Party Info

Dancefair


Dancefair

Details

Naam: Dancefair Organisatie: Dancefair Locatie: Jaarbeurs Type: binnen Plaats: Utrecht Datum: zaterdag 21 februari 2015 Tijd: 09:00 uur - 19:00 uur Website: www.dancefair.nl Facebook: eventpagina

Artiesten (a-z)

  Alvaro
  B-Front
  BIGGI
  D-wayne
  Deepack
  LNY TNZ

Prijzen

Regular Normal: 39,00

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
Yes yes! Eindelijk is de datum bekend van de vierde editie van Dancefair:

21 en 22 februari 2015

De tickets zijn dus ook weer in de voorverkoop gegaan!

We hebben via enquêtes en polls weer geluisterd naar jullie wensen en behoeften om Dancefair ook aankomende editie weer een inspirerend weekend te maken.

Hier het eerste aantal nieuwtjes/verbeteringen die jullie kunnen verwachten tijdens Dancefair 2015 op 21 en 22 februari.

Network borrel op beide dagen

Op beide dagen zal er aan het einde van de dag een netwerk moment zijn in de Polar. Hier kun je contacten leggen met mensen uit de industrie, mede producers en dj's. Hierover later meer.

Verbeterde en vernieuwde topics

De topics van de seminars en workshops zullen nog verder worden uitgediept. Een aantal workshops over hetzelfde onderwerp zullen op gemiddeld en hoger niveau worden aangeboden. Denk aan social media, marketing en mixing and mastering workshops. Ook gaan we dieper in op ondernemerschap met top ondernemers uit de industrie. Dit om je te helpen je muzikale carrière op een nog hoger niveau te tillen.

Meer gear verkoop tijdens Dancefair 2015

Meer verkoop van gear en vooral b-stock voorraad zal worden aangeboden door verschillende deelnemende winkeliers. Voor Dus nieuwe apparatuur maar vooral ook hoge kortingen op oudere collecties zijn aan te schaffen tijdens Dancefair 2015.

The Underground

Voor de eerste keer introduceren we "The Underground". Een grote zaal gericht op Techno, House, Deephouse en Tech-house. Hier focussen wij op onderwerpen waar Techno, Deephouse en Tech-House lovers van zullen watertanden. In deze area zal ook de Underground Demodrop te vinden zijn. Plus een netwerk moment voor like minded producers, dj's en industrie.

More chairs in the Polar please!

Meer stoelen in de Polar! De reden waarom we verleden jaar wat minder stoelen in de Polar hadden geplaatst had te maken met brandweer/veiligheid reglementen. We hebben hier wat meer ruimte en vrijheid gekregen van de Jaarbeurs. Met meer zit plek tot gevolg!

Verbeterde Demodrop

Omdat we de Underground labels en de commerciëlere stromingen zullen scheiden is er nu meer ruimte in de Demodrop area.

Minder kaarten in de verkoop OP=OP

Vooral op de zaterdag was het soms nét even te druk. De routing zullen we iets aanpassen maar we gaan ook minder kaarten verkopen dan Dancefair 2014, met name op de zaterdag. Wees dus op tijd met tickets bestellen, doe het dus zo snel mogelijk.

Op = Op!
Op 21 en 22 februari is de vierde editie van Dancefair in de Jaarbeurs te Utrecht weer een feit. Dancefair is in rap tempo het educatieve netwerk evenement voor de ambitieuze en leergierige producer, dj, event organizer en dance-liefhebber die alles wilt weten op het gebied van muziek technologie en muzikaal ondernemerschap.
Met meer dan tweehonderd workshops, seminars en showcases verdeeld over achtien zalen én een imposante beursvloer, biedt het evenement plek aan meer dan vijfduizend bezoekers verdeeld over twee dagen.
Een arsenaal aan top artiesten en succesvolle ondernemers uit de hedendaagse muziek industrie delen hun kennis en vakgeheimen aan de bezoekers. Hoe werken zij in de studio? Hoe bereiden ze zich voor op hun gigs en wat waren hun valkuilen en hoogtepunten? Artiesten als Hardwell, Secret Cinema, Egbert, Armin van Buuren, Frontliner en vele anderen hebben gefungeerd als mentoren en de line-up van Dancefair 2015 belooft wederom een spektakel te worden.

Toch is het evenement nog lang niet bij haar eindstation belandt volgens de organisatie en staan er veel verniewingen en verbeteringen op stapel op 21 en 22 februari tijdens Dancefair 2015.
“Ieder jaar groeien we, luisteren we naar de bezoekers en proberen we ons steeds in te tunen op de behoeften van dj’s, producers en andere next wave ondernemers die meer uit hun muzikale carriere willen halen. Dit is een constante verandering. Die signalen en tips pikken we op met het team en verwerken dat direct in het programma. Dat maakt het voor ons als organisatie ook ieder jaar weer leuk en spannend.”
Voorbeelden?
“Al vanaf het begin geloven we in de kracht van het niet scheiden van sounds tijdens Dancefair. We vinden het juist een kracht en meerwaarde dat je kunt leren van wat de verschillende stromingen allemaal te bieden hebben. Maar op technisch en theoretisch vlak zijn er tussen de stromingen wel wat verschillen. Hoe je jezelf meer in de kijker kunt spelen bij labels en organisatoren verschilt in de EDM, Harder en Underground scene. Hoe je deze moet benaderen, maar ook hoe je jezelf presenteert. Online, maar ook fysiek. Daarom hebben we bijvoorbeeld voor het eerst een Underground area ingericht die zich spitst op Techno, Deephouse en Tech-House producers, dj’s en organizers. Hetzelfde geldt voor de hardere stylen en natuurlijk EDM. We geven ze een eigen wereld als ze willen maar kunnen natuurlijk ook even bij de ‘buren’ kijken.
Een ander onderdeel is dat we netwerk momenten gaan organiseren. We merken ieder jaar dat er meer en meer industrie aanwezig is om elkaar te ontmoeten en contacten op te doen en vinden dat we dat daar iets mee moesten. Aan het einde van beide dagen zal er du seen network bash worden georganiseerd.
En qua onderwerpen van de workshops en seminars?
“Eén van de belangrijkste verbeteringen is dat we meer duidelijk gaan maken welk niveau een bepaalde workshop is in de programmering. O.a. in de Mixing & Mastering area zullen we gemiddeld en hoog niveau tutorials presenteren. Op zaterdag is Pro Audio Summit voor Dancefair bezoekers vrij toegankelijk waar pop engineers van top artiesten zoals Jett Rebel, Lady Gaga en vele anderen op hoog niveau zullen lesgeven wat zij gebruiken aan gear in de studio en hoe hun productie workflow in elkaar steekt.”

Dancefair
Datum: 21 en 22 februari 2015
Openingstijden: beide dagen van 9:30 tot 20:00
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Kaarten zijn verkrijgbaar op http://www.dancefair.nlFoutje gezien? Let us know!Agenda Dancefair


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.649 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een Sonos draagbare speaker twv €199!

Maak kans op een draagbare Sonos speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.649 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Sonos speaker twv €199!

De Sonos Roam 2 heeft een IP67-rating voor stof- en waterbestendigheid en is daardoor ook goed naast het zwembad te gebruiken. Hij hoort dan ook zeker thuis in onze lijst van waterbestendige Bluetooth-speakers voor op het strand.

Een automatische TruePlay-functie, een batterijduur van 10 uur, een IP67-certificering voor water- en stofbestendigheid en een rijke geluidsbeleving.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.


Introducé aanmelden

Degene die ik graag meeneem naar [event_name] op [event_date] is:

Let op, het verkopen van vrijkaarten/weekendtickets is ten strengste verboden!Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen