Party Info

Crazy Sexy Cool


Crazy Sexy Cool

Details

Naam: Crazy Sexy Cool Editie: Outdoor Festival 2014 Organisatie: The Real World Locatie: Lloyd Multiplein Type: buiten Plaats: Rotterdam Datum: zondag 20 juli 2014 Tijd: 09:00 uur - 21:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.crazysexycoolfestival.com Facebook: eventpagina

Extra info

Dresscode: Circus

Genre's


Artiesten

Status: Nog niet bekend

Prijzen

Deurprijs: 27,50

Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
  • Bericht 3
  • Bericht 4
Het succesvolle club-event Crazy Sexy Cool maakt in 2014 onderdeel uit van het city-event Robin Rotterdam Unlimited. Op het Rotterdamse Lloyd Multiplein zal op 20 juli een compleet festivalterrein verrrijzen met een top line- up aan DJ’s in de dance scene en een totale belevingswereld die alle zintuigen zal prikkelen. Crazy Sexy Cool, georganiseerd door TRW Events, heeft in de afgelopen jaren al naam en faam gemaakt in de Nederlandse club scene. DUCOS Productions en TRW Events hebben de krachten gebundeld en dit nieuwe spektakel toegevoegd aan het programma van Robin Rotterdam Unlimited.

Crazy Sexy Cool Festival
Na jarenlang succes te hebben geboekt in het clubcircuit zal Crazy Sexy Cool in 2014 haar eerste outdoor editie presenteren tijdens het city event Robin Rotterdam Unlimited. Crazy Sexy Cool staat voor een uitbundige mix van diverse stromingen binnen de dance muziek, een samensmelting van verschillende sub-culturen en top entertainment. In de wereld van Crazy Sexy Cool is niks te gek. Crazy Sexy Cool daagt creatievelingen, kunstenaars en alle feestgangers uit om zich op 20 juli uit te dossen in de meest uitbundige outfits. Hoe gekker, hoe beter! De Early Bird tickets voor Crazy Sexy Cool Festival zijn nu voor €20,- verkrijgbaar via www.rotterdamunlimited.com en www.trwevents.nl.

Robin Rotterdam Unlimited
Het city event Rotterdam Unlimited is ontstaan uit twee pijlers van de Rotterdamse festivalagenda (Zomercarnaval, Dunya Festival) en kende in 2013 haar eerste editie met ruim 900.000 bezoekers. Het festival zal in 2014 plaatsvinden op 18, 19 en 20 juli en viert o.a. 30 jaar Zomercarnaval. Met Crazy Sexy Cool heeft Rotterdam Unlimited een nieuw onderdeel van toegevoegde waarde en kan een nog bredere doelgroep bedienen. Het overige programma van Rotterdam Unlimited wordt de komende maanden nog verder bekend gemaakt.


Voor meer informatie check www.rotterdamunlimited.com en www.trwevents.com

Robin Rotterdam Unlimited wordt georganiseerd door DUCOS Productions. DUCOS Productions is onder meer verantwoordelijk voor de organisatie van Parkpop en Night at the Park
Eerste namen van het gloednieuwe Crazy Sexy Cool Festival bekend!

Sidney Samson, Shermanology, Gregor Salto en The Partysquad zullen tijdens het Crazy Sexy Cool Festival in de DJ booth te vinden zijn. Hiermee zijn de eerste namen van het gloednieuwe Crazy Sexy Cool Festival bekend, dat op 20 juli plaatsvindt op het Rotterdamse Lloyd Multiplein. Het Crazy Sexy Cool Festival is onderdeel van Robin Rotterdam Unlimited. Verder zullen ook Jay Hardway, Billy the Kit, Franky Rizardo, Mitch Crown, Apster, Bobby Burns en Roul and Doors aanwezig zijn tijdens het festival. Tijdens Robin Rotterdam Unlimited zal met het Crazy Sexy Cool onderdeel een complete belevingswereld verrijzen die alle zintuigen prikkelt, met een mix van diverse stromingen binnen de dance muziek. De complete line-up van het Crazy Sexy Cool Festival zal de komende weken bekend worden gemaakt.

Crazy Sexy Cool Festival
Crazy Sexy Cool staat voor een uitbundige mix van diverse stromingen binnen de dance muziek, een samensmelting van verschillende sub-culturen en top entertainment. In de wereld van Crazy Sexy Cool is niks te gek. Crazy Sexy Cool daagt creatievelingen, kunstenaars en alle feestgangers uit om zich op 20 juli uit te dossen in de meest uitbundige outfits. Hoe gekker, hoe beter!

Offical Trailer: Step inside our World
https://www.youtube.com/watch?v=vPNIGuQVy0E

Sidney Samson
Van R&B en HipHop naar 100% house music! Zo is de muzikale loopbaan van Sidney Samson in het kort te omschrijven. De Nederlandse DJ heeft al vele indrukwekkende hoogtepunten op zijn naam staan. De samenwerkingen met o.a. Steve Aoki, Afrojack en de Amerikaanse superster Will.I.Am bewijzen dat Sidney Samson een DJ is die zeker tot de Nederlandse top behoort.

Shermanology
De unieke sound van het DJ collectief Shermanology is te herkennen aan de vele invloeden van funk, jazz, soul in de mix met pakkende electronische dance. Shermanology heeft al op vele grote dance festivals, in binnen- en buitenland, in de DJ booth gestaan en weet altijd het publiek in een staat van extase te krijgen met een energieke performance.

Gregor Salto vs Franky Rizardo
Met twee van de meest talentvolle DJ's samen achter de tafels van de DJ booth tijdens het Crazy Sexy Cool festival is het 100% zeker dat dit geldt als een absoluut hoogtepunt van het festival. Gregor Salto en Franky Rizardo zullen samen in een volledige set het publiek trakteren op de ultieme Crazy Sexy Cool beleving.

The Partysquad
Het Nederlandse DJ duo The Partysquad (Ruben Fernhout en Jerry Leembruggen) zorgt op elk festival voor een muzikale sensatie die een boost van energie loslaat op het publiek. Al ruim tien jaar zijn de mannen in de verschillende hitlijsten te vinden met ijzersterke hits.

Naast de eerder genoemde namen is ook de sound van Jay Hardway, MC Roga Billy the Kit, MC Mitch Crown, Apster, Bobby Burns en Roul and Doors op het Lloyd Multiplein te horen tijdens het Crazy Sexy Cool onderdeel van Rotterdam Unlimited.

De Early Bird tickets voor Crazy Sexy Cool Festival zijn nu voor €20,- verkrijgbaar via www.crazysexycoolfestival.com, www.trwevents.nl en www.rotterdamunlimited.com. Na de Early Bird periode geldt het reguliere tarief van €27,50

Robin Rotterdam Unlimited
Het city event Rotterdam Unlimited is ontstaan uit twee pijlers van de Rotterdamse festivalagenda (Zomercarnaval, Dunya Festival) en kende in 2013 haar eerste editie met ruim 900.000 bezoekers. Het festival zal in 2014 plaatsvinden op 18, 19 en 20 juli en viert o.a. 30 jaar Zomercarnaval. Met Crazy Sexy Cool heeft Rotterdam Unlimited een nieuw onderdeel van toegevoegde waarde en kan een nog bredere doelgroep bedienen. Het overige programma van Rotterdam Unlimited wordt de komende maanden nog verder bekend gemaakt.

Robin Rotterdam Unlimited wordt georganiseerd door DUCOS Productions. DUCOS Productions is onder meer verantwoordelijk voor de organisatie van Parkpop, Night at the Park en DanceFloat
Crazy Sexy Cool Festival maakt complete line-up bekend!

Uitbundig debuut van Rotterdams grootste dancefestival
Crazy Sexy Cool maakt nu al jaren furore in de Rotterdamse clubscene. Na roemruchte edities in ondermeer de Maassilo komt er nu een heus festival; op zondag 20 juli staat er iets bijzonders te gebeuren! Place to be is het Lloyd Multiplein, waar Crazy Sexy Cool met een groot podium deel zal uitmaken van het driedaagse Robin Rotterdam Unlimited evenement. De complete line-up is nu bekend gemaakt, ondermeer Sidney Samson, Shermanology, Leroy Styles, Benny Rodrigues, Roul And Doors, Billy the Kit en The Partysquad zijn van de partij –Step Inside Our World And Let Your Imagination Lead The Way!

Iedereen die ooit op een clubeditie van Crazy Sexy Cool is geweest weet wat er te wachten staat. Elk feest is een ervaring op zich, met naast opzwepende dj-sets ook de meest uitzinnige acts en shows. Het publiek stemt altijd af op deze gekte, en zorgt dat het zo bizar en kleurrijk mogelijk voor de dag komt. Dat zal op het festival niet anders zijn.

Hoe gekker hoe beter!
Want de komst van een Crazy Sexy Cool Festival vraagt erom deze extravagante sfeer ook in de buitenlucht te presenteren. ‘Step Inside Our World’ is de ondertitel, waarmee maar wordt bedoeld dat het een circus gaat worden op het Lloyd Multiplein. Letterlijk en figuurlijk, dit festival heeft ‘circus’ als thema, maar gaat ook een doldwaas dancespektakel worden.

In de beste Crazy Sexy Cool traditie staat er van alles gepland. Een onvervalste festivalvibe met de welbekende shows en entertainment, sexy danseressen en natuurlijk de meest sprookjesachtige decoraties. Uiteraard kan er uitgebreid worden gegeten en gedronken, het plaatje is helemaal compleet tijdens Rotterdams grootste festival dit jaar. Bezoekers worden ook gevraagd in de meest bijzondere/zinnenprikkelende/circus/kleurige outfits te verschijnen; hoe gekker hoe beter is het devies!

Line-up
Naast alle freaky uitspattingen staat er vanzelfsprekend een solide line-up geprogrammeerd. Naast een hoofpodium is er ook een tweede podium gehost door het bekende partyconcept Nope Is Dope. Zo krijg je de beste dj’s uit de Nederlandse clubscene, gebracht door twee populaire partijen.
Eerder werden al namen als Sidney Samson, Shermanology, Jay Hardway, Gregor Salto, Franky Rizardo en The Partysquad bekend gemaakt, ook dj’s als Benny Rodrigues, Leroy Styles, Apster, Bobby Burns, Feest DJ Ruud, Irwan feat. Phatt, Sem Vox en Biggi feat. Elton Jonathan zijn erbij op de 20e.

Bekijk hieronder het complete programma van Crazy Sexy Cool Festival, tickets zijn verkrijgbaar via de website.

Crazy Sexy Cool Festival 2014
Thema: Circus
Datum: 20-07-2014
Locatie: Lloyd Multiplein, Schiehaven 5, Rotterdam
Tijd: 11:30 tot 23:00
Leeftijd: 18+
Voorverkoop: 27,50,- (ex fee)
Website: www.crazysexycoolfestival.com
Social Media: www.facebook.com/cscevents | www.soundcloud.com/cscevents
www.instagram.com/csc_events | www.twitter.com/csc_events

Line up: Sidney Samson, Shermanology, Leroy Styles, Benny Rodrigues, Jay Hardway, The Partysquad, Franky Rizardo, Billy The Kit, Gregor Salto, Bobby Burns, Apster, Roul and Doors, Delivio Reavon & Aaron Gill, Sem Vox, Feest Dj Ruud, Irwan feat. Phatt, Biggi feat Elton Jonathan, Joey Dale, Ravitez, Superior, Flava, Vaiks L & Rowses, Jockey Boys, Gione, Toni Rodrigues, Jermaine S, Greenflash, De RotJoGGieS, Ferdows, Blaize, Ricky Rigters, Mell Tierra, Matz-V Hosted by: Zawdi MC, MC Roga, Mitch Crown, Mister V.I, MC Ambush, Jennifer Cooke, MC Dirty B, MC Akash

www.crazysexycoolfestival.com | www.trwevents.nl | www.rotterdamunlimited.com
Het Outdoor Festival van het jaar knalt op zondag 20 juli met Sidney Samson, Shermanology, Jay Hardway, The Partysquad, Billy the Kit, Leroy Styles, Benny Rodrigues, Apster, Gregor Salto, Franky Rizardo, Feestdjruud, Roul and Doors, MC Zwadi, MC Roga, MC Ambush & MC Mitch Crown and many many more!

Ben jij helemaal voorbereid? Hier vind je alle info om helemaal startklaar te zijn:

Adres
Lloyd Multiplein, Schiehaven 5, 3024EC Rotterdam

Tickets
Tickets voor Crazy Sexy Cool zijn nog beschikbaar via www.crazysexycoolfestival.com

Party time!
Vanaf 11:30 uur gaan de deuren open waarna je kunt doorfeesten tot 23:00 uur in de avond.

Gebruik de hashtag #CscFestival2014 wanneer je iets over het evenement post op social media en help mee Crazy Sexy Cool trending topic te maken!

Social media
Kun jij niet aanwezig zijn bij Crazy Sexy Cool? Houd dan de Crazy Sexy Cool social media kanalen goed in de gaten, want er wordt de hele nacht live verslag gedaan middels foto-, video- en audiomateriaal!

Leeftijd
Je moet minimaal 18 jaar zijn om toegelaten te worden tot het event.

Soundcloud
Kun je niet meer wachten tot 20 Juli? Check dan de Crazy Sexy Cool 'Outdoor Festival' Mixtapes van Leroy Styles en Irwan!
https://soundcloud.com/cscevents

Openbaar vervoer
Vanaf centraal station Rotterdam rijden er metro's van en naar omgeving Lloyd Multiplein. Je pakt Metro A, B of C en stapt uit bij metrostation 'coolhaven'. Ook gaan er diverse tramlijnen naar Lloyd Multiplein. Raadpleeg www.ns.nl of www.9292.nlvoor exacte vertrek- en aankomsttijden. Ook kun je bellen met 0900-9292 (0,20 p/m).

Auto & Parkeren
Lloyd Multiplein is per auto uitstekend te bereiken. De locatie is centraal gelegen in het verlengde van de Euromast op 500 meter. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op de Schie kades rondom de Lloyd Multiplein en Q Parking zit naast het evenementen terrein.

Dresscode
Het is niet verplicht, maar wij raden iedereen aan om gekleed te gaan naar Crazy Sexy Cool. Dit zorgt natuurlijk voor het grootste effect tijdens het Festival. Hoe uitbundiger, hoe beter!

Beeldopnames
Neem gerust je camera mee naar Crazy Sexy Cool en maak zoveel foto’s en video’s als je wilt. Share je beelden op social media met #CscFestival2014.

Lockers
Op het Festival is er de mogelijkheid tot het huren van lockers. Je kunt een locker met twee of drie vrienden delen. Het is mogelijk om tussendoor naar je locker te gaan.

Munten & pinnen
op het festival bevinden zich diverse muntkassa's. Hier is tevens ook de mogelijkheid om te pinnen. Het is helaas niet mogelijk om contant geld op te nemen. Het wordt aangeraden altijd voldoende contant geld mee te nemen, omdat pinautomaten afhankelijk zijn van een stabiele netwerkverbinding.

Refresh points
Er zijn genoeg refresh points waar brillen, kleding, petten, shisha pennen en andere benodigdheden verkocht worden.

Foodcorner
Een festival kan niet zonder lekker eten. het Festival heeft ook een reeks eigen foodcorners.

ID
Breng je identiteitsbewijs mee! Dit is officieel verplicht en zonder identificatie kan de toegang je worden ontzegd. De minimum leeftijd is 18 jaar.

Drugs
Op Crazy Sexy Cool wordt een zero tolerance beleid gehanteerd ten opzichte van drugs. Dit wil zeggen dat alle vormen van drugs - zowel soft- als harddrugs - niet toegestaan zijn. Wanneer je besluit om drugs mee te nemen, loop je het risico om overgedragen te worden aan de politie.

EHBO
Op Crazy Sexy Cool is een EHBO-post aanwezig. Dit is ook aangeven met borden. Daarnaast kun je altijd aan het personeel van het festival vragen waar de EHBO is. Zij wijzen je graag de weg.

Website
Voor meer informatie over Crazy Sexy Cool bezoek je www.crazysexycoolfestival.com of www.trwevents.com.Foutje gezien? Let us know!Agenda The Real World


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.593 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een Sonos draagbare speaker twv €199!

Maak kans op een draagbare Sonos speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.593 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Sonos speaker twv €199!

De Sonos Roam 2 heeft een IP67-rating voor stof- en waterbestendigheid en is daardoor ook goed naast het zwembad te gebruiken. Hij hoort dan ook zeker thuis in onze lijst van waterbestendige Bluetooth-speakers voor op het strand.

Een automatische TruePlay-functie, een batterijduur van 10 uur, een IP67-certificering voor water- en stofbestendigheid en een rijke geluidsbeleving.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Introducéé aanmelden?
Tekst met meer infoLet op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen