Party Info

Booming New Season


Booming New Season

Details

Naam: Booming New Season Editie: Sint Editie Organisatie: Onbekend Locatie: DS party- en eventcenter Type: binnen Plaats: Culemborg Datum: zaterdag 1 december 2012 Tijd: 21:30 uur - 04:00 uur Min.leeftijd: 21 jaar Website: www.crystalvenue.nl Facebook: eventpagina

Genre's


Artiesten (a-z)

  MEM
  Mike S
  Spider

Vervoer


Meer infoen

  • 26/10/2012
  • 07/11/2012
  • 22/11/2012
Sinterklaas trakteert op gratis feestje! – Next Booming New Season 1 december

Jaaaaaa, dat was er weer eentje voor de boeken! Zaterdag 20 oktober was
inderdaad geweldig, dus Crystal Venue wil jullie niet te lang laten wachten maar plant de volgende Booming New Season nog net in dit jaar: zaterdag 1 december is het volgende GRATIS feestje in Culemborg! Booming New Season – Sint editie!

Het is gewoon BOOMING in Crystal Venue. Net is de laatste editie voorbij en de volgende staat alweer bijna voor de deur! Zet hem meteen in je agenda en nodig al je vriendinnen en vrienden uit! Het zal geen probleem voor ze zijn want de entree is opnieuw gewoon GRATIS! Zo kunnen ook Sinterklaas en zijn pieten nog even goed los voor ze de daken op moeten.

Foto's Booming New Season 20 oktober online
Hoe lekker de sfeer was en hoezeer iedereen het weer geweldig naar de zin had kun je wel zien op de nieuwe foto's van het laatste feest afgelopen zaterdag. Je vindt alle foto's staan natuurlijk op de vernieuwde Crystal Venue website in het fotoalbum (kijk op www.crystalvenue.nl) en op de website van de vaste fotograaf, Rik van U-model (www.u-model.nl). Sta jij er ook bij?

Everybody is a V.I.P. @ Booming New Season
Niet alleen kan iedereen gewoon gratis naar binnen, daarnaast wordt je ook nog eens flink verwend tijdens het feest, zoals je dat normaal vaak alleen op de VIP-area's tegenkomt. Vers fruit, ijsjes en zelfs bitterbal-garnituurtjes worden gewoon zomaar gratis rondgebracht door leuke vrolijke dames.
Het ontbreekt je aan niets! Ook gewoon een babbeltje maken met je favoriete dj op het podium kun je bij de meeste feesten niet, maar bij Booming New Season wel (heel eventjes!). Het blijft natuurlijk wel een podium, het mag er niet te druk worden!

Alleen maar favorieten achter de draaitafels!
Het blijft haast niet te geloven, zomaar een GRATIS feestje waar ook nog eens alleen maar top dj's staan! Geen 'gratis' feestje met dj's uit de achterkamer, nee volop Booming dj's waar je elders snel een paar tientjes voor moet neertellen! Hier niet! Bij Booming New Season kun je gewoon
aanlopen, binnenkomen en feestvieren. Kijk maar eens wat ze deze keer weer voor elkaar hebben gekregen qua line-up:

Line-up 1 december
Mike S
Spider
MEM
Ed Mission
Lesley Styles
Miss Amy
Sjaak Koning

Dat wordt dus weer geweldig op 1 december! De Sint kijkt er al naar uit, want ja, waar kom je anders voor naar Nederland helemaal uit Spanje? Om eens goed los te gaan bij Crystal Venue toch? Dus, nog even opsommen: zaterdag 1 december van 22:30 tot 5:00 uur, gratis entree, vette line-up,
hapjes, drankjes, topsfeer... gooi dat alles bij elkaar en je hebt Booming New Season – Sint editie. Zorg gewoon dat je erbij bent, want achteraf zwartepieten schiet niet op he!
Het leukste gratis feest van Nederland

Hoort wie klopt daar kind'ren... Sinterklaas komt weer naar het land en Crystal Venue is hem net even voor met de cadeautjes. Op 1 december, net voor al dat gedoe met familie enzo weer gaat beginnen kun je nog even lekker ontspannen goed doorfeesten op het allerleukste GRATIS feest van Nederland! Booming New Season – Sint editie zorgt ervoor dat jouw feestmaand begint waar hij hoort te beginnen, op dag één!

Nog steeds blijft het goed toeven in Crystal Venue. Alle voorgaande Booming edities stonden bol van de feestbeesten die het er prima naar hun zin hadden. Kan ook haast niet anders want waar vindt je de volle mep aan alles wat een party goed maakt, samen met een stapel DJ's die iedereen goed vindt, terwijl je daar helemaal niks voor hoeft te betalen? In deze tijden bijna ongehoord, maar toch waar: Booming New Season blijft gratis voor iedereen!

DJ Mike S
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MrDkPROo26wWaar je wel rekening mee moet houden
Het enige waar je rekening mee hoeft te houden is dat je na 2:00 uur niet meer naar binnen kan. Dat is nou eenmaal zo, daar kan Crystal Venue ook niks aan doen. Maar je bent gek als je tot zo laat wacht voor je aankomt want bij Booming New Season is het
gewoon vanaf het begin al raak met een dikke feeststemming en natuurlijk supermuziek. Tot het einde aan toe volop stevig doorfeesten met een dikke smile, dat is Booming!

Twee zalen Booming
Natuurlijk geen feest zonder topmuziek, en Booming New Season trekt de kast leeg deze keer. Een tweede zaal die aangevoerd wordt door Miss Amy, die twee weken later op 15 december zelfs haar verjaardag viert in Crystal Venue, en natuurlijk de Booming New Season area waar de boys zich achter de draaitafels goed gaan uitleven en jullie van genoeg dansvoer zullen voorzien om tot de kleinste uurtjes lekker te blijven dansen en sjansen.

DJ MEM
http://soundcloud.com/djmemofficial/mem-next-level-original-mix-1

Line up Booming New Season:
-Mike S
-Ed Mission
-Spider
-MEM
-Lesley Styles
-Miss Amy
-Sjaak Koning
-Mc UB

Grote namen, toch gratis
Ze noemen het niet voor niets het allerleukste gratis feest van Nederland! Normaal zou je dan allemaal dj's verwachten die het graag willen maken of net zijn begonnen, maar nee: op booming vindt je alleen maar top-DJ's die op dikbetaalde feesten zeker niet mis zouden staan. Sterker nog: sommige van hen GEVEN zelfs betaalde feesten, maar hier kun je ze gewoon ongedwongen gratis meemaken. Daar kan toch niks bovenop?

Niet vergeten: Booming area op Crystal & Diamonds!
Niet dat je denkt dat het na 1 december op is voor dit jaar, want op zaterdag 29 december zal Booming een eigen zaal hosten op het supergrote feest Crystal & Diamonds zie deze link voor info over dit feest: http://www.guestzone.nl/party_15460_crystal-en-diamonds-the-ultimate-sensation-culemborg.html ! Zet hem nu alvast in je agenda! Crystal & Diamonds is helaas niet gratis, de voorverkoop is al begonnen. Het wordt een geweldig feest waar alle zalen opengaan en de beste feesten van Crystal Venue samengaan in één fantastische festival-special!
Pieten-bond boos op Booming New Season!

De Pieten-bond heeft een klacht ingediend in Brussel tegen Booming New Season, wat op zaterdag 1 december gehouden wordt in Crystal Venue. Nu de Sint heeft toegezegd op dit feest ter ere van hem te komen, zijn de pieten bang dat hij hierdoor slaap tekort komt en zijn werk niet meer goed kan uitvoeren op 5 december! Op deze speciale Sint-editie staat natuurlijk ook een wel heel bijzondere line-up, is er volop gezelligheid, fruit, ijsjes en een
partysfeer waar je niet omheen kan. Helemaal gratis entree voor iedereen maar natuurlijk vooral bezocht door de echte partyliefhebbers. En de Sint natuurlijk, als Brussel er geen stokje voor steekt.

Full Season Reunion
Vanaf vorig jaar tot nu zijn er bij elkaar 6 Booming feesten geweest waar iedereen het heerlijk naar de zin heeft gehad. In december is het natuurlijk feestmaand en brengt Booming New Season de beste DJ's van het afgelopen jaar bij elkaar. Spider, Mike S, Miss Amy en Ed Mission waren er bijvoorbeeld de allereerste keer op 10 september 2011 ook bij. En ook MEM, Lesley Styles en Mc UB hebben jullie het afgelopen jaar verschillende keren voorbij zien komen. Het is (bijna) Sinterklaas! Booming gaat het met jullie vieren samen met al deze toppers! Houdt het in de gaten: op 1 december is het zover!

http://www.youtube.com/watch?v=tju6atAuyag
DJ Spider

Introducing... Sjaak Koning
Booming blijft ook in beweging en brengt alleen maar supersounds. Zo kennen nog niet heel veel mensen Sjaak Koning, al zal hij misschien toch een bekend gezicht hebben. Hij draait nog niet zo lang als de andere toppers, maar heeft intussen wel op een paar hele grote feesten en een boel kleinere maar toch nog formidabele feesten gedraaid. De echte
partyliefhebbers zullen hem intussen al eens hebben horen draaien en weten dat sjaak Koning een zeer goede aanvulling is op Booming New Season!

http://soundcloud.com/sjaak-koning/dark-october-2012

Met Booming New Season de crisis door!
Het gaat bij Booming New Season echt om de gezelligheid, het samen feestvieren met lekkere muziek en volwassen mensen onder elkaar. Natuurlijk zou het niet Booming zijn als er daarbij geen knallende DJ's geboekt worden, en het is de organisatie altijd nog gelukt om een super line-up samen te stellen. Daarbij denkt Booming New Season ook
mee in crisistijden want de entree is altijd nog gratis gebleven! Er zijn altijd nog genoeg feesten waar je gewoon voor moet betalen overal, dus laat het eens een keer gewoon gratis en steengoed zijn!

Eigen Booming channel op CrystalVenue.nl
Wist je dat Booming New Season op de nieuwe site van Crystal Venue een eigen channel heeft? Op dit channel (www.crystalvenue.nl/booming) vindt je altijd het laatste nieuws en de laatste foto's van Booming terug, en kun je via de social-media bar onderaan mee praten en al je vrienden op de hoogte brengen. Gewoon vanaf het Booming New Season channel!

Gratis superdj's, gratis parkeren, gratis verwennerijen en las het van het Brusselse hof mag komt de Sint ook nog langs. Dat mag je toch niet aan je voorbij laten gaan! Zet hem snel in je agenda, neem iedereen mee en kom op zaterdag 1 december gezellig naar Crystal Venue!Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.099 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.099 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen