Party Info

Crystal & Diamonds


Crystal & Diamonds

Details

Naam: Crystal & Diamonds Editie: The Ultimate Sensation Organisatie: Onbekend Locatie: DS party- en eventcenter Type: binnen Plaats: Culemborg Datum: zaterdag 29 december 2012 Tijd: 21:30 uur - 05:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.crystalvenue.nl Facebook: eventpagina

Extra info

Dresscode: Black and/or White

Genre's


Artiesten (a-z)

  BIGGI
  Dastro
  Jean
  Ko-C
  MEM
  Mike S
  Silence

Prijzen

Regular Normal: 12,00 Deurprijs: 20,00 Regular VIP: 30,00

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • 16/10/2012
  • 30/10/2012
  • 20/11/2012
Nog één keer superdik los voor de jaarwisseling: Crystal & Diamonds – The Ultimate Sensation

Wat krijg je als je allemaal top-concepten samen op één feest neerzet om samen nog een keer de hoogtepunten van 2012 te beleven? Dan krijg je Crystal & Diamonds – The Ultimate Sensation, op 29 december in Crystal Venue in Culemborg! Met de allerbeste sounds van House in Motion, Booming New Season en Juicy Latin! Van dirty naar sexy latin tot slamming techhouse en trance, je kan het zo gek niet bedenken of op Crystal & Diamonds komt het aan je voorbij. Who needs Oud&Nieuw? Op zaterdag gaat het feest pas echt lekker los toch? Haal nu snel je tickets in huisvoor dit knotsgekke, doldwaze en superknallende exit-feest voor 2012!

Wow, heel dik dit! Drie zalen gevuld met een mix van het allerbeste van drie verschillende feesten samen. Dat kan niet anders dan volle bak worden, met een topsfeer van begin tot eind. Crystal Venue heeft zijn uiterste best gedaan en het resultaat mag er zeker wezen. De dj's die je op Crystal & Diamonds tegenkomt staan stuk voor stuk garant voor uitzinnige menigten dansende partypeeps dus als je ze allemaal bij elkaar zet is er maar één conclusie mogelijk: het wordt een gekkenhuis op 29 december.

Get your tickets NOW
Crystal & Diamonds is niet alleen moddervet, het is ook nog eens spotgoedkoop! Waar vindt je nog zo'n feest voor maar € 12,50 in de voorverkoop en € 20,- aan de deur? Nergens toch? In culemborg
kan het wel. En omdat alle trouwe fans van Booming New Season, house in Motion en Juicy Latin natuurlijk aanwezig willen zijn is het echt beter je kaartje op tijd in huis te halen voor het te laat is. Je weet het: het Weekend dat dit jaar eindigt met oud&nieuw is HET weekend om los te gaan voor veel mensen. Ook als je de rest van het jaar liever thuis de plantjes water geeft kom je in dat weekend met je mooiste partydress naar het nachtleven om je goed uit te leven.

Presale Crystal & Diamonds:
Prijs: € 12,50 / VIP € 30,-
Haal je kaartje bij:
− Paylogic https://frontoffice.paylogic.nl/?event_id=39035
− Alle Primera winkels

Dirty funky sexy cool line-up:
Dirty House (House in Motion)
Vato Gonzalez & Mc Tjen
La Fuente & Mc Iceman
The Outsiders
Steve Sweet
Jean
Dastro

Booming House (Booming New Season)
Mike S
Ed Mission & Ko-c
MEM
Francois
Lesley Styles
Mc UB

Latin House (Juicy Latin)
Biggi
Silence

Holy Shit! Dat allemaal samen op één feest??!? Unbelievable! Maar toch helemaal waar, dit gaat de bom worden zo net voor oud & nieuw. Het is niet voor niks The Ultimate Sensation! Zorg dat je lekker op tijd bent om niks te missen. Het feest duurt van 22:30 tot 6:00 uur, dus tijd genoeg om je
lekker helemaal te laten gaan. Kies een zaal, of pak ze allemaal, het wordt toch overal te gek voor woorden. Zet 'm gauw op Partyflock in je agenda en laat hier op Facebook zien dat je komt. Like & share! De bom staat op scherp voor 29 december!
Crystal Venue sluit de deuren op 29 december! – Crystal & Diamonds laatste feest 2012

Haal nu je kaartje voor het laatste feest van 2012! Neeeeeee!!! Echt?? Of...? Op last van de gemeente en de vergunning sluit Crystal Venue inderdaad zaterdag 29 december... om twee uur 's-nachts de deuren. Daarna kun je niet meer naar binnen maar natuurlijk nog wel tot de kleinste uurtjes doorfeesten! Pfew! En doorfeesten gaan ze doen op zaterdag 29 december bij Crystal & Diamonds – The Ultimate Sensation. Tot 06:00u vol gas tijdens de grootste knaller voor 2012. Dirty House, Booming House en Latin House in drie dikke zalen, wat wil je nog meer? De drie beste feesten maken er nog één keer een beestenboel van voor het jaar voorbij is.

Gelukkig dat het maar een grapje was, Crystal Venue maakt zich al op voor een boordevol feestjaar in 2013, dus maak je niet ongerust. Denk intussen aan de allerbeste (dirty) house en (hard) trancefeesten van 2012, vermenigvuldig dat met 3 en hebt Crystal & Diamonds! Juist!! Haal dus nu
snel alvast je kaartje in de voorverkoop, voor het te laat is, dan sta je op 29 december niet voor een gesloten, uitverkochte deur!

Voorverkoop gaat hard
Iedereen profiteert ervan dat Oud & Nieuw dit jaar op maandag valt. Een dubbellang feest-weekend dus! Iedereen bereidt zich er nu al op voor en slaat zijn kaartjes in. Ook de voorverkoop voor Crystal & Diamonds loopt daardoor goed hard. Voor maar € 12,50 heb je al een kaartje voor Crystal
& Diamonds, en voor € 30,- heb je een felbegeerde VIP-plek op het podium waar het zeker een dolle boel zal zijn. Haal ze nu al in huis om straks niet voor teleurstellingen te staan!

Presale Crystal & Diamonds:
Prijs: € 12,50 / VIP € 30,-
Haal ze bij:
− Paylogic
− Alle Primera winkels
− Crystal Venue Website

Area 1: Dirty (House in Motion)
Hier gaat het er heftig aan toe op Crystal & Diamonds – The Ultimate Sensation! Wel eens bij House in Motion geweest? Dat waren DE feesten afgelopen jaar, met dikke namen als Vato Gonzalez, Shermanology, Marien Baker of (nog komend: zaterdag 10 november) Yellow Claw, The Outsiders en Steve Sweet. Helemaal los ging iedereen en House in Motion werd in no-time een blijver waar je ook volgend jaar veel van zal horen! In deze area vindt je op zaterdag 29 december een mix van de beste voorgaande edities, gegarandeerd gekkenhuis dus!

Area 1: Dirty House (House in Motion)
Vato Gonzalez & Mc Tjen
La Fuente & Mc Iceman
The Outsiders
Steve Sweet
Jean
Dastro

Area 2: Booming (Booming New Season)
Zaal twee zal niet onderdoen voor de main area, want hier wordt Booming New Season de host met opzwepende, uplifting booming house, techhouse, trance en clubsounds zoals je die alleen maar op de beste en dikste feesten tegenkomt. Bij Crystal & Diamonds dus! Ook hier heb je het afgelopen
jaar geweldige dj's voorbij zien komen. Namen als Ruben Vitalis, Mike S, Spider, Cor Fijneman Frenckel, Ed Mission, Ko-c, MEM of Francois hebben het afgelopen jaar het gas er flink op gezet.

Natuurlijk ook op Crystal & Diamonds alleen de beste mix van allemaal!

Area 2: Booming House (Booming New Season)
Mike S
Ed Mission & Ko-c
MEM
Francois
Lesley Styles
Mc UB

Area 3: Latin (Juicy Latin)
In Area 3 is het een heel klein beetje rustiger, maar ook Latin House heeft opzwepende muziek en zal je heupen in beweging houden. Juicy Latin heeft het afgelopen jaar verrast met een heerlijke house sound met zwoele latin invloeden en lekkere dj's als Real el Canario, Michael Mendoza, Biggi, Mell Tierra of D-Rashid. In deze zaal zul je bij Crystal & Diamonds twee dj's een extended set horen weggeven, dus extra lang genieten!

Area 3: Latin House (Juicy Latin)
Biggi
Silence

Haal gauw je kaartje voor het te laat is en zet Crystal & Diamonds gauw op Guestzone in je agenda en laat ook op Facebook zien dat je komt. Je weet toch: Like & share!
Supercharged Oud&Nieuw! Het begint op 29 december bij Crystal&Diamonds!

De laatste House in Motion voor dit jaar is net voorbij (het was geweldig!) en de laatste Booming New Season staat nog voor de deur om op 1 december de feestmaand mee te openen. Maar alle fans van deze twee feesten en van Juicy Latin kijken al uit naar de laatste supergrote klapper van dit jaar.
Op zaterdag 29 december begint voor jou het Oud&Nieuw weekend bij Crystal & Diamonds! Deze superdeluxe festival-knaller combineert het beste van het beste van deze drie topfeesten en zet de hele Crystal Venue open met drie dikke zalen bomvol DJ's, danseressen, decoraties en nog een paar
verrassingen...

Haal ze nu in huis, geen stress tijdens de feestdagen!
Je weet toch hoe dat gaat: straks is het december en staan de verplichte visites en huiselijke bijeenkomsten weer volop in de aandacht. Zorg er daarom nu alvast voor dat je op 29 december een ultiem excuus hebt om het huis te ontvluchten en je over te geven aan de 'pleasures of the night' op
wat het dikste feest van het jaar gaat worden: Crystal & Diamonds. Dus pak die kans en haal nu voor maar € 12,50 een normaal of voor € 30,- een VIP-ticket in huis dan weet je dat je eind dit jaar gebakken zit. Waar haal je ze? Check de voorverkoop-adressen onderaan dit bericht...

Crystal & Diamonds = House in Motion supercharged
De laatste House in Motion zit er alweer op voor dit jaar. Het waren geweldige feesten waar het vaak een groot gekkenhuis was, zowel voor als onstage. Heb je de foto's van afgelopen keer, 10 november, al gezien? Ze staan al online op de site van Crystal Venue: www.crystalvenue.nl!
Voor 29 december trekt Crystal & Diamonds alles uit de kast en zet de populairste (dirty-) house DJ's neer in de House in Motion Area. Wat zeg je?? Vato Gonzalez (King of Dirty House) EN La Fuente? Jazekerrrr! Steve Sweet (Darkraver style) & The Outsiders EN Dj Jean?? Ook die ja,
inderdaad. En gooi daar dj Dastro bij en de vocals van Mc Tjen en Mc Iceman nog eens bij, want die gaan de hele zaal zwaar opzwepen!

Crystal & Diamonds = Booming New Season supercharged
De allerlaatste Booming New Season voor dit jaar moet nog komen, op zaterdag 1 december, en die is natuurlijk nog gewoon GRATIS. Maar ook op Crystal & Diamonds kun je nog een keer goed los op de top-DJ's van het Booming New Season eskader. En dat zijn zeker toppers deze keer!
Wat dacht je van dj Mike S (Crazyland) EN dj Spider (Fullmoon), of dj Ed Mission & Ko-c EN dj MEM? Om het nog niet te hebben over Francois EN Lesley Styles! Hosted by Mc UB gaan die er een dik feest van maken in de Booming area. Damn, dat klinkt wel heel erg goed, ja toch?

Crystal & Diamonds = Juicy Latin supercharged
Last but not least en zeker niet de minste zaal als het om lekkere muziek gaat is de Latin-house area, geïnspireerd op het altijd lekkere latin feest Juicy Latin, waar je natuurlijk niet alleen latin maar ook de zwoelste housemuziek zal horen. The men in charge daar zullen zijn Biggi en Silence, twee namen die je niet alleen van Juicy Latin maar ook van House in Motion zal kennen.

Supercharged het Oud&Nieuw weekend in? Yesss!!!
Een heel dik feestje gaat het worden op 29 december. Alle zalen zullen leuk gedecoreerd wordene n natuurlijk worden jullie voorzien van lekkere ijsjes, fruit en hapjes om de avond goed door te komen. Verder, je hebt het hierboven al gelezen, zullen al jouw favorieten natuurlijk klaar staan om
je voor de laatste keer dit jaar een onvergetelijke avond te bezorgen!

Haal dus nu alvast je kaartjes in huis en zet Crystal & Diamonds op Guestzone in jouw agenda op 'zeker' en laat via Facebook zien dat je komt. Zegt het voort! 29 december is de BOM!

Presale Crystal & Diamonds:

Prijs: € 12,50 / VIP € 30,-
Adressen:
− Paylogic
− Alle Primera winkels (www.primera.nl)
− Crystal Venue: www.crystalvenue.nl/tickets/Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 140.497 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een Sonos draagbare speaker twv €199!

Maak kans op een draagbare Sonos speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 140.497 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Sonos speaker twv €199!

De Sonos Roam 2 heeft een IP67-rating voor stof- en waterbestendigheid en is daardoor ook goed naast het zwembad te gebruiken. Hij hoort dan ook zeker thuis in onze lijst van waterbestendige Bluetooth-speakers voor op het strand.

Een automatische TruePlay-functie, een batterijduur van 10 uur, een IP67-certificering voor water- en stofbestendigheid en een rijke geluidsbeleving.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Introducé aanmelden
Degene die ik graag mee neem naar event-name op event-date is:
Geef dit vóór introduce-name aan ons door!
Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen