Party Info

Booming New Season


Booming New Season

Details

Naam: Booming New Season Editie: Herfst editie Organisatie: Onbekend Locatie: DS party- en eventcenter Type: binnen Plaats: Culemborg Datum: zaterdag 20 oktober 2012 Tijd: 20:30 uur - 03:00 uur Min.leeftijd: 21 jaar Website: www.crystalvenue.nl Facebook: eventpagina

Genre's


Artiesten (a-z)

  Ko-C
  MEM
  Renji
  Report

Vervoer


Meer infoen

  • 25/09/2012
  • 16/10/2012
Booming New Season Herfst Editie – Gratis superfeest

Met de laatste editie nog vers in het bloed wordt er al reikhalzend uitgekeken naar de volgende Booming New Season, en daar hoef je niet lang voor te wachten. Zaterdag 20 oktober viert Crystal Venue dat het herfst is en maakt zich op voor een heerlijke nazomer met Booming New Season Herfst Editie. En alweer, het kan gewoon niet op, gewoon gratis voor iedereen! Als het ook maar een beetje wordt zoals de afgelopen keer, en dat is wel zeker, dan gaat het compleet los van begin tot eind.

Zet het feest snel hier op Guestzone en Facebook in je agenda om zeker niet te vergeten. 20 Oktober staat al bijna voor de deur en waar vindt je anders nog gewoon gratis superlekkere feesten? De afgelopen Booming New Season op 8 september knalde er uit en iedereen liep lachend en dansend rond. Dat was een lekker feest, daar waren jullie het allemaal over eens.

Goed nieuws!
Booming New Season heeft zich in het afgelopen jaar goed bewezen als topfeest in Crystal Venue. Daarom heeft Crystal Venue besloten om Booming New Season iets vaker te geven. Elk seizoen is tenslotte toch een New Season? En om het nog leuker te maken blijft Booming New Season ook gratis toegankelijk! Is dat goed nieuws of niet? Op de aankomende Booming New Season is de Herfst de aanleiding want ook de herfst kan Booming zijn!

Dikke line-up
Wie er vorige keer bij was kan alvast vooruitkijken naar opnieuw een dikke dubbeldekker met Ed Mission & Ko-c, die op 8 september al een hele dikke set presenteerden. Ook MEM gaat vol gas geven met zijn heerlijke stijl die iedereen wakkerschud. Renji weet op alle feesten met zijn goedlachse aard het feest nog eens extra vrolijk te maken en ook Lesley Styles wist de mensen op zijn hand te krijgen de vorige keer. De ook nog eens superlieve Miss Amy weet iedereen op de dansvloer te verleiden en al deze toppers worden nog aangevuld met dj's Report en Classic D.Classic D kennen nog niet veel mensen maar kon wel eens een erg leuke verrassing zijn!

Full Line-up:
-Ed Mission & Ko-c
-MEM
-Renji
-Lesley Styles
-Miss Amy
-Classic D
-Report
-Mc UB

Trance, Hardtrance, Techhouse, Club, House alles komt aan je voorbij in een energieke mix dieje van begin tot eind op de dansvloer houdt. En omdat het gratis is weerhoudt niets jou en al jevrienden om eens gezellig te komen kijken. Want Crystal Venue is zeker de place to be als jegewoon lekker ouderwets lekker wil feesten. De voorverkoop loopt echt als een trein voor dit gratisfeest. Booming New Season, je moet er geweest zijn!
wee zalen Booming New Season – Aanstaande zaterdag Gratis entree!
Twee zalen? Jazeker, Booming New Season heeft zeker twee zalen nodig om jullie allemaal de ruimte te bieden om lekker los te gaan. Dat bleek de vorige keer wel toen het zo druk was dat het bijna dringen was, maar nog altijd supergezellig. Booming New Season is gewoon zo'n feest waar de gezelligheid en het feestgevoel de boventoon voeren. Dat weten steeds meer mensen en het loopt dan ook storm bij de kaartverkoop. Of... ohnee, het is GRATIS voor iedereen! Dus verdoe je tijd niet met Paylogic en je bankpas, maar gebruik de tijd die nog over is om een super-outfit uit te zoeken om deze herfst-editie sprankelend voor de dag te komen!

De blaadjes vallen van de bomen. Zouden de wissels weer glad worden? Laat de herfststormen maar komen, bij Crystal Venue zit je er zaterdag 20 oktober warmpjes bij want Booming New Season heet niet voor niets 'Booming'. Een knaller van een feest staat op je te wachten en de feestvreugde wordt alleen maar groter: Niet alleen kun je gewoon GRATIS naar binnen maar Booming New Season biedt je ook nog eens twee zalen om goed te feesten van begin tot eind!

Kijkje in de remix keuken: Ed Mission & Ko-c
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9ispEcCXfk8

Voorverkoop uitverkocht!
Het ging zo hard bij de voorverkoopsites, niet te geloven! Alleen ging dat over andere feesten bij Crystal Venue want natuurlijk heb jij daar bij Booming New Season absoluut geen last van! Op last van de Raad van Booming Bestuur en de Commissarissen van de Middenzaal is op hoog niveau al vroeg besloten om dit feest geheel gratis toegankelijk te maken. Houdt je pasje maar in je zak en gebruik je euro's voor waar ze goed voor zijn: lekker een extra drankje kopen!

Trek je agenda
Zet het feest in je Outlook, je iCal, het briefje op de koelkast, je Evernote en natuurlijk in je Guestzone agenda en dan laat dan meteen ook op Facebook weten dat je van de partij bent. Twitter het de wereld in, like it en share het feest onder je vrienden: je kan ze allemaal pijnloos uitnodigen want het gratis voor iedereen! Hoe social media ben jij?

Twee zalen, 8 deejays
De afgelopen keer was de opkomst geweldig goed. Een mooie pluim voor Crystal Venue want het doel is natuurlijk altijd om voor iedereen een goed feest neer te zetten. Daarom ook deze keer weer een tweede zaal, voorzien van de lekkerste Booming muziek! Heb je de line-up gemist? Dan hier nog even een reminder:

Booming Line-up
Ed Mission & Ko-c
MEM
Renji
Lesley Styles
Miss Amy
Classic D
Report
Mc UB

Crystal Venue website vernieuwd!
Wie is er onlangs nog op www.crystalvenue.nl geweest? Sinds een dikke week heeft Crystal Venue een nieuwe site, die helemaal 2012 is, met alle social media opties erbij. Vanaf nu kun je ook gewoon via de website van Crystal Venue op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en meteen reageren en delen via Facebook, Twitter, Myspace en Google+! Plus je vindt er in de agenda niet alleen de officiele Crystal Venue agenda, maar ook een overzicht van alle Crystal Venue feesten op Facebook en partyflock. Allemaal netjes bij elkaar op één pagina!

Volg Crystal Venue op Twitter!
Op Facebook heeft Crystal Venue natuurlijk al een grote schare aan trouw volgende fans. Alleen het Twitter vogeltje van Crystal Venue voelt zich nog een beetje alleen. Help jij hem deze winter door met wat extra warmte en aandacht? Volg dan Crystal Venue ook op Twitter! Ga naar https://twitter.com/Crystalvenue en klik op 'Follow'.Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.267 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.267 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen