Party Info

Click at the Beach


Click at the Beach

Details

Naam: Click at the Beach Editie: Opening Party Organisatie: Click Locatie: Woodstock 69 Type: strand Plaats: Bloemendaal aan Zee Datum: zondag 8 mei 2011 Tijd: 13:00 uur - 22:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.iloveclick.nl

Genre's


Artiesten (a-z)

  Remy

Prijzen

Regular Normal: 12,50 Deurprijs: 15,00

Voorverkoop


Vervoer


Meer info

  • Bericht 1
Zomer, zon, zee, strand en CLICK At the Beach. Met al enkele topseizoenen op Woodstock achter de rug en naast een reeks uitverkochte mooie edities in de Amsterdamse Westerunie maakt Click vanzelfsprekend het Bloemendaalse strand ook dit seizoen weer maandelijks onveilig. CLICK At the Beach staat voor de beste elektronische muziek gebracht door topartiesten uit binnen- en buitenland, waaronder Guido Schneider en Gaiser, een relaxed publiek en een van de oudste en vertrouwdste locaties aan de Noordzeekust, Woodstock in Bloemendaal. Op zondag 8 mei de eerste CLICK At the Beach editie met Nederlands trots Michel de Hey, Secret Cinema, Remy, Wouter de Moor en Stefano Richetta achter de draaitafels met de voeten in het zand.

Michel de Hey behoort tot de top van het internationale technogeluid. Naast een overvolle dj-agenda boekt hij met zijn HEY! feesten al jaren succes in clubs, op festivals en langs de Nederlandse stranden door een selectie van de beste technoartiesten neer te zetten en er zelf altijd garant te staan voor uiterst trefzekere sets. De Hey dropt verder graag online sets en Podcasts online via platforms als Soundcloud en Beatport. Vanuit de studio is er onlangs op het toonaangevende Duitse Circle Records een master blaster uitgeslingerd onder de naam Blackbird, met verschillende remixen door o.a. Cocoon’s Pig & Dan. Vooral vanwege zijn standvastige geluid is hij een gewaardeerd en graag geziene gast tijdens Click. Niet voor niets staat hij op de eerste editie van CLICK At the Beach dit jaar en zet daarmee de toon voor de rest van het seizoen.

Eveneens van de top komt Secret Cinema afgedaald naar het Bloemendaalse strand. Jeroen Verheij, aka Secret Cinema, is net als zijn bovengenoemde stadsgenoot een vaste peiler in het internationale technolandschap en stond aan de wieg van de house in en vooral ook uít Nederland. Ook Verheij stopt op dit moment een groot deel van zijn energie in het tot leven brengen van een eigen concept in binnen- en buitenland onder de naam GEM sessions, gelijknamig naar zijn eigen platenlabel GEM. Achter de decks heeft hij het nog altijd druk genoeg met een agenda die hem op alle plekken brengt die er in zijn jargon toe toen en het komende festivalseizoen zal hij eveneens weer veel te horen zijn. Op Click is hij vaak te horen geweest en met succes. Daarom ook niet voor niets op deze eerste strandeditie met Nederlandse helden.

Remy behoort vanzelfsprekend ook thuis in dit rijtje helden. Ook een man van het eerste uur. Dat gaat dus erg gezellig worden in de dj-booth met deze 3 Nederlandse zwaargewichten. Click resident Remy kent als geen ander het Click-publiek en vice versa. Zijn sets zorgen altijd voor vuurwerk en zijn tijdens Click vaak de finale act van de nacht. Dat Remy veel meer kan dan alleen ijzersterk knallen met zijn –tig jaren ervaring komt vooral op het gemoedelijke strand goed tot zijn recht. Remy kent de wortels van de House en daarmee het clubgeluid. Met de voeten in het zand krijg je dan de optimale strandfeestsfeer: muziek om de handen continue bij in de lucht te houden, zonder aan ballen te verliezen.

Warmte en energie zijn de beste woorden om bekend Click-gezicht en jonge hond Wouter de Moor te omschrijven. Een graag geziene DJ sinds de vroege dagen van Click dankzij zijn altijd perfecte interactie met het publiek en de kwaliteit dansvloeren van de eerste tot de laatste klanken in beweging te krijgen en te houden. Wouter de Moors opwindend warme en opzwepende geluid komt uitermate goed tot zijn recht aan het strand, daarom zet ook hij de toon op deze eerste CLICK At the Beach editie van het seizoen. Organisator Stefano Richetta kan op deze editie niet ontbreken. Ook op het strand bewaakt hij de sfeer als een waakhond, zowel voor, tijdens als na het draaien. Richetta heeft de juiste platen in zijn collectie om het publiek bij Woodstock in beweging te krijgen. Van house met ballen tot ken je klassiekers tot het beste elektronische van nu. En gaan.

Met deze editie geeft Click met het juiste geluid en de beste mensen in stal het startsein voor een seizoen lang feesten met de voeten in het zand op de best mogelijke manier. Met Woodstock op de hoek van het Bloemendaalse strand als setting, de ondergaande zon als vaste waarde in het lichtplan en dijk aan binnen- en buitenlandse topartiesten kan de zomer van 2011 nu al niet meer stuk. Schrijf ze in je agenda deze bijzondere zondagen. Om een tipje van je badlaken op te laten: voor de juni editie is Guido Schneider bevestigd en in augustus staat Gaiser achter de decks. De rest houdt Click nog even geheim, want eerst is daar zondag 8 mei voor de eerste Click At the Beach editie van het strandfeestseizoen 2011.

Click at the beach opening
Michel de Hey, Secret Cinema, Remy, Wouter de Moor, Stefano Richetta
15:00 – 24:00, Woodstock, Bloemendaal aan Zee
Pre-sale 12,50 / door 15,00
www.iloveclick.nl www.woodstock69.nlFoutje gezien? Let us know!Agenda Click


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.223 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.223 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen