Party Info

Beatloverz


Beatloverz

Details

Naam: Beatloverz Editie: The Outlaws Organisatie: UDC Locatie: Ahoy Type: binnen Plaats: Rotterdam Datum: zaterdag 8 oktober 2011 Tijd: 20:00 uur - 05:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.beatloverz.com

Genre's


Artiesten (a-z)

  ROOG

Prijzen

Regular Normal: 45,00

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
  • 24/08/2011
  • 29/09/2011
'In a world where house music is forbidden, dj's become the outlaws of society'

Stel jezelf een wereld voor waarin de dance muziek door de overheid is verboden. Wereldwijde protesten mochten niet baten en de muziekstroming met zoveel liefhebbers wordt nergens meer toegestaan. Artiesten die besluiten toch door te gaan met het draaien van dance muziek worden bestempeld als outlaws!

Een ieder die nog luistert naar dance muziek die door de Outlaws ten gehore wordt gebracht, wordt opgepakt en veroordeeld tot een jarenlange gevangenisstraf. Dit tot grote ergernis van het volk die de dance muziek volledig in haar armen heeft gesloten. In alle lagen van de bevolking wordt protest gehouden tegen het besluit van de overheid om de dance muziek uit te bannen, waarop twee groeperingen besluiten om te strijden voor de muziekstroming waar zij zo van houden.

De upperclass uit het Royal District en de arbeiders uit het Warehouse district gaan samen met de bekendste Outlaws de strijd aan waarbij alle regels door de overheid gesteld overtreden gaan worden tijdens een spectaculair protest event genaamd Beatloverz!

Deze nieuwe editie van Beatloverz zal het allereerste dance event zijn dat gehouden gaat worden in het volledig vernieuwde Sportpaleis van Ahoy, dat bekend staat om zijn geweldige sfeer en akoestiek.

Extreme Outlaw Tickets
Op zaterdag 5 maart 2011 (vanaf 10:00 uur) gaan de 'Extreme Outlaw Tickets' in de voorverkoop voor 25 euro ex fee. Van deze tickets zijn er slechts 1000 beschikbaar dus zorg dat je er op tijd bij bent. De reguliere tickets zullen 45 euro ex fee gaan kosten en zijn direct verkrijgbaar nadat de Extreme Outlaw tickets uitverkocht zijn.

Tickets zijn te verkrijgen via www.beatloverz.com en alle Primera Shops.
Ook voor alle overige informatie check je de website.
Beatloverz Extreme Outlaw Tickets voor slechts €25 bijna allemaal verkocht !!!

Toen begin maart bekend werd gemaakt dat Beatloverz “Outlaws” op zaterdag 8 oktober in het vernieuwde Sportpaleis van Ahoy plaats ging vinden, ontstond er een ware run op de speciale Extreme Outlaw tickets. Ondertussen zijn bijna al deze tickets verkocht aan de echte Extreme Outlaws. Op dit moment gaan de laatste 200 ‘Extreme Outlaw’ tickets over de toonbank voor slechts €25 (ex. fee) in plaats van de reguliere €45,- (ex fee). Zorg er daarom voor om je Extreme Outlaw Ticket op tijd aan te schaffen.

Tickets zijn verkrijgbaar bij www.beatloverz.com en in alle Primera Shops.

Beatloverz op Dance Valley
Geen geduld? Geen nood! Beatloverz host deze zomer een eigen area op Dance Valley Festival. Hier zullen de deck-honeurs worden waargenomen door Mastiksoul, the Martinez Brothers, Hardwell, Quintino, Shermanology, Vato Gonzalez feat. MC Tjen en vele andere. Check www.dancevalley.com voor de volledige line-up.

BEATLOVERZ “OUTLAWZ”
Datum: zaterdag 8 oktober 2011
Lokatie: Sportpaleis, Ahoy
Tijd: van 22.00 uur tot 7.00 uur
Tickets: nu nog €25 (ex. fee) / straks €45,- (ex. fee)
Website: www.beatloverz.com
Na vorig jaar een droomdebuut in de Rotterdamse Ahoy te hebben gemaakt, krijgt Beatloverz op 8 oktober een upgrade naar het schitterend verbouwde en geluidstechnisch verbeterde Sportpaleis. Beatloverz ‘Outlaws’ is een over 3 zalen verdeeld event met een Royal District, een Warehouse District en een Chill District.

In een fantasiewereld waar House door de overheid verboden is, zijn de artiesten en dansliefhebbers de paria’s van de samenleving. Ondergronds bereiden deze ‘outlaws’ een daad van muziekverzet voor in de Rotterdamse Ahoy, waarbij de ‘upperclass’ resideert in het Royal District, de ‘working class’ ondergedoken is in het Warehouse District.

Muziektempel Sportpaleis is op zaterdag 8 oktober de heilige grond waar de tegenpolen een nacht lang samenkomen om de vrijheid en liefde van House te vieren.

LINE-UP AREA 1: Royal District (Sportpaleis)
De upperclass heeft zich uitgesproken en hebben hun leiders gekozen. Niemand minder dan de hotste Nederlandse DJ’s van dit moment, Afrojack, zal de headliner van Beatloverz zijn.

Na het behalen van een groot succes in de States en de rest van de wereld, keert Afrojack terug naar zijn thuisstad om te laten zien wat hem tot één van de meest succesvolle DJ’s van 2011 maakt. De Outlaws zijn dan ook verheugd met hun leider.

Maar we zijn er nog lang niet, ook Sidney Samson, Quintino, Gregor Salto, Roog, Shermanology, Lucien Foort, Vato Gonzalez, Darkraver en Baggi Begovic zullen op het podium verschijnen. Daarnaast zal ook de top van de Nederlandse MC wereld aantreden; Mitch Crown, Zawdi MC, en Chappell aangevuld worden met 1 van de beste vocalisten van de wereld de Engelse superster Tara McDonald en de nummer 1 percussionist van Nederland Andrei Russo.

Tevens heeft de organisatie nog een mysteryguest in petto welke later bekend zal worden gemaakt.

LINE-UP AREA 2: Warehouse District
De working class Outlaws hebben niet stilgezeten en net als de upperclass Outlaws hebben zij zich uitgesproken en hebben zij hun muzikale vertegenwoordigers uitgekozen, welke die nacht de stem en het geluid van het protest zullen zijn.

Allereerst zal Nederlands beste Hip-Hop act The Opposites een 45 minuten durend optreden verzorgen. Met meerdere TMF Awards, 3FM Awards, Edison Awards en nog vele andere prijzen in hun zak, zijn zij de leiders van het Warehouse District.

Daarnaast zal één van Nederlands beste eclectische DJ’s, The Flexican met zijn vaste MC Sef, een twee uur durende prime-time set gaan doen. Hier zal hij wederom bewijzen waarom hij verkoren is om als enige een twee uur durende set te doen.

De line-up van het Warehouse District wordt gecomplementeerd met de Bazen van de Club The Partysquad, het Rotterdamse trio Leroy Styles, Dyna & Stefan Vilijn, de team-up Gelazer vs DJ Irwan, het upcoming duo House Religion en master of Ceremonie MC Ambush & Patrick Brown.

TEASER
De teaser van Beatloverz is online en kan je vinden op onze vernieuwde site www.beatloverz.com
Via de Beatloverz social media kanalen Youtube, Facebook, Twitter en Blackberry Ping worden bezoekers eveneens ingeseind over de laatste ontwikkelingen van het feest.

Twitter: twitter.com/beatloverz
Facebook: facebook.com/beatloverz.nl
Hyves: beatloverz.hyves.nl
YouTube: youtube.com/user/beatloverz
BlackberryPing: 21ed9d1f

TICKETS
Tickets voor Beatloverz Outlaws zijn verkrijgbaar voor €45 (ex. fee) via www.beatloverz.com. Je kunt ook je tickets halen bij één van de meer dan 425 Primera winkels in heel Nederland. Check www.primera.nl voor een Primera bij jou in de buurt.

BEATLOVERZ: OUTLAWS
Datum: zaterdag 8 oktober 2011
Locatie: Sportpaleis Ahoy, Rotterdam
Tijd: van 22.00 uur tot 07.00 uur
Tickets: €45,- (ex. fee)
Website: www.beatloverz.com
Op zaterdag 8 oktober zullen de Outlaws bij elkaar komen in het Sportpaleis van Ahoy Rotterdam om te laten zien wat zij waard zijn. Terwijl de Outlaws zich intensief voorbereiden om alles op tijd gereed te hebben, kun jij je al helemaal voorbereiden met de timetable èn alle belangrijke info nog één keer op een rij.

Ohja, de Outlaws hebben ook nog de zangeres Sabrina Starke welke bekroond is met o.a. een platina album kunnen strikken om mee te doen met het protest! Zij zal samen met Gregor Salto een speciale live-show geven!

Area 1: Royal District Sportpaleis
22:00 - 22:45 Baggi Begovic
22:45 - 23:45 Roog
23:45 - 00:30 Luciën Foort
00:30 - 01:30 Gregor Salto feat. Chappell & Sabrina Starke
01:30 - 03:00 Afrojack
03:00 - 04:00 Shermanology
04:00 - 05:00 Quintino
05:00 - 06:00 Sidney Samson ft Tara McDonald
06:00 - 07:00 Vato Gonzalez b2b Darkraver

22.00 - 07.30 Zawdi MC, Tara McDonald (live), Mitch Crown (live), Andrei Russo on percussion

Area 2: Warehouse District
23:00 - 00:00 Leroy Styles b2b Stefan Vilijn
00:00 - 01:00 Dyna
01:00 - 01:45 The Opposites
01:45 - 03:45 The Flexican feat. MC
03:45 - 04:00 Gers Pardoel
04:00 - 05:00 Gelazer! vs Irwan
05:00 - 06:00 The Partysquad

22.00 - 07.30 MC Patrick Brown, MeLikeMc

Tickets
Tickets voor Beatloverz kosten €45,- (ex. fee) en zijn verkrijgbaar via de officiële site www.beatloverz.com Andere officiële verkopers van tickets zijn Paylogic, UDC en www.-eventravel. Verder kan je je tickets ook kopen bij alle Primera winkels in Nederland.Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.233 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.233 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen