:00 To be confirmed
23:00 - 00:00 To be confirmed

HARDSTYLE // RAWSTYLE HOSTED BY MC RENEGADE
14:00 - 15:00 E-Q-lizer
15:00 - 16:00 High Roller
16:00 - 17:00 Scope DJ
17:00 - 18:00 To be confirmed
18:00 - 19:00 Atmozfears
19:00 - 20:00 Audiotricz
20:00 - 21:00 The Pitcher
21:00 - 22:00 Jack of Sound
22:00 - 23:00 Frequencerz
23:00 - 00:00 To be confirmed
Soms moet je iets uitstellen om het dat te laten worden wat het moet zijn. Een goed voorbeeld hiervan is een van de best verkochte albums aller tijden. Toen BAD! van Michael Jackson na een aantal malen uitgesteld te zijn werd uitgebracht kwamen de eerste vijf singles op nummer een! Nog steeds een ongeëvenaard record.

Vorig jaar kon Eclectival niet door gaan, maar van uitstel kwam zeker geen afstel. Dit jaar zal de eerste editie van het eerste festival in de gemeente Noordoostpolder neerstrijken op bedrijventerrein “de Munt” in Emmeloord.
De eerste editie is gelijk een knaller. We pakken groots uit met twee dikke stages vol met hardstyle, rawstyle, house en eclectic. Beide stages kennen een line up die een groot festival waardig zijn.

Hardstyle, rawstyle stage:

De stage voor de liefhebber van het hardere werk. En wie hebben we daarvoor meegenomen? We stellen er een paar voor:

De afgelopen jaren stond hij onder andere op Defqon 1, Decibel, Climax Outdoor en tal van andere grote festivals tevens geboren en getogen in Emmeloord dit wordt een echte thuiswedstrijd dus voor hem. Eclectival presents een Frontliner! En we hebben niet één maar twee artiesten die een thuiswedstrijd spelen. Bekend van onder andere Defqon1, de tijd machine en tal van andere grote feesten en festivals. Niemand minder dan Scope DJ.

Naast deze waanzinnige DJ’s van eigen bodem staan de volgende heren.Bekend om hun eigen internetgimmick. Als je op 31 mei het filmpje van de Frequenzers ziet en ze stellen de vraag: Where the Freq are we? Wij weten het!

House, eclectic stage:

Naast al het hard- en rawstyle geweld is er een tweede stage. Ook daar houden we niet van half werk. Elk zichzelf respecterend festival is niet compleet zonder de volgende namen:

Bekend van hun samenwerking met….zo’n beetje iedereen. Hun vette mixes met de meest dikke drops. Zeker nog steeds de bazen van de club. Zij zullen “de Munt” laten ontploffen. De Partysquad!

Wellicht Internationaal en op de tv minder bekend dan de Partysquad, maar zeker niet minder gewild op de festivals. De man die elke zomer het meest suffe festival nog omzet in een kolkende massa uit hun dak gaande partpeople. Bekend ook van zijn Knaltival, de Flugel en de opblaaskrokkodillen. Zonder hem is het geen FIZZA…. Feest DJ Ruud is er ook bij op zaterdag 31 mei

Uiteraard zal het de festivalganger aan niets ontbreken en zal het festivalterrein voorzien zijn van de nodige barretjes en eettenten. De eerste editie van Eclectival wordt mega en super gezellig. Hoe kun je de zaterdag beter besteden? Tickets zijn verkrijgbaar bij alle vestigingen van Primera of in de online ticketshop op www.eclectival.nl en www.facebook.nl/eclectival.

Blok 31 mei 2014 in je agenda en schrijf dit er met dikke letters in:

ECLECTIVAL bedrijventerrein “de Munt” Emmeloord.
Het aftellen is begonnen. De eerste festivals zijn alweer geweest en langzaam komt iedereen weer in de zomer stemming. Ook niet zo heel gek natuurlijk met dit weer. Nog even wachten en dan is het 31 mei. Tijd voor het allereerste festival ooit in de Noordoostpolder.

Twee dikke area's met 20 artiesten die de hele dag naadloos aan elkaar gepraat worden door 4 MC's. De line up heb je ongetwijfeld al voorbij zien komen, maar hier nog even een kleine greep van wat je kunt verwachten.

Tja, als je voor het eerst ergens een festival houdt is natuurlijk niets mooiers dan DJ's met plaatselijk roots achter de decks te hebben. Aangezien we niet op de lokale drive-in-show zitten te wachten hebben we het wat hoger op gezocht. Bekend van onder andere Defqon1, Decibel en Qlimax, maar bovenal geboren en getogen in Emmeloord presenteren wij met trots Frontliner.
De volgende twee heren gaan als een malle zou je kunnen zeggen. Het afgelopen jaar waren ze te vinden op elk zichzelf respecterend festival en kunnen bij ons dus ook zeker niet ontbreken. Frequencerz gaat de Noordoostpolder laten schudden op haar grondvesten.

Ook de liefhebber van house en Eclectic hoeft zich niet te vervelen op 31 mei. Hij is net een paar weken 26 als hij bij ons de stage beklimt, maar tijd om dit even rustig te vieren heeft hij niet. Na de release van The Drughouse mixtape wil iedereen hem. We zijn dan ook blij dat we een plek hebben gekregen in zijn overvolle agenda. Hou deze naam in de gaten. Hij brengt je, house met een rauw randje. Je weet al wie we bedoelen, Artistic Raw. Feest DJ Ruud heeft natuurlijk geen introductie nodig. Zonder hem geen zomers festival. Eclectival wordt even Knaltival! Met opblaas shizzel, flugels en de dikke feest beats van Ruud.

Aangezien we niet zomaar wat willen neerzetten zullen we het festival voorzien van twee prachtig opgezette stages. Tomorrowland krijgt er een klein broertje bij in de Noordoostpolder.
Naast het festivalterrein ligt een ruim parkeerterrein waar je voor 8 euro je auto de hele dag bewaakt kunt parkeren. Check de website voor de tickets. Tevens zullen er die dag luxe touringbussen ingezet worden via event travel zodat je niet zelf hoeft te rijden, zie www.eventtravel.nl voor meer informatie omtrent tickets en opstapplaatsen. Ben je met 10 personen of meer, dan kan je zelf bepalen waar je opgepikt wordt.

Als geen ander beseffen we ons dat het organiseren van feesten en het bezoeken ervan een van de mooiste dingen ter wereld is en we heel gelukkig mogen zijn dat we dit mogen en vooral kunnen doen. Om die reden zal Eclectival ook in het teken staan van een tweetal goede doelen. Stichting KiKa zet zich al jaren in voor het onderzoek naar kinderkanker. Ze streven erna om in 2025 95 % van alle patiëntjes te genezen waar dit nu nog maar 75 % is. Nauw verbonden met KiKa is stichting "Doe een wens" die fantastische acties onderneemt om kankerpatiëntjes een waanzinnige dag te bezorgen. Op het festival terrein zullen bakken staan waarin je een muntje kunt doneren. Iedereen moet de kans krijgen om ooit een festival mee te maken!

De ticketsales gaan erg hard dus ga naar www.eclectival.nl en scoor snel je tickets! Dit wil je echt niet missen.Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.267 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.267 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen