Blijdorp Festival 2022


Blijdorp Festival 2022


Algemeen

Naam: Blijdorp Festival 2022 Organisatie: Blijdorp Festival Locatie: Roel Langerakpark Type: buiten Plaats: Rotterdam Datum: zaterdag 6 augustus 2022 Tijd: 12:00 uur - 23:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.blijdorpfestival.nl Facebook: eventpagina

Genre's


Artiesten (a-z)


Voorverkoop


Meer infoen

  • 25/02/2020
  • Bericht 2
  • Bericht 3

Het Rotterdamse Festival dat draait om om Music, Art & Happiness zou dit jaar 14.000 bezoekers ontvangen maar moet, vanwege de aangescherpte coronamaatregelen, voor het tweede jaar op rij verplaatsen. De nieuwe datum voor Blijdorp Festival is zaterdag 6 augustus 2022. Vanwege de voortdurende onduidelijkheid kiest de organisatie ervoor om alle kaartkopers volledig te refunden. "We zijn gestrand in het zicht van de haven.. De afgelopen dagen hebben we onze opties overwogen met alle betrokken partijen. Helaas rest ons geen andere keuze dan Blijdorp nog een jaar uit te stellen." Aldus Marketing Manager Berend van Hoek. Dit jaar zouden onder andere Seth Troxler, Typhoon, Benny Rodrigues, Carista en Rotterdam Terror Corps optreden op verschillende podia gehost door partijen en labels zoals Yardbird, BIRD en Operator Radio. Meer informatie over de aankomende editie is te vinden op www.blijdorpfestival.nl

Lieve mensen, We kunnen Covid-19 nog niet officieel uitzwaaien maar eindelijk zien we zonlicht aan het einde van deze tunnel. Blijdorp Festival 2021 staat gepland op zaterdag 7 augustus en net als jij, de andere blijdorpers en alle artiesten, kunnen we niet wachten om weer samen te komen en het ultieme festivalgevoel met elkaar te beleven. Uiteraard willen wij ervoor zorgen dat iedereen die de komende editie niet wil missen straks naar Blijdorp kan. Maar zolang er geen officiële GO is voor 7 augustus voelt het niet goed om de overgebleven tickets te verkopen. Daarom gaan wij werken met een reserveringssysteem. Blijdorpers zonder ticket kunnen vanaf aanstaande dinsdag 12.00uur kaartjes reserveren op www.blijdorpfestival.nl Per persoon kunnen kosteloos maximaal twee tickets worden gereserveerd. Zodra we zeker weten dat het evenement doorgaat ontvangen zij van ons een ticketlink om af te rekenen. Let op: we verwachten dat de aanmeldingen snel gaan, dus zorg dat je op tijd reserveert! Zodra er meer nieuws is komen we bij je terug! Stay safe, stay sane en hou vol blije vriend

Dit is het moment waarop we hebben gewacht: Blijdorp Festival 2021 GAAT DOOR. Op 7 augustus zien we elkaar in het Roel Langerakpark! We gaan stoom afblazen, alles inhalen, genieten en misschien wel een traantje laten. We hebben het verdiend met z'n allen. Wat gaat er nu gebeuren? 1. Mensen die een ticket hebben behouden uit 2020 kunnen hiermee op 7 augustus 2021 naar het festival. 2. Mensen die een ticket hebben gereserveerd ontvangen binnenkort van ons bericht over het verzilveren van deze reservering. 3. Wanneer gereserveerde tickets uiteindelijk niet geclaimd worden verdelen we die onder de mensen op de wachtlijst. Belangrijk: Dit jaar is het verplicht om aan te tonen dat je gevaccineerd of recentelijk getest bent. Wij als Blijdorp Festival ervaren ook dat er veel gebeurt omtrent het testen voor toegang. Nog niet alles is duidelijk maar we houden jullie uiteraard goed op de hoogte. Je leest er meer over op de pagina van 'Testen Voor Toegang'. Heb je vragen? Mail ons dan op info@blijdorpfestival.nl
Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 134.596 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Laatste kans nieuwe JBL draagbare Bluetooth Speaker!

Win een JBL draagbare Bluetooth Speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 134.596 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op een nieuwe JBL draagbare Bluetooth Speaker twv €165!

De JBL Charge 5 is de ideale speaker voor buiten. Hij is waterdicht en stofbestendig. Zo neem je hem een dag mee naar het strand en gaat hij niet stuk door water of zand. Raakt de batterij van je smartphone leeg? Via de ingebouwde powerbank laad je jouw telefoon onderweg op. Hierdoor kom je niet snel zonder muziek te zitten.

Door de PartyBoost functie koppel je de speaker aan een andere JBL PartyBoost speaker voor een hoger volume. Op een volle lading gaat de speaker 20 uur mee.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in, controleer of alle gegevens zijn ingevuld en nog up-to-date zijn.
Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is ten strengste verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen