Party Info

DGTL Festival


DGTL Festival

Details

Naam: DGTL Festival Editie: 2017 Organisatie: DGTL Locatie: NDSM Werf Type: binnen Plaats: Amsterdam Datum: zondag 16 april 2017 Tijd: 10:00 uur - 21:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: dgtlfestival.com Facebook: eventpagina

Genre's


Artiesten (a-z)


Stage: Modular

Stage: Generator
  Kobosil
  TWR72

Stage: Frequency
  Andhim
  Sigward

Stage: Filter
  Midland
  Tenzers

Stage: Amp by Dixon
  Dixon
  Trikk

Stage: Gain by Resident Advisor

Prijzen

Early Bird Normal: 47,50

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • 09/11/2016
  • 09/11/2016
  • 09/11/2016
In het Paasweekend van 2017 keert DGTL Amsterdam terug voor haar vijfde editie, met een brede selectie aan vooraanstaande artiesten uit alle hoeken van het dance-circuit.

DGTL presenteert een krachtig programma dat een doorsnede zal zijn van de elektronische muziek scene. Een programma dat niet alleen het geluid van morgen ten gehore brengt, maar ook een greep zal doen naar het verleden. Niemand minder dan Dixon, DJ Koze en HOWLING [live] zijn de eerst aangekondigde headliners voor de aankomende editie. DGTL Amsterdam 2017 zal plaatsvinden op 15 en 16 april, met een openingsfeest op 14 april en twee officiële afterparty’s die volgen op de festivaldagen. Reguliere ticketverkoop start op 24 november.

De vertrouwde NDSM Werf zal wederom als locatie dienen voor DGTL Amsterdam. Het monumentale industrieterrein, met zijn gigantische loodsen en groots open terrein bleek al vier jaar achtereen een meer dan geschikte uitvalsbasis.

Ook DGTL’s programmering zal dezelfde lijn volgen als eerdere jaren. Met het idee een gebalanceerde afspiegeling van de elektronische muziekwereld te zijn, kan men een mix verwachten van grote publiekstrekkers, lokaal talent en veelbelovende internationale acts. De eerste aangekondigde vedettes zijn Dixon en Max Cooper. Liefhebbers kunnen hun borst nat maken voor acts als Moscoman [live] en Kobosil [live]. Wat ongetwijfeld een veelbesproken naam gaat worden dit jaar is HOWLING [live]. De elektronische band rondom frontman Ry X heeft sinds hun hit uit 2012 onder dezelfde naam, wereldfaam verkregen.

Een andere artiest die op het verlanglijstje van velen zullen staan, is studiowonder DJ Koze. Move D en Gerd Janson, zullen voor de gelegenheid een b2b set zullen draaien. Ook gaan Kompakt-belofte Weval [live],UK ster Midland en Nederlands techno-icoon Speedy J acte de présence geven.Vanaf vandaag zal DGTL Amsterdam 2017 langzamerhand de sluier lichten rondom het programma en de vele andere onderdelen, zoals Art en Revolution-project.
DGTL Festival – bekend om zijn line-ups, kunst- en duurzaamheidsprojecten - heeft de eerste namen bekendgemaakt voor hun aankomende editie tijdens het Paasweekend van 2016. Deze eerste release bestaat uit een waardige selectie talent uit binnen- en buitenland, artiesten van zeer uiteenlopende stijlen en muzikale kleur die hun sporen ruimschoots verdiend hebben in de kwaliteits-elektronica. De meest opvallende en hooggeachte acts uit deze lijst zijn Nina Kraviz, Agoria, Âme, Job Jobse, Hot Since 82, Mano Le Tough en RØDHÅD.

Degene die kroon spant in deze eerste lijst namen is Nina Kraviz, de Russin en trouwe volgeling van de rauwe acid-sound en oprichtster van het opkomende en geruchtmakende techno label трип (Trip). Uit een ander spectrum van de dance muziek vinden we Bonobo (DJ-set), die tijdens DGTL Presents Maya Jane Coles een duidelijke stempel op de avond gedrukt heeft. Maar ook RØDHÅD, de Berlijnse dansvloer sjamaan die tevens een van de meest prominente gezichten is van het roemruchte Dystopian, zal hoge ogen gaan gooien.

Een artiest die wederom zijn rentree zal maken is niemand minder dan Hot Since 82. Deze gentleman uit Leeds heeft al meermaals epische sets afgeleverd op DGTL, altijd gevuld met de een strenge selectie killer houseplaten. Een andere topartiest in deze lijst is onder andere Innervisions’ Âme [DJ-set], wiens legendarische sets in Club Trouw hem onlosmakelijk verbonden heeft met het Nederlandse publiek. Twee andere oud-residents daar die eigenlijk geen introductie behoeven zijn Maeve-hoofd Mano Le Tough en Job Jobse, de Amsterdammer die zich buitengewoon snel heeft gepositioneerd in de top van de internationale DJ scene door zijn rake, eclectische sets. Tenslotte zal Agoria als vertrouwd terugkeren naar DGTL Festival. De donkere, broeierige insteek die de Fransman heeft op dance muziek heeft voorgaande keren al gezorgd voor sets die toenmalige bezoekers nog in het geheugen gegrift staan.

Alle artiesten die vandaag zijn aangekondigd zijn: Agoria, Âme, Andhim, Applescal, Bonobo (DJ-set), DJ Tennis, Gold Panda [LIVE], Hot Since 82, KiNK [LIVE], Mano Le Tough, N'to [LIVE], Nina Kraviz, Noir, Red Axes, RØDHÅD, Romare [LIVE], Tom Trago.
and Young Marco

Eind deze maand, op 25 november, zal de volledige line up van DGTL Festival 2016 bekend gemaakt worden, waarna tegelijkertijd de pre-sale tickets in de verkoop zullen gaan. Verwacht ook op DGTL Festival 2016 rauwe en innovatieve podiumontwerpen, kunstinstallaties van over de hele wereld en “DGTL Revolution”.
Terwijl de spanning in de afgelopen maanden is opgebouwd na de bekendmaking van de volledige line-up – gevolgd door een ongekend vroege loop op tickets door verlangende feestzoekers – kondigt DGTL Festival nu ook zijn volledige stage-programmering aan voor hun editie in 2016, die plaats zal vinden tijdens het Paasweekeinde. Het programma belooft een overweldigende muzikale ervaring, gekenmerkt door een zorgvuldige selectie per stage die bezoekers trakteert op de beste artiesten die underground dance muziek te bieden heeft anno nu.

Na het openingsevent op vrijdag 25 maart, waar o.a. Black Coffee, Âme (LIVE), Maya Jane Coles en George Fitzgerald te verwachten zijn, zal op 26 maart DGTL Festival losbarsten. Naast de DIGITAL stage, waar bezoekers veel grote headliners van DGTL Festival 2016 kunnen verwachten, zoals Nina Kraviz, Tale of Us, Bonobo, Seth Troxler en Hot Since 82, zijn er aankomend jaar wederom bijzondere label showcases te vinden op het festival. Zo vind je zaterdag de Ellum stage, waar de meest notoire vertegenwoordigers van het duistere electronica geluid te aanschouwen zullen zijn, zoals Agents of Time, Agoria, Barnt en uiteraard het brein achter het label zelf: Maceo Plex. Even noemenswaardig is echter ook de ANALOG stage die dag, waar enkel kwaliteit LIVE artiesten zullen spelen, zoals KiNK, Gui Boratto & Elekfantz en Gold Panda.

De volgende dag komt de tweede label showcase aan bod, namelijk dat van het Ierse Maeve, welk een schare artiesten met zich mee zal brengen die eveneens om van te watertanden zijn: Âme, DJ Tennis, John Talabot, alsook de label oprichters zelf, The Drifter, Baikal en Mano le Tough. Een andere stage die in het oog springt die dag is de PHONO stage, waar muziekfans hun opwachting kunnen maken op Job Jobse B2B Jeniffer Cardini, Michael Mayer, Red Axes en Andrew Weatherall. Daarnaast zullen techno fans zondag hun heil kunnen zoeken bij de ANALOG stage, die gehost wordt door XLR8R, waar een bijzondere selectie klaar zal staan in de vorm van ROD, RØDHÅD, dvs1, KiNK’s nieuwe LIVE formatie Cyrillic en meer.

Nadat de muziek op het festivalterrein tot een einde is gekomen, hebben volhoudende liefhebbers niets te vrezen, want tijdens DGTL Festival 2016 zullen op beide dagen de beruchte afterparty plaatsvinden, waar een selectie van de line up die dag zich klaar zal maken om de nacht tot een geslaagd einde te brengen.

Onderstaand vind je de volledige programmering van alle 12 stages gedurende het tweedaagse pandemonium dat de NDSM-Werf staat te wachten deze maart. Degene die nog wachten met het kopen van een kaartje wordt sterk geadviseerd niet te lang te wachten omdat er van uit wordt gegaan dat het festival veel eerder uit zal verkopen dan in voorgaande jaren.

Meer nieuws en updates zullen snel volgen. Voor meer info over het festival, de line-up, ART en REVOLUTION, ga naar DGTL.nl. Om tickets aan te schaffen klik hier.Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.593 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een Sonos draagbare speaker twv €199!

Maak kans op een draagbare Sonos speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.593 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Sonos speaker twv €199!

De Sonos Roam 2 heeft een IP67-rating voor stof- en waterbestendigheid en is daardoor ook goed naast het zwembad te gebruiken. Hij hoort dan ook zeker thuis in onze lijst van waterbestendige Bluetooth-speakers voor op het strand.

Een automatische TruePlay-functie, een batterijduur van 10 uur, een IP67-certificering voor water- en stofbestendigheid en een rijke geluidsbeleving.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Introducéé aanmelden?
Tekst met meer infoLet op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen