Party Info

DGTL Festival 2015


DGTL Festival 2015

Details

Naam: DGTL Festival 2015 Organisatie: DGTL Locatie: NDSM Haven Type: buiten Plaats: Amsterdam Datum: zondag 5 april 2015 Tijd: 10:00 uur - 21:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: dgtlfestival.com Facebook: eventpagina

Artiesten (a-z)


Stage: DIGITAL
  Tsepo

Stage: ANALOG
  Barnt
  Rone

Stage: INNERVISIONS
  Dixon
  Malawi
  Âme

Stage: AUDIO

Stage: PHONO
  Noir
  Prunk

Stage: STEREO
  Chaiba
  Happa
  Move D
  Scuba

Prijzen

Early Bird Normal: 42,50

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
  • Bericht 3
Met het Amsterdam Dance Event nog vers in het geheugen maakt DGTL zich op voor de derde editie van het festival. Afgelopen weekend bezochten duizenden mensen de Scheepsbouwloods in Amsterdam Noord voor labelshowcases van Life & Death, Paradise en Kompakt. Maar er is geen tijd om stil te staan, want het DGTL Festival op zaterdag 4 en zondag 5 april licht alweer op de loer.

DGTL kan terugkijken op drie geslaagde ADE-evenementen. De donderdag werd in stijl geopend met een labelshowcase van Life and Death, waar onder andere DJ Tennis, Tale Of Us en disco legend DJ Harvey toe behoren. Op de uitverkochte vrijdag was het de beurt aan Jamie Jones’ Paradise met onder andere The Martinez Brothers en Magda. De trilogie werd afgesloten met het Duitse label Kompakt, artiesten zoals Gui Boratto en mede-oprichter Michael Mayer maakten korte metten met de loods op het NDSM terrein.

Alle pijlen zijn inmiddels gericht op DGTL Festival. Na een uitverkochte editie in 2014 met louter positieve reacties zijn de verwachtingen hooggespannen. Binnenkort wordt er meer bekendgemaakt over het programma, maar de datum en locatie staan al vast. Het tweedaagse festival vindt ook dit jaar plaats in het paasweekeind, op zaterdag 4 en zondag 5 april, in en rond de industriële NDSM-werf in Amsterdam Noord.

Bij DGTL staat de natuur hoog in het vaandel. Dat uit zich in DGTL Revolution, het duurzame project van het festival. Afgelopen editie maakte de organisatie vijfentwintig duurzame prullenbakken van plastic verzamelt op het festivalterrein en tijdens het plastic vissen met 200 vrijwilligers in de Amsterdamse grachten. Hiermee won het festival afgelopen weekend de ‘Commended Award’ van ‘A Greener Festival’, een stichting die zich wereldwijd inzet voor het natuurbewustzijn onder festivals.

Let’s start a revolution!
DGTL is terug in 2015 als dé opening van het festivalseizoen! Op 4 en 5 april is de NDSM-werf in Amsterdam Noord het toneel van een weekend lang DGTL. Met 2 dagen festival, 6 podia en ca. 80 artiesten komen liefhebbers van alle diepe elektronische muziekstijlen aan hun trekken. Headliners als Jamie Jones, Maceo Plex, Dixon en Ten Walls tot underground-grootmeesters zoals Michael Mayer, Move D en John Talabot, zijn slechts een kleine greep uit de indrukwekkende line-up. Maar DGTL heeft de bezoeker veel meer te bieden. Verwacht rauwe en innovatieve podiumontwerpen, kunstinstallaties van over de hele wereld en “DGTL Revolution”, het awareness-programma waarmee DGTL vorige maand twee van de vier sterren won bij de Greener Festival Awards.

Het NDSM-terrein is een oude scheepswerf op tien minuten van Amsterdam Centraal die perfect samengaat met het rauwe en industriële karakter van DGTL. Tijdens het paasweekend wordt dit havengebied getransformeerd in het toonaangevende DGTL Festival 2015. Naast de line-up, met de crème de la crème van de hedendaagse elektronische-muziek, zijn kunst (DGTL ART) en duurzaamheid (DGTL Revolution) essentiële speerpunten van het programma. Het thema van “DGTL Revolution” is dit jaar energie. Samen met de gemeente van Amsterdam probeert DGTL de vervuilende stroom-generatoren te vervangen door een vaste aansluiting op het elektriciteitsnetwerk. Het thema van het kunstprogramma - Kinetische Kunst - resulteert in 20 kleinere en grotere acts en installaties die tijdens het festival te bewonderen zijn.

Ga je voor de ultieme DGTL ervaring en wil je het hele weekend bijwonen? DGTL bouwt dit jaar op steenworp afstand van het festival een dorp met vier-persoons chalets, die voor maar 33 euro per persoon per nacht te huren zijn. Deze chalets beschikken over verwarming en elektriciteit. Ook de voorverkoop van reguliere en weekendkaarten is reeds begonnen via www.dgtl.nl.
Na de aankondiging van de lineup in december, presenteert DGTL vandaag de stage indeling. Tijdens het paasweekeinde kiest DGTL bewust voor een festivalopzet zonder "main stage”. DGTL zorgt voor 6 uitgebalanceerde podia en representeert een breed aanbod aan diepe elektronische muziekstijlen.

Tijdens DGTL Festival vertegenwoordigen meer dan 80 artiesten van over de hele wereld de beste innovatieve elektronische muziek van dit moment. Van populaire acts als Dixon, Âme, Maceo Plex, Jamie Jones tot aan David August, Mano le Tough, Hot Since 82, Kölsch en Job Jobse. Daarnaast host het toonaangevende Berlijnse label Innervisions net zoals vorig jaar een stage op zondag, terwijl Ellum - het label van Maceo Plex – de stage voor zaterdag op haar rekening neemt.

Naast het muzikale programma heeft DGTL meer te bieden. De industriële NDSM-Werf in Amsterdam sluit namelijk naadloos aan bij het festival. Verwacht rauwe en innovatieve podiumontwerpen, kunstinstallaties van over de hele wereld en “DGTL Revolution”, het awareness-programma waarmee DGTL afgelopen november twee van de vier sterren won bij de Greener Festival Awards.

De inschrijvingen voor de Kinetic Art Pitch zijn gestopt. Het DGTL Art Collective wil alle kunstenaars en ontwerpers bedanken voor hun inspirerende inzendingen. DGTL heeft een selectie gemaakt van de beste ideeën en de winnaar wordt volgende week bekendgemaakt. Houd onze website in de gaten.

De VVK gaat hard. Koop nu het nog kan je dag-ticket, weekender of chalet via www.dgtl.nlFoutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.593 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een Sonos draagbare speaker twv €199!

Maak kans op een draagbare Sonos speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.593 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Sonos speaker twv €199!

De Sonos Roam 2 heeft een IP67-rating voor stof- en waterbestendigheid en is daardoor ook goed naast het zwembad te gebruiken. Hij hoort dan ook zeker thuis in onze lijst van waterbestendige Bluetooth-speakers voor op het strand.

Een automatische TruePlay-functie, een batterijduur van 10 uur, een IP67-certificering voor water- en stofbestendigheid en een rijke geluidsbeleving.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Introducéé aanmelden?
Tekst met meer infoLet op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen