Party Info

Daydream Festival


Daydream Festival

Details

Naam: Daydream Festival Editie: Dream with your eyes open! Organisatie: Par-T Events Locatie: Festivalpark De Meysterbergen Type: buiten Plaats: Lommel (BE) Datum: vrijdag 11 april 2014 Tijd: 14:00 uur - 23:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.par-t.be Facebook: eventpagina

Artiesten

Status: Nog niet bekend

Prijzen

Early Bird Normal: 14,50

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
  • Bericht 3
Op woensdag 15 januari om 19:00 uur start de Early Dream kaartverkoop van Daydream Festival 2014. Vorig jaar was er een enorme run op de Early Dream tickets, in slechts 10 minuten waren de 4000 tickets uitverkocht. Om de verkoop dit jaar beter te laten verlopen en meer personen een kans te geven zal het verkooptraject dit jaar verlopen door middel van een voorregistratie. Schrijf je snel in op www.daydreamfestival.be om jezelf te verzekeren van toegang tot de Early Dream ticketshop.

De voorbereidingen voor het nieuwe festivalseizoen zijn inmiddels in volle gang. Zet 11 en 12 april 2014 nu al in je agenda om het festivalseizoen te beginnen op Daydream Festival. Beleef twee dagen festival inclusief camping en maak er een onvergetelijk en compleet festivalweekend van.

Early Dream tickets - pre-register
Dagdromers opgelet! De Early Dream Tickets gaan 15 januari om 19:00 uur in de verkoop via de speciale ticketshop die alleen toegankelijk is voor personen die zijn voor geregistreerd. Het voor registreren duurt maximaal 1 minuut, je kunt het bijna dromend doen. Heb je jezelf voor geregistreerd dan ontvang je op maandag 13 januari een speciale Early Dream Ticketlink. Hiermee heb je exclusief toegang tot de ticketshop waar je per geregistreerde maximaal 4 Early Dream tickets kan kopen. Ga naar www.daydreamfestival.be en registreer jezelf zo snel mogelijk, dan ben je één stap dichter bij je ticket voor Daydream Festival 2014!

Er zijn verschillende Early Dream Tickets beschikbaar:

Early Dream vrijdag (dagticket): € 14,50 (excl. fee)
Early Dream zaterdag (dagticket): € 27,50 (excl. fee)
Early Weekend Dream (11 en 12 april + camping): € 45,00 (excl. fee)
24 Tokens + Dream Wallet: € 60,00 (excl. fee)
Na de prachtige editie van vorig jaar komt Daydream festival dit jaar met een knaller van een line-up. Door het enorme succes van vorig jaar wordt het tweedaagse festival in Lommel naar een hoger niveau getild. Met meer dan 180 nationale en internationale artiesten, verdeeld over 11 stages, opent Daydream Festival op 11 en 12 april haar poorten naar de meest dromerige plek op aarde.

Daydream Festival is het ultieme festival voor de allround festivalliefhebber. Van House en Techno tot Electro en Hardstyle. Tijdens de opener van het festivalseizoen is er voor bijna iedereen wel een area waar men uit z’n dak kan gaan.

Daydream Festival 2014
De headliners Fedde Le Grand en W&W zullen de sfeer een flinke boost geven met hun energieke sets. Niet minder zal dit gelden voor het DJ-team van Vato Gonzalez, die de Dirty House area zal hosten, met onder andere La Fuente, Skitzofrenix, Lady Bee en MC Tjen.

Sidney Samson en Eva Simons, die door het succes van een Nederlands televisieprogramma een nummer één hit te pakken hebben, zullen ook acte de presence geven op Daydream Festival. Zij zijn op met moment vol in de hitlijsten met het nummer ‘Celebrate The Rain’.

Afgelopen jaar stormde Blasterjaxx de DJ Mag Top 100 binnen op de 71e plek. Zij zullen op Daydream laten zien wat ze waard zijn. Het uit Toronto overgekomen duo; Zeds Dead zal zorgen voor knalharde dubstep met invloeden van electrohouse, hiphop, glitch en drum ‘n’ bass. Snoeiharde Hardstyle beats hoor je in de Bad Dream met onder andere door Brennen Heart en Zatox ten gehore worden gebracht!

De veelbelovende vrijdag, krijgt dit jaar een hele flinke upgrade en staat ook hier een line-up om naar uit te kijken. Vanuit Ibiza zal de Yolo Privilege World Tour neerstrijken, met een topper als Thomas Gold. Yellow Claw zal de Feathers stage laten exploderen en de Reboot zal gehost worden door 100% Pure. Tot slot zal er in de Bad Dream een ware Hardstyle blast plaatsvinden, geleid door Hardstyle legendes Ran-D en Adaro.

Tickets
De ticketverkoop is reeds gestart, wees dus op tijd met het bestellen van je tickets. Er zijn voor de aankomende editie een aantal aanpassingen gedaan die het de bezoeker nog aangenamer gaan maken. De afstanden tussen de parkeerplaatsen, kiss & ride, taxi en bussen zijn aanzienlijk verkleind en de ‘Nightdream Campsite’ zal vrijwel naast het festivalterrein liggen met een eigen entree. Caravan/Camper tickets zijn vanaf nu te koop.

Kijk voor alle tickets en ticketcombinaties op daydreamfestival.be.

De gehele knaller van een line-up ziet er al volgt uit:
12/04 ZATERDAG

► Maindream
Fedde Le Grand
W&W
Blasterjaxx
Danny Avila
Quintino
Jordy Dazz
TwoLoud
DJ Licious
Manuccii
SL8

► Bad Dream
Brennan Heart
Zatox
Coone
Neophyte
Psyko Punkz
Theracords Live
Code Black
Digital Punk
A-Lusion
Audiotricz
Erazer
Hosted by MC Apster

► Miami Massive
Moguai
Shermanology
Sidney Samson & Special Guest: Eva Simons
D-Wayne
Franky Rizardo
Roul and Doors
Dave Lambert
Mark Ursa
Makasi
Alvar & Millas
DJ Billiet

► Dreambucket
The Flexican & MC Sef
Digitzz
FeestDJRuud
Boaz van de Beatz
The Mixfitz
Strijder Systeem presents Giocatori
Dimitri Wouters
Mystique
Partyshakerz XXL
Snelle Jelle
Belgian Squad

► Electro Rush
Zeds Dead
Congorock
TAI
The Oddword
Tantrum Desire
Fox Stevenson
Lumberjack
MONGK
Pros-T-Tunes
Hosted by MC Mota

► Dirty House
Vato Gonzalez & MC Tjen
La Fuente
Dyna
Skitzofrenix
Kenneth G
Irwan
Lady Bee
Stefan Vilijn
Hosted by MC Steef & MC Boogie

► Hallucinate
Mark with a K
Mental Theo
Teka-B vs Ghost
Dr Rude
Rob & MC Joe
Pat-B
Davoodi
Phastonerz
Miss Faction
Man-D
Freakharder
Hosted by MC Pyro

► Reboot hosted by King Kong Club
Kaiserdisco
Marc Romboy
Zoet & Hartelijk
Michael Forzza
Dimitri Andreas
Pete Howl
People Talk Techno

► Ongedoopt
Dirtcaps
David Ghetto
Ghetto Bingo
Puinhoop Kollektiv
Naffz
Flamboyant
Kuddedieren
Anno
Razor & Pulse Zero

► Desperados Stage
Goldfox
Michael Midnight
Skyve
Hush Hefner
Gewelt
Peregrine

Weekend Magnifiek Bungalow
► DJ De Rooie Neger vs Mr. Balls

► GIRLS LIKE DJ'S
B.K. & Dankaart
Clubkillerz
Deeplink
Ives & Les Coiffeurs
Lazy B
Lymic & Lamotte
Maori 2
Max Krul & Daniel Thomasso
New Generation
Overdosed House Victems
Project K
Stijn VM
The Nasty DJ's
Vinn Nyl
VIOLINVASION
Wall-E
WezLee11/04 VRIJDAG

► YOLO Privilege World Tour
Thomas Gold
Sandro Silva
Thomas Newson
Felix Cartal
Obek
Double Pleasure
Les Frères Cowens
Daniel Murillo
Hosted by MC Apster

► Feathers Stage
Yellow Claw
Billy the Kit
diMaro
The Whatevers
Pat Krimson
Martinez & Lorenzo
Toco
Twenty Twelve
Bendit ft Muerto

Bad Dream hosted by Ran-D & Adaro
► Ran-D b2b Adaro
Ran-D
Adaro
Crypsis
Frequencerz
Luna
Outbreak
Redixx
Unsenses
Hosted by MC Da Syndrome

► Reboot hosted by 100% Pure
2000 and One
Joran van Pol
Joey Daniel
Ferreck Dawn

► Ongedoopt
Cursed P
Jurgensen & MoKarim
Ricket
Lucky Done Gone
De Witte Dieven
De Te Kloppen Man
Franky 2 Times
Samuel Monty

► Weekend Magnifiek Bungalow
DJ De Rooie Neger vs Mr. Balls
Na een geslaagde tweedaagse Daydream editie afgelopen jaar, kondigt Par-T een wereldprimeur aan op The Nightdream Campsite. Een mega tent, genaamd ‘The Dreamcatcher’ zal onderdak geven aan honderden kampeerders en zorgen voor een unieke overdekte kampeerervaring. Par-T verwacht dat het een ongekende droomwalhalla zal worden, waarin niet alleen het kamperen centraal zal staan, maar vooral de algehele festivalbeleving.

Daydream bezoekers die op The Nightdream Campsite overnachten hebben de mogelijkheid om overdekt te kamperen. Hoe heerlijk zonnig de lentedagen in april zijn, ’s avonds koelt het altijd af en daarom kunnen de eerste 750 fanatiekste Daydreamers die op vrijdag 11 april vanaf 12:00 uur hun Daydream willen starten, hun tent optuigen in The Dreamcatcher. Deze mega tent zal niet alleen onderdak geven aan honderden tenten, maar zal voor een totale Daydream beleving zorgen, die voortgezet wordt op de camping.

Er zal een plaza zijn, met gezellige eetgelegenheden en een café met terras waar men kan chillen onder het genot van een hapje en drankje. Daarnaast zal er uiteraard muziek en entertainment aanwezig zijn. Zoals een echte dromenvanger zal de energie en geestkracht van de Daydreamers omarmd worden en dus zorgen voor nog veel meer speciale, spectaculaire, maar voor nu verassende elementen.

Daydream Festival stopt ’s avonds dus niet voor de campinggasten die op The Nightdream Campsite verblijven. “Er is niets zo gezellig en verbroederend als drie dagen met een leuke groep vrienden, bekende en andere Nightdreamers op de camping van Daydream Festival te verblijven. Er is voor ieder wat wils, ideaal dus voor de optimale festivalbeleving en gezellige, knusse en vooral warme nachten”, aldus Roel Berens (Par-T).

Tickets
Er zijn nog Daydream Festival tickets beschikbaar. Wil je de wereldprimeur; overdekt kamperen op een festival van dichtbij meemaken, koop dan op tijd tickets want het gaat hard met de camping spots. Let op; dat betekent dat het dus automatisch ook rap gaat met de verkoop van de Weekend Dream tickets.

Kijk voor alle tickets en ticketcombinaties op daydreamfestival.be.Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 140.497 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een Sonos draagbare speaker twv €199!

Maak kans op een draagbare Sonos speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 140.497 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Sonos speaker twv €199!

De Sonos Roam 2 heeft een IP67-rating voor stof- en waterbestendigheid en is daardoor ook goed naast het zwembad te gebruiken. Hij hoort dan ook zeker thuis in onze lijst van waterbestendige Bluetooth-speakers voor op het strand.

Een automatische TruePlay-functie, een batterijduur van 10 uur, een IP67-certificering voor water- en stofbestendigheid en een rijke geluidsbeleving.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Introducé aanmelden
Degene die ik graag mee neem naar event-name op event-date is:
Geef dit vóór introduce-name aan ons door!
Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen