Party Info

Booming New Season


Booming New Season

Details

Naam: Booming New Season Editie: MC UB Birtday Bash Organisatie: Onbekend Locatie: DS party- en eventcenter Type: binnen Plaats: Culemborg Datum: zaterdag 9 maart 2013 Tijd: 21:30 uur - 04:00 uur Min.leeftijd: 21 jaar Website: www.crystalvenue.nl Facebook: eventpagina

Genre's


Artiesten (a-z)

  Ko-C
  MEM
  Report

Vervoer


Meer infoen

  • 17/01/2013
  • 13/02/2013
  • Bericht 3
Project Booming- Het leukste gratis feest van Nederland

Zaterdag 9 maart is het weer tijd voor het mooiste, leukste en lekkerste gratis feest van
Nederland: Booming New Season! Ook in 2013 worden de seizoenen weer ingeluid door Booming New Season, waar iedereen het altijd geweldig naar zijn zin heeft. De lekkerste dj's, een superlocatie en de allerbeste entreeprijs die je maar kan bedenken: GRATIS! Deze keer wordt door Booming New Season de lente ingeluid, maar daar houdt het niet bij op: ook Mc UB zal zijn verjaardag vieren op Booming New Season! Volop feest dus, de hele nacht lang.

Een goeie zet van Crystal Venue in deze barre tijden: bij Booming New Season kun je
altijd gratis naar binnen. Dat heeft intussen iedereen wel door en daarom zijn het ook altijd hele gezellige en goed volle feestjes. Neem je voordeel en zorg dat je dit feest niet mist. Zaterdag 9 maart van 22:30 tot 5:00u gaat het gebeuren. Natuurlijk betekent gratis niet dat er aan kwaliteit wordt ingeleverd want zowel de dj's zijn van topklasse als ook de zaal en de sfeer die neergezet gaan worden.

Ed Mission vs Ko-c
http://www.youtube.com/watch?v=9ispEcCXfk8

Including Mc UB Anniversary
Behalve dat de lente ingeluid gaat worden op Booming New Season zal ook de vaste MC van Booming New Season zijn steentje bijdragen en gaat hier zijn verjaardag vieren. Deze Mc is al ruim 17 jaar actief en heeft een flink aantal grote en kleine feesten en festivals door het hele land heen achter zijn naam staan. Hij komt uit amsterdam maar brengt zijn tijd het liefst door in Crystal Venue! Drie dagen voor Booming New Season is zijn echte verjaardag, dus om dit op booming New Season te vieren was voor hem een makkelijke keus.

Belgium is here
Natuurlijk kom je op Booming New Season de beste dj's tegen, die je hieronder in de line-up ziet staan. Deze keer komt daar nog een speciale gast bij uit België: Yves Deruyter! Ook hij is een zwaargewicht in de scene en stond aan de wieg van de befaamde Bonzai classic sound. Met recht een topper en Booming New Season is blij hem te kunnen programmeren voor 9 maart.

Yves Deruyter
http://www.youtube.com/watch?v=ZQjfHbZ4kuI

Line up Booming New Season
Yves Deruyter
MEM
Ed Mission vs Ko-c
Miss Amy vs Report
Lesley Styles
Sjaak Koning
Mc UB

Je ziet het: dit gaat een geweldig feestje worden. Met maar liefst twee back2back
optredens en alleen maar dj's waar iedereen van houdt. Deze eerste Booming New
Season in 2013 zou wel eens de boeken in kunnen gaan als de beste ooit! En daar kun je gratis getuige van zijn, wat wil je nog meer?
Gewoon vet Booming! – twee gratis superfeestjes in één

Damn wat gaat de tijd snel. Vorig jaar voor het laatst en zaterdag 9 maart weer terug: Booming New Season! Tijd om de winter vaarwel te zeggen en nog één keer goed los te gaan voor de lente. Natuurlijk weer zoals altijd gratis toegang, geweldige dj's, een topsfeer en niet te vergeten jullie, de partypeople die weten wat lekker is. De line up bestaat uit maar liefst 8 dj's waarvan er vier een dubbele back2back set zullen draaien dus het wordt een muzikaal genot! En als klap op de vuurpijl zal Booming New Season ook de b-day hosten van haar resident Mc UB. Een feest om niet te missen dus!


Er is lang en intensief over vergaderd, moties zijn ingediend en verhitte discussies hebben plaatsgevonden, maar Booming blijft voet bij stuk houden: ook in 2013 blijven deze geweldige feesten gratis toegankelijk voor iedereen. Dat is natuurlijk goed nieuws voor alle liefhebbers! Crystal Venue weet dat het leven anders al duur genoeg is. Natuurlijk krijg je hier zeker waar voor je geld, dat staat als een paal boven water.


The Battles are on
Maar liefst twee keer gaan twee dj's elkaar te lijf tijdens een dikke back2back set op deze Booming. Van één van deze dubbelaars weet je nu al dat het een vurige en opzwepende set zal opleveren. Ed Mission en Ko-c samen weten elkaar perfect aan te voelen en het publiek op een hoger niveau te tillen. De andere battle gaat tussen Miss Amy en Report, twee zuiderlingen die elkaar ook geweldig aanvoelen en aanvullen. Ook hier kun je ervan opaan dat het een daverend resultaat zal opleveren. Ze zullen zich in het zweet werken en jullie trakteren op een muzikaal hoogstandje.Samen sterk op Booming
Hoewel de concurrentie pittig is met deze back2backs zullen de overige dj's zeker hun mannetje staan en samen vormen ze een hele sterke line-up. Uit België komt de legendarische Yves Deruyter die een reputatie hoog te houden heeft en dat zeker moeiteloos zal doen. Daarnaast zullen ook MEM, Lesley Styles en Sjaak Koning een staaltje van hun beste kunnen neerzetten en dat is niet mis! De kenners weten genoeg: hier gaat vuurwerk aan te pas komen.

Route 44
Altijd op weg naar het volgende feest blijft ook Mc UB door de jaren heen nog bij elk feest het publiek met veel plezier opzwepen en aanvuren. Zijn energie krijgt hij terug van jullie: gaat het publiek uit zijn dak dan wordt hij alleen maar enthousiaster. De kenners weten ook hier genoeg en wie hem een warm hart toedraagt is welkom om op hem Booming zelf te feliciteren. Hij durft er bijna niet voor uit te komen maar eigenlijk is het toch iets om trots op te zijn: 44 jaar gaat hij worden en nog steeds staat hij vrijwel elke week op het podium.

Booming is de bom
Dit feest is gewoon de bom, zonder meer. Gratis en voor niks genieten van zulke toppers dat vindt je gewoon nergens. Alleen bij Crystal Venue gaan gratis en kwalitatief hoogstaande feesten hand in hand. Met geweldig personeel aan boord, een superdik soundsystem en alleen maar 'serieuze partygangers' als publiek is er eigenlijk niks dat je tegenhoud om zaterdag 9 maart lekker uit je dak te gaan in Culemborg!
Kijken jullie er ook al naar uit? Om zaterdag 9 maart weer ongeremd helemaal los te gaan op de beats van Ed Mission, Ko-c, Lesley Styles, Miss Amy en natuurlijk special guest mister Bonzai Records Dj Yves Deruyter? Booming New Season wordt steeds leuker! Gratis en voor niks naar de beste dj's met de vetste muziek, dat wil iedereen toch? Crystal Venue maakt het mogelijk voor je dus pak die kans en geniet met volle teugen van het lekkerste gratis feest van het land. Met als extra dimensie deze keer de officiële Mc UB Birthday-bash erbij. Dubbel en dwars feest, dat wil je niet missen!

Mc UB invites you to celebrate his Birthday
“Bij deze nodig ik iedereen uit die ik ken of die mij kent, want ik ga er een heerlijk feest van maken”. Aldus Mc UB, die op 6 maart jarig is en het op 9 maart gaat vieren bij Booming New Season. Niet alleen bereikt hij de leeftijd van 44 jaar, (“Gevoelsmatig 24 pas hoor” vindt hij) maar hij is dit jaar ook nog eens precies 15 jaar actief als ceremoniemeester op de mooiste en dikste feesten. Booming New Season is één van zijn residenties en daar voelt hij zich ook thuis tussen alle mensen die hij door de jaren heen heeft leren kennen.

Wat was nou (tot nu toe) je allermooiste moment vroeg Crystal Venue hem. “Dat zal geweest zijn toen Ferry Corsten mij in 2004 uitkoos uit 6 Mc's die de organisatie hem had aangeboden om zijn stage te hosten op het eindfeest van de Fast Forward Dance parade in Rotterdam. Toen had ik een slordige 25.000 man voor mijn neus!”. Dat is inderdaad geen kattepis, maar er zijn nog veel meer gloriemomenten in zijn carrière. Verschillende optredens op Dance Valley, Fast Forward of Free Festival, een residentie van 6 jaar bij Xtra Large in de oude Marcanti en meer dan 1000 boekingen andere op clubfeesten door het hele land verder zijn we nu in 2013 en nog steeds staat hij vrijwel elk weekend wel ergens op een podium. ‘’Ik ben erg blij mijn verjaardag te kunnen vieren bij Booming New Season want als ik het zelf had gedaan waren er vrijwel dezelfde dj's uitgenodigd, dit is gewoon super! Bij Crystal Venue kan ik helemaal mijn ding doen.”

Ken je Mc UB, heb je hem wel eens meegemaakt of heb je van andere over hem gehoord? Kom dan op 9 maart naar Booming New Season om hem zelf te feliciteren. Hoe meer zielen, hoe groter het feest. De entree is gratis dus dat is geen excuus!

https://soundcloud.com/lesley-styles/one-solid-wave-lesley-styles

The Line-up
Precies een maand later, op 9 april, is dj Ko-c jarig. Dat viert hij nu dus nog even niet, maar hij gaat je wel helemaal in feeststemming brengen in een spetterende Back2back met Ed Mission. Het superduo dat overal de sterren aan de hemel draait en al honderden toegewijde fans heeft. Maar dat weten jullie natuurlijk als de beste. En dat is nog niet alles want Booming New Season heeft nog een Special Guest in huis: de Belgische legende dj Yves Deruyter gaat het op Booming onmogelijk maken om stil te blijven staan. En nog is het niet genoeg, want daarnaast kun je nog losgaan op Lesley Styles, MEM, Miss Amy en Sjaak Koning. Verdeeld over twee zalen wordt dit een Booming New Season die rechtstreeks de boeken in kan!

Booming Celebration
Volop feest van begin tot eind met de lekkerste dj's, je weet het zelf, en natuurlijk een bashing birthday van Mc UB erbij. En dat kost je bijna niks! Je hoeft alleen naar Culemborg te komen en je drankjes te betalen want de entree is gratis, niks, noppes! Dat is nog eens een deal of niet! Daar hoef je niet over na te denkenFoutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.020 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.020 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen