Party Info

Awakenings Summer Festival 2022


Awakenings Summer Festival 2022

Details

Naam: Awakenings Summer Festival 2022 Organisatie: Awakenings, Monumental Locatie: Beekse Bergen Type: buiten Plaats: Hilvarenbeek Datum: zondag 31 juli 2022 Tijd: 10:00 uur - 21:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.awakenings.com Facebook: eventpagina

Genre's


Artiesten (a-z)

  Adiel
  CinCity
  Dax J
  Farrago
  JEANS
  JKS
  Karenn
  KiNK
  Nastia
  Rush

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • 19/11/2021
  • Bericht 2

Op 29, 30 en 31 juli 2022 strijkt Awakenings met een nieuw festival - Awakenings Summer Festival – neer in Hilvarenbeek. Naast een extra festivaldag, biedt deze nieuwe locatie ook de mogelijkheid voor een camping, iets dat in 25 jaar Awakenings nog niet eerder voorkwam. Hiermee is Awakenings het eerste technofestival in Nederland dat een volledige weekender aanbiedt. Alle details van het tweede festival in 2022 onthult Awakenings maandag 22 november op eigen kanalen. 1997 - 2022 Awakenings staat erom bekend: groots opgezette festivals en feesten met indrukwekkende lichtshows, bizar goed geluid en podia die zichzelf iedere editie weer overtreffen. En dat al bijna 25 jaar lang. Wat ooit begon in 1997 tijdens Pasen in de Gashouder in Amsterdam is uitgegroeid tot een fenomeen met een bekendheid dat ver buiten de landsgrenzen reikt, bij zowel bezoekers als artiesten. In 2022 bestaat techno-instituut Awakenings 25 jaar; de hoogste tijd om er weer een schepje bovenop te doen. Awakenings Summer Festival Een driedaags-festival, inclusief een camping, is een langgekoesterde wens van Rocco Veenboer, founder van Awakenings. “Als festivalorganisatie blijven we altijd in beweging en stellen we onszelf altijd de vraag hoe iets beter of mooier kan. Awakenings Festival begon ooit als eendaags festival en ging in 2014 naar twee dagen. We voelden echter dat er nog veel meer in zat. Het festival was de laatste jaren steevast binnen 24 uur uitverkocht en onze achterban gaf aan een volledige weekender gericht op techno echt te missen in het festivallandschap. Dat we dit nieuwe hoofdstuk van Awakenings in Hilvarenbeek mogen realiseren is een droom die uitkomt.” Bezoekers halen op het nieuwe Awakenings Summer Festival hun hart op bij maar liefst negen stages, die zowel overdekt als in de buitenlucht zijn. Ook wordt er breder binnen het genre geprogrammeerd; wat betekent dat er meer ruimte is voor jong talent en sub genres. Naast het hoofdprogramma worden bezoekers van het festival die blijven overnachten op de camping verblijd met een randprogramma dat bomvol verrassingen zit en wordt het naastgelegen meer op een unieke manier betrokken bij de indeling van het festivalterrein. Line-up en tickets De line-up voor het allereerste Awakenings Summer Festival wordt eind januari 2022 bekend gemaakt, tegelijkertijd met de start van de kaartverkoop. Liefhebbers van techno en Awakenings kunnen ervoor kiezen om een heel weekend langs te komen en een weekendticket voor drie dagen te kopen of om een ticket voor de zaterdag en/of zondag aan te schaffen. Naast het meenemen van een eigen tentje kunnen bezoekers er ook voor kiezen om een tent te huren die al opgezet is of een luxe bungalow te betrekken.

Op 29, 30 en 31 juli 2022 organiseert Awakenings voor het eerst Awakenings Summer Festival in Hilvarenbeek. Vandaag werd de line-up ervan bekendgemaakt: maar liefst 131 acts, verspreid over 3 dagen maken opwachting op het voor Awakenings nieuwe festivalterrein, inclusief camping, in Hilvarenbeek. Nieuwe lichting De complete line-up van Awakenings Summer Festival, die verdeeld wordt over drie dagen, brengt naast de voor Awakenings bekende namen zoals Charlotte de Witte, Adam Beyer en Ritchie Hawtin ook een hele ploeg debutanten naar Hilvarenbeek. Maar liefst 27 namen van de line-up maken voor het eerst hun opwachting op een event van Awakenings; hét technowalhalla van Nederland. Namen als Call Super en Bambounou draaien al een flinke tijd mee in het meer alternatieve circuit binnen de technoscene en maken nu de stap naar het grote publiek. Andere opvallende namen op de line-up zijn de Nederlandse talenten Philou Louzolo en Nicky Elisabeth en internationale opkomende acts als Rene Wise en Adiel. Naast talenten gaan ook enkele al meer gerenommeerde artiesten hun debuut maken op de grootste Awakenings line-up tot nu toe, zoals Skream en Denis Sulta. Opnieuw plaatst Awakenings zichzelf in de unieke positie om een zeer progressieve line-up te boeken voor een van 's werelds grootste techno-evenementen. “Na twee jaar afwezigheid kunnen we niet wachten om weer op het veld te staan. Dit jaar vieren we ons 25-jarig jubileum met een geheel nieuw festival met een camping en drie volle dagen met de beste techno van het moment, met veel bekende en nieuwe gezichten. We hebben nog nooit zoveel debuten gehad op één evenement. Het voelt alsof we ons voorbereiden op de komende 25 jaar”, zegt Michiel Tettero, music director bij Awakenings. Meer Awakenings Het nieuwe zomerfestival van Awakenings, wat ter ere van het 25-jarig jubileum is aangekondigd wordt alles wat de trouwe Awakenings-bezoeker ervan kan verwachten, maar dan met heel veel extra’s. Zo zijn er meer artiesten, meer stages en zijn er meer dagen aan het evenement toegevoegd. Ook is er een camping en de mogelijkheid tot het huren van een accommodatie; zo kan de technoliefhebber zich in het laatste weekend van juli drie dagen lang volledig onderdompelen in de beste techno van het moment, in al haar diverse vormen. Ticketverkoop De ticketverkoop voor de driedaagse weekender verloopt in verschillende fases en start op 17 februari voor iedereen die een voucher heeft door eerder gecanceld Awakenings evenement. Vanaf 24 februari krijgt iedereen die geen voucher heeft, maar zich wel heeft pre-registered (wat nog mogelijk is tot donderdag 17 februari middernacht via de website van Awakenings) de kans om een ticket en accommodatie te bemachtigen. Op 1 maart gaan de overgebleven weekender kaarten in de verkoop. Dagkaarten gaan later dit jaar in de verkoop.
Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 138.005 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.En maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 138.005 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen