Party Info

Crystal & Diamonds


Crystal & Diamonds

Details

Naam: Crystal & Diamonds Organisatie: Onbekend Locatie: DS party- en eventcenter Type: binnen Plaats: Culemborg Datum: zaterdag 27 april 2013 Tijd: 20:30 uur - 03:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.crystalvenue.nl Facebook: eventpagina

Genre's


Artiesten (a-z)

  BIGGI
  Jean
  MEM
  Mike S

Prijzen

Regular Normal: 12,50 Regular Ladies ticket: 15,00 Deurprijs: 20,00 Regular VIP: 30,00

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • 06/03/2013
  • 27/03/2013
  • 11/04/2013
Drie zalen boordevol feest: Crystal & Diamonds 27 april

Tijdens de afgelopen jaarwisseling werd Crystal & Diamonds voor het eerst gehouden in Crystal Venue en het was geweldig! Een mini-festival met de beste feesten en stijlen verdeelt over drie super area's. Iedereen had he geweldig naar de zin en dwaalde van zaal naar zaal om overal lekker los te gaan en te genieten van de dikste dj's met de lekkerste tracks. Crystal Venue gaat niet tot het eind van het jaar wachten en de volgende editie van Crystal & Diamonds is nu een feit: op zaterdag 27 april gaat het weer helemaal los in Culemborg!

Het ging helemaal los op 29 december. Nog niet eens oud&nieuw maar iedereen was er en iedereen was het erover eens: dit was top! De geweldige foto's kun je nu nog zien op www.u-model.nl maar natuurlijk ook op de site van http://www.crystalvenue.nl/2012-06-02-21-12-51/foto-gallerij/category/29-29-december-2012-crystal-diamonds Crystal Venue. Bedoeld als een super oud&nieuw feest is Crystal & Diamonds nu een topconcept geworden en op zaterdag 27 april staat de volgende editie gepland, met onder andere Brian Chundro & Santos:

Brian Chundro & Santos
http://www.youtube.com/watch?v=vFwWVYKCeHA

Tickets please
Nog iets minder dan 8 weken en Crystal & Diamonds opent de deuren om maximaal 2000 mensen een geweldige avond te bezorgen. Wil je erbij zijn dan kun je nu alvast kaartjes halen bij Paylogic of een Primera winkel bij jou in de buurt. Voor een gewoon kaartje ben je niet meer dan € 12,50 kwijt in de voorverkoop, terwijl je al als VIP naar binnen kan voor € 30,-. Als VIP kun je genieten van de mooiste backstage area en speciale VIP-podia. Aan de deur zijn tot 2:00 uur kaarten verkrijgbaar voor € 20,- dus van tevoren halen heeft zeker zin! Plus dat je dan niet voor een uitverkochte deur staat.

Special for the ladies
Speciaal voor de dames is er nog een andere ticket-optie: de Ladies-ticket. Daarmee kun je samen met een vriendin, dus met twee dames, al naar binnen voor maar € 15,-! Dat is dus € 7,50 per dame! Geen geld toch ladies?

Drie dikke zalen vol feest
Crystal & Diamonds brengt je het beste van de verschillende topfeesten in Crystal Venue samen op één feest. Drie zalen gaan open en van het begin tot het eind zal het gewoon feest zijn in alle zalen. Kijk maar eens mee naar de line-up:

Area 1:
Jean
Biggi
Brian Chundro& Santos
Mick Dilano
Lil Quint
Area 2:
Jess& Miss
Area 3:
Mike S
Mem
Ed Mission
Lesley Styles

Mike S @ Pleasure Island
http://www.youtube.com/watch?v=BiPgmeK-y6o

Als het ook maar een beetje zoals 29 december wordt kun je er al van opaan dat dit een dikke knaller gaat zijn! Crystal & Diamonds gaat van voor tot achter en van links tot rechts een zwaar rockend feest worden. Zorg dus dat je erbij bent en zet hem in je agenda, hier op Guestzone en natuurlijk ook op Facebook.
Er is plaats voor maximaal 2000 mensen dus zorg dat je op tijd bent. De deuren sluiten bij Crystal Venue altijd om 2u. Parkeerplaatsen zijn gratis en volop voor handen voor de deur en om de hoek.
Crystal & Diamonds part 2 – Het succes krijgt een vervolg

Afgelopen jaarwisseling begon het al goed op de zaterdag ervoor, toen Crystal &
Diamonds voor het eerst zijn intrede maakte in Crystal Venue. Culemborg stond op zijn
kop! Drie zalen vol werd er gedanst, geswingd en gestampt op de lekkerste muziek. Drie dikke concepten kwamen samen op één feest en het was geweldig. Het was zo geweldig dat er nu een knallend vervolg gepland staat! Eind april, zaterdag de 27e, zal Crystal & Diamonds opnieuw toeslaan in Culemborg! Get your tickets now!

Dikke toppers in alle zalen, dat is Crystal & Diamonds ten voeten uit. Brian Chundro &
Santos, Jean, Mike S, Ed Mission en nog veel meer superdj's staan gepland. Ook deze
keer weer heeft Crystal Venue zichzelf overtroffen en staat er een juweel van een feest
klaar om jullie de nacht van je leven te bezorgen. Heerlijk uitgaan en feesten in een toptent met alleen maar goede muziek, een fantastische sfeer met een geweldige lichtshow, superieur geluid en uitdagend entertainment.

https://soundcloud.com/brianchundro-santos/brian-chundro-santos-live-3

Party ladies
Tijd voor een feestje dames! Want speciaal voor jullie heeft Crystal & Diamonds het
ladies-ticket ingevoerd! Dit kaartje is geldig voor 2 dames en kost slechts € 15,- in de
voorverkoop! Nodig je vriendin uit voor een geweldige nacht! Crystal & Diamonds maakt
het jullie wel erg makkelijk.

Voorverkoop loopt hard
Goed nieuws gaat als een lopend vuurtje en zo ging het ook met de aankondiging van
deze nieuwe editie van Crystal & Diamonds. Na de bekendmaking begon de tickthotline
van Paylogic al te lopen en gestaag gaan de kaartjes over de toonbank. Het belooft een
geweldig feest te worden en dat is te merken. Zorg dat je nu snel je kaartjes in huis haalt dan zit je er op 27 april warmpjes bij. Voor maar € 12,50 heb je in de voorverkoop al een kaartje in handen. Aan de deur zullen nog een aantal tickets te koop zijn voor € 20,-. Presale adressen: zie onderaan dit bericht.

To be a VIP
Als VIP heb je natuurlijk een streepje voor. Dat geldt bij het naar binnen gaan maar
natuurlijk ook binnen. Je hebt als VIP toegang tot de mainstage tussen de dj's en hun
gasten en verschillende speciaal ingerichte VIP podia. Daar zul je worden verwend met
lekkere hapjes, ijsjes, heb je het allerbeste uitzicht over het feest en de mensen en kun je gebruik maken van de gratis toiletservice. In de voorverkoop het je al een VIP-ticket voor €30,-.


Edition 27 april
Crystal & Diamonds 27 april gaat een klapper worden! Bekijk de line-up en oordeel zelf:
dit is toch een feestje dat erom vraagt? Wil je jouw weekend tot een succes maken dan
moet je hier geweest zijn. Van 22:30 tot 5:00 zal Crystal & Diamonds het middelpunt van Nederland zijn.

Line-up:
Dirty House Area
Biggi
Brian Chundro & Santos
Jean
Lil Quint
Mick Di Lano

Lounge Area
Jess&Miss

Booming Area
Ed Mission
Lesley Styles
MEM
Mike S
Mc UB

Important Party data:
Presale via Paylogic: https://frontoffice.paylogic.nl/?event_id=82893

Openingstijden: 22:30-05:00
Dresscode: Black and/or white
Parkeren: Gratis, voor de deur
Openbaar vervoer: Station op 5 minuten loopafstand
Bezoekers: Maximaal 2000 (so be on time)
Er zijn kluisjes achter de garderobe.
Open all areas op Crystal & Diamonds – Indoor mini festival

De tijd vliegt weer! Iedereen kijkt nu uit naar 27 april want dan gaat Crystal Venue helemaal open in alle zalen met het dikste (dirty) house, club, lounge, latin en trance mini-festival Crystal & Diamonds. Deze tweede editie van dit superfeest gaat alle registers lostrekken en zet voor jou een geweldige uitgaans experience neer. Ruim 2000 mensen kunnen naar binnen dus zorg dat je op tijd bent voor de deuren sluiten. De kaartjes gaan al hard over de digitale toonbank wat maar weer aangeeft hoeveel zin iedereen al heeft in Crystal & Diamonds.

Vooral de speciale 'Lady-tickets' gaan hard. Veel dames vinden dit een perfect avondje uit en daar zullen veel heren het zeker mee eens zijn. De 'Lady-tickets' kosten maar € 15,- en bieden entree voor twee dames. Geen geld dus ladies! Zeker voor wat je ervoor terugkrijgt. Een superdik feest met top-acts in elke zaal, waanzinnig geluid en een adembenemende lichtshow staan op jullie te wachten.


Voor de heren, en de dames die alleen komen, is het ook goed te doen bij Crystal & Diamonds want een normaal kaartje kost in de voorverkoop slechts € 12,50. Als je ziet welke dj's er allemaal komen dan is ook dat gewoon een schijntje voor een dik feest als dit. De hele club zal gevuld zijn met sexy, classy partypeople dus daar hoor jij gewoon bij te zijn.

Crystal & Diamonds pakt dik uit
Bij een dik feest zoals Crystal & Diamonds hoort natuurlijk een dikke line-up. Daar is over nagedacht en wat er zaterdag 27 april allemaal op de 3 podia zal staan is niet niks! Superpopulair en wereldwijd bekend zijn bijvoorbeeld Brian Chundro & Santos en natuurlijk Dj Jean die samen met Lil Quint, Mick di Lano en Biggi de hoofdzaal op zijn kop gaan zetten. Dat ga je niet willen missen!

Ook in de Booming zaal is gekozen voor een line-up die zo dik is dat je er makkelijk een festival mainstage mee kan vullen. Mister Crazyland dj Mike S is er een heel goed voorbeeld van. Samen met de eveneens wijd bekende dj's MEM, Ed Mission en Lesley Styles gaat hij ervoor zorgen dat je gewoon niet stil kan blijven staan maar losgaat op de vetste booming house sounds.

Tussendoor kun je even chillen en bijkomen in de Lounge area, waar Jess&Miss zullen zorgen voor een echte 'feelgood' sound. Dit duo dat bestaat uit Jessy Freyee & Miss El Nino weet heel goed hoe ze jou in hogere sferen kunnen brengen met hun muziek.

Loungen met Jessy Freyee & Miss el Nino
https://soundcloud.com/jessandmiss/jess-miss-heels-of-steel-mix-april-2013

VIP madness
Wil je nou eens echt een superavond hebben, kom dan eens als VIP naar Crystal & Diamonds. Zo kun je de hele nacht op het podium of backstage staan met een geweldig uitzicht over de hele zaal, heb je een eigen bar en gratis eigen toiletten en wordt je op en top verwend met regelmatig lekkere snacks, fruit of ijsjes. Voor niet meer dan € 30,- krijg je een speciaal VIP-bandje en ben jij één van de sterren van de avond.

Met Crystal & Diamonds zet Crystal Venue een superdikke productie neer met alles erop en eraan. De lichtshow zal adembenemend zijn, de danseressen en acts stijlvol en verrassend, de decoratie van de zalen helemaal op de stijlen afgestemd en de hele club zal een classy en partyminded sfeer ademen. Parkeren is gratis en voor de deur en openbaar vervoer vlak om de hoek. Van 22:30 tot 05:00 gaat het gas erop en zal het indoor festival Crystal & Diamonds je een geweldige nacht bezorgen. En dat is wat jij wil! Zorg dus dat je erbij kan zijn en haal nu je kaartje in de voorverkoop. Crystal & Diamonds is hot!Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.223 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.223 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen