Party Info

Boel op stelten w/ André Galluzzi


Boel op stelten w/ André Galluzzi

Details

Naam: Boel op stelten w/ André Galluzzi Organisatie: Lokaal Talent Locatie: Huize Maas Type: binnen Plaats: Groningen Datum: donderdag 28 maart 2013 Tijd: 22:00 uur - 05:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.lokaaltalent.com Facebook: eventpagina

Artiesten (a-z)


Prijzen

Regular Normal: 10,00

Voorverkoop


Vervoer


Meer info

  • Bericht 1
Op donderdag 28 en vrijdag 29 maart 2013 is het tijd voor de eerste Boel op Stelten Weekender van 2013 met een boeking waar je u tegen zegt. André Galluzzi (Cocoon, DE), al tijden een van de smaakmakers van Ibiza en berucht om zijn marathon sets, heeft een gaatje gevonden in zijn drukke schema om in zowel Groningen als Utrecht de Boel op Stelten te zetten. Naast Huize Maas in Groningen zal Boel op Stelten deze keer neerstrijken in de meest toonaangevende club van Utrecht, de Poema. De inmiddels al weer bijna 40-jarige Galluzzi wordt door zijn legendarische marathon sets inmiddels in hetzelfde rijtje geschaard als iconen Sven Vath, Ricardo Villallobos en Ritchie Hawtin.

De geschiedenis van André Galluzzi en elektronische muziek begon al in 1987 toen hij als 14-jarige barman in een club in Frankfurt werkte en hij opeens moest invallen voor de reguliere Dj omdat deze ziek was geworden. Vanaf dat moment werd hij gegrepen door de muziek en veranderde zijn leven ingrijpend. Al snel veroverde hij het Duitse nachtleven en richtte hij zijn eigen label op, Taksi genaamd. Ook in Berlijn, toen al techno hoofdstad van de wereld, bleven zijn optredens niet onopgemerkt en hij verhuisde uiteindelijk naar Berlijn omdat hij resident werd van de legendarische Tresor, een hele eer voor de nog jonge en onbezonnen André. Hij werd al snel bekend en geliefd om zijn uitputtende marathon sets, voor sets van 10 uur draaide hij zijn hand niet om. Dat het Berlijnse nachtleven dit waardeerde bleek wel uit zijn tweede resident bij die andere vermaarde Berlijnse club, Berghain / Panoramabar.

André Galluzzi werd pas echt een publiekslieveling toen hij samen met Sven Vath en de zijnen het Ibiza van de 21e eeuw veroverde. En nog steeds worden de Cocoon avonden in Amnesia als een van de beste feesten ter wereld ervaren. Na het succes op Ibiza en in andere grote clubs over heel de wereld was de naam van André Galluzzi als publiekslieveling definitief gevestigd en was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Zoals tegenwoordig bij veel Dj’s het geval is richtte hij zich op het produceren. Zijn eerste release ‘Albertino’, die hij samen met veteranen Guido Schneider en Florian Schirmacher produceerde, werd gelijk een monsterhit en kan zeker een van de grootste klappers van de afgelopen 5 jaar genoemd worden.

http://www.youtube.com/watch?v=G9FINBvsn7A

Na het succes van ‘Albertino’ bleef het op het gebied van produceren, mede door zijn vele boekingen, een beetje stil rond André, maar sinds hij met Dana Ruh samenwerkt kom er elk jaar weer een release uit rollen. Maar waar we André Galluzzi natuurlijk het best van kennen zijn de weergaloze optredens waarmee hij het publiek urenlang meeneemt op een trip door het muzikale spectrum zoals alleen hij dat kan. Ook in de afterhours is André Galluzzi een van de weinigen die nog zijn mannetje staat en getuige de vele crazy party pictures die op internet de ronde doen is dat zeker een prestatie. Luister hier naar een van zijn recentere sets van maar liefst 3,5 uur:

https://soundcloud.com/medellinstyle/andre-galluzzi-live-club

Voor de eerste keer sinds het bestaan van Boel op Stelten zal de dag na de editie in Huize Maas Groningen de boel nog eens dunnetjes overgedaan worden in Utrecht. In welke club deze editie zou gaan plaatsvinden hoefde niet lang over nagedacht te worden. Sinds jaar en dag is de Poema in Utrecht een van de meest toonaangevende clubs van Nederland: publiek, geluid en sfeer vind je nergens anders zoals in de Poema. Elke grote artiest heeft wel eens in deze club gestaan en daarom was de keus ook snel gemaakt, de Boel gaat op Stelten gezet worden in de Poema op vrijdag 29 maartl!
Voor de line up op donderdag 28 maart in Huize Maas te Groningen is naast André Galluzzi gekozen voor de jullie welbekende Amsterdamse Carlos Valdes (Studio Soulrock) en Boel op Stelten DJ van het eerste uur Milan Meyberg (Black Box / Studio 80).

Wil jij voor slechts €8,- genieten van dit spektakel? Koop dan snel je Early Bird tickets voor Boel op Stelten in Groningen, slechts 150 beschikbaar!

Voor de line up in op vrijdag 29 maart in de Poema in Utrecht wordt nog meer uitgepakt en naast André Galluzzi zullen Carlos Valdes (Studio Soulrock), Jorn! (Boel op Stelten) en Aike & Dickson (Bla Bla, Rotzooii) zorgen voor een onvergetelijke Utrechtse avond.

De ticketprijs voor de reguliere voorverkoop voor Boel op Stelten in Groningen en Boel op Stelten in Utrecht is €10,-, aan te schaffen via: http://lokaaltalent.com/tickets

Boel op Stelten w/ André Galluzzi Weekender

Donderdag 28 maart 2013, Huize Maas Groningen, 23.00-05.30u

Vrijdag 29 maart 2013, Poema Utrecht, 23.00-06.00uFoutje gezien? Let us know!Agenda Lokaal Talent


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 140.497 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een Sonos draagbare speaker twv €199!

Maak kans op een draagbare Sonos speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 140.497 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare Sonos speaker twv €199!

De Sonos Roam 2 heeft een IP67-rating voor stof- en waterbestendigheid en is daardoor ook goed naast het zwembad te gebruiken. Hij hoort dan ook zeker thuis in onze lijst van waterbestendige Bluetooth-speakers voor op het strand.

Een automatische TruePlay-functie, een batterijduur van 10 uur, een IP67-certificering voor water- en stofbestendigheid en een rijke geluidsbeleving.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Introducé aanmelden
Degene die ik graag mee neem naar event-name op event-date is:
Geef dit vóór introduce-name aan ons door!
Win vrijkaarten!
Koppel jouw mobiele nummer.

Kosten
€0,40 per deelname per winactie.

Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code en verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel de code via een sms naar 4004.

Code
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen