Party Info

Beatloverz


Beatloverz

Details

Naam: Beatloverz Editie: Escape from Reality Organisatie: UDC Locatie: Ahoy Type: binnen Plaats: Rotterdam Datum: zaterdag 8 november 2014 Tijd: 21:00 uur - 06:30 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.beatloverz.com Facebook: eventpagina

Genre's

Style: house

Artiesten (a-z)


Stage: Raw Beatz
  DVBBS
  Dyna
  LED

Stage: Loving Beatz
  BIGGI
  Ferdows

Prijzen

Regular Normal: 32,50

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
  • Bericht 3
Hoewel we het liever niet willen horen, het is wel de realiteit. De zomer van 2014 lijkt definitief tot een einde te zijn gekomen. Maar wat is de beste manier om aan deze realiteit te ontsnappen? Wat dacht je van de bekendmaking van de eerste namen die Beatloverz 2014 tot een succes gaan maken. Als je bang was voor een naderende winterdip, dan helpen we je daar bij deze overheen. Want er staan meer dan genoeg vette dj’s klaar die er in november voor gaan zorgen dat je de dagelijkse beslommeringen even achter je kan laten. Het dak gaat er af op 8 november, in het sportpaleis Ahoy. Het dak van twee supervette area’s met voor elke Beatlover wat wils.

Raw Beatz. Waar wij onder andere Jay Hardway op het podium mogen verwelkomen. Na zijn spetterende optreden op Beatloverz 2013 en zijn ‘The Club’ op Dance Valley 2014, is de stage nu van hem en werkt hij ook Ahoy op 8 November naar een ongekend hoogtepunt.
Nog twee grootheden die niet onbekend zijn in de Beatloverz line-up zijn Gregor Salto en Gnairo Nvilla (LED). In The Club hebben zij het publiek in hogere sferen weten te brengen met hun set. LED brengt een stukje zomer in november met heerlijke Latin House. Iets om naar uit te kijken dus, net zoals de topper Franky Rizardo! Verleden jaar bracht hij heel Ahoy in beroering met zijn knallende set en ook dit jaar gaat dit niet anders worden.

En als laatste, onder de categorie Raw Beatz: We hebben ze een jaartje moeten misschien, maar ze zijn terug! Dit maal samen, harder en beter. Deze battle is er één die de Beatloverz geschiedenis in gaat en waar veel mensen nog lang over na zullen praten. Please give it up for, Stefan Villijn versus Undercontrol!

In de tweede area, Loving Beatz, kom je tot de ontdekking dat het hebben van een gehoororgasme niet onmogelijk is. The Flexican & MC Sef hebben Beatloverz na het zieke feest in 2013, in ieder geval niet meer los kunnen laten en staan klaar om deze area wederom compleet eigen te maken. Biggi en Superior hebben verleden jaar samen een zwoele, opzwepende set weg weten te zetten en Superior hetzelfde dit jaar met Diamondspin & MC Akash. Biggi verschijnt op het podium met MC Elton Jonathan.

En net als je dat als dat alles was geeft ook Jayh ook een geweldig liveoptreden. Als dat toch geen heerlijk feestje wordt?

We snappen dat de Beatloverz-kriebels na het lezen van de eerste namen, bijna ondragelijk zijn geworden en het voor jullie gevoel al niet beter kan worden, maar toch is dit enkel een voorproefje. Stay tuned voor meer namen en laat je meeslepen, in november. Door de enige, echte en vetste Beatz!
Zie jij het ook zitten, om een avond even los te komen van alle realiteit? Om compleet opgenomen te worden door de muziek en alles wat er dagelijks in je leven afspeelt, even te kunnen vergeten. Of het nu je zeurende baas is, of je claimende partner, misschien wel de ellelange files die je dagelijks richting je baan moet trotseren? Beatloverz ‘Escape from Reality, maakt het voor je mogelijk om toe te treden in een extra dimensie, waar al deze zorgen en irritaties even niets meer voorstellen.

De 2014 editie van het vetste, grootste en gezelligste feest van het jaar, komt dan ook –gelukkig- steeds dichterbij en op 8 november opent het Sportpaleis Ahoy in Rotterdam dan eindelijk zijn deuren voor een selectie van geweldige DJ’s.
Ahoy biedt ruimte aan maar liefst 12.000 echte Beatloverz, verspreid over twee area’s, beide zonder vervelende geluidslimieten. Zo weet je zeker dat jij als feestganger, op 8 november 2014 weggeblazen gaat worden. Is er iets beters dan dat?

Beatloverz neemt jou, als house-lover, mee naar jouw eigen ideale house-wereld en dit mede dankzij onze line-up. Die, zoals bewezen, elk jaar beter kan! Ook deze editie bestaat de line-up enkel uit de lekkerste dj’s. Klaar om jou mee te voeren naar een feest, die alle realiteit te boven gaat en met de twee area’s is er voor elke Beatlover wat wils.

Ga eens goed los in de Raw Beatz area bijvoorbeeld, met een paar van de echte housegoden;

Met Sidney Samson, Jay Hardway, Franky Rizardo, LED (Gregor Salto & Genairo Nvilla) en Beatloverz bekende, Shermanology gaat het dak er sowieso af. Want Beatloverz heeft de wereldprimeur van hun gloednieuwe show! En daar stopt het nog niet! Maak je borst maar nat voor een echte strijd der titanen! De battle tussen Dyna en Vato Gonzalez belooft hardgaan op elke mogelijke manier te belichamen.
Net als onze headliner, trouwens! DVBBS is niet meer uit de hitlijsten weg te denken. Deze twee DJ’s maken het mogelijk, om afzonderlijk van elkaar, alle voetjes van de vloer te krijgen met hun waanzinnige track "Tsunami"! En om het nog completer te maken staat The Jillionaire (Major Lazer) ook in de Raw Beatz area! De hele avond wordt gehost door Zawdi MC & MC Iceman! Klinkt dit al zo goed als ideaal en dacht je dat dit alles was?

Vergeet het maar! Want naast Raw Beatz, hebben we dit jaar weer de Loving Beatz area met ook meer dan genoeg grote namen waaronder;

Lady Bee. Deze stoere dame is niet meer weg te denken op Beatloverz en ook deze editie is zij er weer bij. Superiour vs. Diamondspin ft. MC Akash nemen het nu tegen elkaar op in een battle. Hoe sick is dat? Niet minder ziek als onze volgende DJ, in ieder geval;

In 2013 behaalde hij maar liefst de zesde plaats in de top 40 met het nummer; Watch Out for this (Bumaye), dit samen met Major Lazer. Nee, het is geen moeilijk raadseltje! Natuurlijk gaat het hier over The Flexican! Samen met MC Sef brengt hij Loving Beatz naar een hoger niveau met zijn heerlijke Dancemuziek.

En over terugkomers gesproken: Verleden jaar zorgde FeestDjRuud voor een legendarische afsluiter in de Raw Beatz area, gezamenlijk met Darkraver. Net zoals menig ander heeft deze DJ ook het Beatloverz virus te pakken gekregen en vliegt dit jaar solo de loving beatz area in, waar ook de koning van Eclectic House zijn opwachting maakt, namelijk Dj Biggi! Samen met MC Elton Jonathan een perfect recept voor een knallende set.

Je dacht zeker dat het niet beter kon? Think again, want de live act Jayh Jawson zal ook voor een waanzinnig optreden zorgen! Naast al deze artiesten staan ook Ferdows, Abstract en Johnny 500 voor je klaar in de Loving Beatz area die gehost wordt door MC V.I. !

Elk jaar probeert Beatloverz zichzelf te vernieuwen en te verbeteren. Voor aankomende editie heeft Beatloverz een aantal verbeterpunten toegepast. Zo wordt er deze editie gebruik gemaakt van een nieuw lockersysteem zodat je sneller je locker hebt. Een andere, ruimere opgezette ingang zal ervoor zorgen dat de Beatloverz gasten sneller naar binnen kunnen. Verder worden de fans dit jaar in de watten gelegd door een nieuwe cateraar! Een verbetering van de service zodat je snel je drankje hebt en de dansvloer weer op kan!

Natuurlijk gaan we ook dit jaar door tot in de vroege uurtjes en zorgen wij, dat jij als Beatlover, een avond gaat beleven die je nooit gaat vergeten. Om 07:30, als de vogels al lang en breed weer aan het fluiten zijn, sluit Beatloverz haar deuren!
De Early Bird tickets waren binnen 1 dag uitverkocht. En net als vorig jaar gaan ook de regular tickets hard. Vorig jaar tijdens de 5 jarige jubileum editie was Beatloverz ram uitverkocht en ook dit jaar verwacht de organisatie een vol Ahoy. Dus zorg dat je op tijd bent om je tickets te bestellen. Dit kan alleen via de website van Beatloverz; www.beatloverz.com
Be there & party on @ Beatloverz!
Het aftellen tot de 6e editie van Beatloverz is begonnen. Het belooft een meer dan spectaculaire avond te worden zaterdag 8 november in Ahoy Rotterdam waar jij met je vrienden een geweldige Escape from Reality kunt beleven.

Afgelopen weekend is de timetable voor dit unieke feest al bekend gemaakt met grote namen in de line-up zoals: DVBBS, Sidney Samson, The Flexican & MC Sef en heel veel meer!! Daarnaast mogen wij onthullen dat 010Trickz & Groove Kings extra indrukwekkende optredens zullen verzorgen deze avond.

Dat de Beatlover graag even wilt ontsnappen uit de realiteit is te merken aan de ticketverkoop. De hoteltickets zijn inmiddels al uitverkocht en momenteel is al 75% van alle Beatloverz regular tickets verkocht! Wees er dus snel bij en bestel hier de tickets en zorg ervoor dat jij als echte Beat-lover dit evenement niet mist.

Let op: vanaf dinsdag 4 november start de verkoop van de late bird tickets (€ 37,50)! Tot dinsdag zijn de regular tickets nog beschikbaar voor €32,50.Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.223 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.223 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen