Party Info

Dance Valley


Dance Valley

Details

Naam: Dance Valley Editie: Festival 2011 Organisatie: Dance Valley, UDC Locatie: Spaarnwoude Park Type: buiten Plaats: Velsen-Zuid Datum: zaterdag 6 augustus 2011 Tijd: 10:00 uur - 21:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.dancevalley.com

Genre's


Artiesten (a-z)

  Fausto
  JP
  Jaytech
  Lillith
  Mat Zo
  Showtek
  Yoji

Prijzen

Regular Normal: 69,00

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
  • Bericht 3
  • Bericht 4
  • Bericht 5
Vandaag is de zomer weer een stukje dichterbij gekomen. Tickets voor Dance Valley Festival 2011 zijn vanaf vandaag te bestellen op www.dancevalley.com. Voor de eerste 5.000 tickets geldt een speciaal early bird tarief.

Dance Valley Festival
De eerste editie van Dance Valley Festival in 1995 ontketende een revolutie in de dance wereld. Voor het eerst zochten de clubbers, de DJ's en de ravers de zon op en dansten met elkaar in de betoverende vallei van de Velsen Valley.

In 2011 wordt Dance Valley nog altijd gezien als één van de meest vooruitstrevende festivals ter wereld. Het hele recreatiegebied Velsen Valley veranderd in een dancer's paradise met verschillende areas, groot en klein, vertrouwd en verassend. Vrijwel elke vorm van dance vindt een onderkomen bij Dance Valley Festival.

Op zaterdag 6 augustus 2011 zal Dance Valley opnieuw laten zien hoe veelzijdig en divers dance muziek vandaag de dag is.

Tickets
Voor jou Early Bird ticket klik je HIER! Voor een early bird ticket betaal je EUR 50,- (ex. fee). Wanneer de early bird tickets zijn uitverkocht, geldt het reguliere tarief van EUR 65,- (ex. fee). Maximaal 2 early bird tickets per persoon.

Reguliere Dance Valley tickets zijn ook verkrijgbaar in alle winkels van Primera. Check www.primera.nl voor de winkel bij jou in de buurt. Early bird tickets zijn niet via Primera verkrijgbaar.

DANCE VALLEY FESTIVAL
Datum: zaterdag 6 augustus 2011
Lokatie: Velsen Valley, Spaarnwoude
Tijd: van 12.00 uur tot 23.00 uur
www.dancevalley.com
Van de 5000 early bird tickets waarmee Dance Valley Festival nog geen week geleden haar ticketverkoop begon, zijn er nog maar 1.000 over. De organisatie verwacht dan ook dat deze week nog alle early bird tickets verkocht zullen zijn.

Dance Valley gevoel
Hoewel de dagen steeds korter en kouder worden, blijkt het Dance Valley gevoel nog springlevend te zijn. De organisatie biedt een mooi financieel voordeel aan de trouwe fans van Dance Valley zo aan het einde van het jaar. Zo'n 4.000 tickets werden in slechts een paar dagen verkocht, terwijl er nog geen enkele naam van de line-up onthuld is.

Er zijn grootste plannen voor de editie van zaterdag 6 augustus 2011 en deze zullen te zijner tijd bekend gemaakt worden op de website www.dancevalley.com.

Tickets
Een early bird ticket kost €50 (ex. fee), voor een normaal ticket betaal je €65,- (ex. fee).
De early bird tickets voor Dance Valley zijn alleen te bestellen via de officiële website www.dancevalley.com. Wanneer de laatste early bird tickets verkocht zijn, zal worden overgeschakeld naar de reguliere ticketverkoop.
Dance Valley tickets zijn ook verkrijgbaar in alle winkels van Primera. Check www.primera.nl voor de winkel bij jou in de buurt. Early bird tickets zijn niet via Primera verkrijgbaar.
Alle early bird tickets waarmee Dance Valley Festival haar ticketverkoop heeft gestart, zijn uitverkocht. Vanaf nu zijn tickets voor Dance Valley alleen verkrijgbaar voor de reguliere prijs.

Early bird actie succesvol: alle tickets uitverkocht!
Met de feestdagen voor de deur lijkt de zomer nog heel ver weg. Toch vlogen de 5.000 early bird tickets over de virtuele toonbank en maakte de ticketverkoop van Dance Valley een vliegende start. Dit ging absoluut sneller dan de organisatie had verwacht. Dance Valley blijkt toch iets te zijn waar mensen het hele jaar lang naar toe leven. De organisatie is dan ook druk bezig met de voorbereidingen en dit nieuws motiveert natuurlijk extra om deze editie nog mooier en specialer te maken.

BTW voordeel
Zoals breed uitgemeten in de media, stijgt het BTW tarief in 2011 van 6% naar 19%. Dance Valley garandeert tot en met 31 december 2010 de prijs van € 65,- (ex. fee). Tickets zijn verkrijgbaar op de officiële website www.dancevalley.com. Vanaf 1 januari volgend jaar zal het hogere BTW tarief alsnog verrekend worden in een nieuwe ticketprijs. Meer informatie hieromtrent volgt nog.

Naast online zijn de tickets ook verkrijgbaar bij één van de meer dan 400 Primera winkels in heel Nederland. Check www.primera.nl voor een winkel bij jou in de buurt.
BEKENDMAKING AREAS
Op zaterdag 6 augustus strijkt Dance Valley wederom neer in het officieel tot Velsen Valley omgedoopte groengebied. De glooiende natuurbuffer onder de rook van Amsterdam en Haarlem is de plek waar medio jaren ‘90 de Nederlandse dancefestivalcultuur tot bloei kwam. De muzikale verscheidenheid en het fantasierijke entertainment in deze surrealistische omgeving groeien ieder jaar met zijn tijd mee en tijdens het eerste weekend van augustus treden zo’n 200 artiesten van nu aan in 21 eigenzinnige areas. Dankzij de 4 zogeheten Grounds - met elk een eigen buitenpodium en sound – heeft Dance Valley Festival het karakter gekregen van een aantal festivals binnen één moederfestival.

SOLID GROUND & HIGHER GROUND
De Solid Ground is na binnenkomst de verzamelplek voor de oervormen house en techno, en substijlen tech-house, minimal, hardtechno, electro en progressive house. Op dit beneden veld zorgen Hernán Cattáneo presents Sudbeat, Josh Wink presents Ovum, Pryda | Friends, Intec Digital, Roog’s House, Beatloverz, het buitenpodium Nachtboetiek, Enhanced Music presents Hard Techno Titans, EVLO, Dum Dum: Valley of the Dolls, Bomb Diggy: Tropical Bass en What Is Happening Here voor de muzikale inkleuring.

De Higher Ground is gelegen op het zogeheten bovenveld, waar het uitzicht op de lager gelegen areas prachtig is. Op deze hoogvlakte voeren hardstyle, harddance en hardtrance de boventoon, met de buitenstage Showtek presents Dutch Master Works en de grote HQ tent.

SECRET GROUND & HOLY GROUND
De Secret Ground is de tweede vallei op het terrein die in de volksmond ook wel de ‘Trance Vallei’ wordt genoemd. Het Britse supertrio Above & Beyond - de nummer 5 uit de huidige DJ Mag Top 100 – host hier hun Group Therapy Stage, waar trance in al zijn gedaantes de reis naar hogere sferen begeleid.

De Holy Ground tenslotte staat voor de vertrouwde mainstage in de grote vallei, het verbindende element van het festival waar uiteenlopende dancestijlen samenvloeien, de spectaculaire eindshow plaatsvindt en de inwendige mens getrakteerd wordt op verschillende wereldkeukens in de Vers Vermaak Village.

Meer dan ooit nodigt Dance Valley uit tot een ontdekkingstocht over het spannende heuvelterrein, met dit jaar een speciale looproute rondom het festival. De overgangsgebieden tussen de verschillende Grounds zijn in handen van het collectief Radio De Roze Panters, die de oversteekplaatsen opluisteren met zomerse gezelligheid en feestelijke muziek. De organische terreinindeling bevat bovendien nieuwe verrassingselementen, interactief vermaak, uniek straattheater, verkleedpartijen en creatieve performances.

DE EERSTE 16 AREAS
Vandaag presenteert Dance Valley de eerste 16 van de uiteindelijke 21 verschillende areas van het festival. Een zonnige cocktail van internationaal geroemde labels, vooruitstrevende organisaties en creatieve collectieven met in totaal ongeveer 200 nationale en internationale DJ’s en live-acts.

Holy Ground
Mainstage (outdoor)

Secret Ground
Above & Beyond’s Group Therapy (outdoor)

Higher Ground
Showtek presents Dutch Master Works (outdoor)
HQ

Solid Ground
Hernán Cattáneo presents Sudbeat
Josh Wink presents Ovum
Pryda | Friends
Intec Digital
Roog’s House
Beatloverz
Nachtboetiek (outdoor)
Enhanced Music presents Hard Techno Titans
EVLO
Dum Dum: Valley of the Dolls
Bomb Diggy: Tropical Bass!
What Is Happening Here
Dance Valley livesets uitzendingen deze week! (week 19)

Bouw 's avonds na een lange dag een klein feestje met Dance Valley Radio. We zenden namelijk live-sets uit het rijke archief van het festival uit. Deze live-sets waren tot nu toe nooit buiten het festival te horen.

Deze week brengen we je;

Philip Young (maandag 9 mei om 20.00 uur / dinsdag 10 mei om 13.00 uur)
Groeide op in de Amsterdamse clubs om halverwege de jaren '00 een residency te scoren bij El Divino op Ibiza. Een heerlijke zwoele set.

Will Bailey (dinsdag 10 mei om 20.00 uur / woensdag 11 mei om 13.00 uur)
Deze Britse DJ omschrijft zijn sound als een mengeling tussen Electro, Techno en House. We omschrijven het vooral als onmiskenbaar Will Bailey.

Sander Kleinenberg (woensdag 11 mei om 20.00 uur / 12 donderdag om 13.00 uur)
De enige echte Sander Kleinenberg leverde een werkelijk spectaculaire set af vorig jaar die we nu eindelijk weer eens laten horen.

Gareth Emery (vrijdag 13 mei om 20.00 uur / zaterdag 14 mei om 13.00 uur)
Vrijdag de 13e wordt dit jaar een geluksdag want Gareth Emery knalt met een kick-ass Trance set door je computerspeakers.

Dance Valley Live @ Night
Elke zaterdagavond gooien we alle live-sets van die week in een grote mash up en leveren zo een nieuwe Dance Valley Live @ Night af.

maandag 9 mei 20.00 uur Philip Young (Click area)
dinsdag 10 mei 20.00 uur Will Bailey (Main Stage area)
woensdag 11 mei 20.00 uur Sander Kleinenberg (This Is... area)
vrijdag 13 mei 20.00 uur Gareth Emery (A State of Trance area)
zaterdag 14 mei 21.00 uur Dance Valley Live @ Night
zondag 15 mei 21.00 uur: Dance Valley Live @ Night

Alle sets worden de dag erna om 13.00 uur herhaald. Op zaterdag -en zondagavond worden alle vier de sets non-stop achter elkaar uitgezonden tijdens ''Dance Valley Live @ Night'' voor de echte Dance Valley feeling.

De livesets voor volgende week zijn ook al bekend! Check hieronder het uitzendschema:

maandag 16 mei 20:00 uur: Tom Harding (HQ area)
dinsdag 17 mei 20:00 uur: Dejan Milicevic vs Marko Nastic (God Bless This Mess area)
donderdag 19 mei 20:00 uur: Franky Rizardo vs Timo Rommie (Smaakstof area)
vrijdag 20 mei 20:00 uur: Baggi Begovic vs Rene Amesz (Roog's House area)
zaterdag 21 mei 21.00 uur: Dance Valley Live @ Night
zondag 22 mei 21.00 uur: Dance Valley Live @ Night

Dance Valley Festival
Datum: 6 Augustus 2011
Locatie: Velsen Valley, Spaarnwoude
Tijden: 12:00 - 23:00 uur
Tickets: 69 Euro (Ex. Fee)
www.dancevalley.comFoutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.223 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.223 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen