Party Info

Amsterdam Open Air


Amsterdam Open Air

Details

Naam: Amsterdam Open Air Editie: The Weekender Organisatie: Amsterdam Open Air Locatie: Gaasperpark Type: buiten Plaats: Amsterdam Datum: zaterdag 7 juni 2014 Tijd: 10:00 uur - 21:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.amsterdamopenair.nl Facebook: eventpagina

Genre's


Artiesten (a-z)

  $olo
  Agoria
  Drivah
  Ganz
  SirOJ
  TNO

Prijzen

Early Bird Normal: 59,50

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • Bericht 2
Na drie onvergetelijke en bovenal zonovergoten edities, keert Amsterdam Open Air ook dit jaar terug in recreatiegebied Gaasperpark. In het weekend van 7 en 8 juni kan je weer volop genieten van een uitgebreide muzikale, culinaire en culturele programmering en is er ook de mogelijkheid om te overnachten en te dansen op de camping. Amsterdam Open Air vindt dit jaar plaats tijdens Pinksterweekend, en dat is goed nieuws want dat betekent dat je maandag vrij bent!

▬▬▬ Muziek ▬▬▬
Met dit jaar vijf grote, vier intiemere stages en een chill-eiland, biedt het festival vertier voor liefhebbers van house, tech house, deep house, techno, disco, hiphop en electro. Talenten en gevestigde acts uit al deze genres slaan twee dagen lang de handen ineen en nemen de bezoekers mee op een groots avontuur door het Amsterdamse nachtleven. De stages worden dit jaar ingevuld door FORMAT, GirlsLoveDJs, Apenkooi, STRAF_WERK, MTV Open Air Stage, WEITER, PLAK, PaardenKracht, Super Social, SFFRMKRS, Tomorrow Is Now Kid en BAWS. De volledige line up wordt binnenkort bekendgemaakt. Voor nu is het voldoende om toe te zeggen dat de mix van zowel lokale artiesten, als internationale smaakmakers, er één zal zijn om van te watertanden.

▬▬▬ Camping ▬▬▬
Amsterdam Open Air biedt je ook dit jaar weer de mogelijkheid om het hele weekend te overnachten op de Gaasper Camping. Door het enorme succes van afgelopen jaar, is het nachtprogramma uitgebreid en zal er naast de vrijdagavond en zaterdagavond nu ook op zondagavond een avond vol muzikaal vertier geprogrammeerd worden. Zo is natuurlijk de Silent Disco, de grote hit van vorig jaar, er weer bij en wordt de Music Lounge uitgebreid.

Vanaf vrijdag 12.00 uur is het Gaasper Campingterrein geopend en kan iedereen zijn plek komen veroveren. Maandagochtend kan iedereen fijn uitslapen want het campingterrein hoeft pas om 12.00 uur leeg te zijn.

▬▬▬ Tickets ▬▬▬
Earlybird weekender tickets zijn verkrijgbaar op onze website, op onze fanpage op Facebook of via deze ticketlink:

https://frontoffice.paylogic.nl/?event_id=91696&point_of_sale_id=2794

Daytickets zijn verkrijgbaar zodra de line-up bekend wordt gemaakt.

Voor meer informatie check onze website www.amsterdamopenair.nl
Na drie onvergetelijke en bovenal zonovergoten edities, keert Amsterdam Open Air ook dit jaar terug in recreatiegebied Gaasperpark. In het weekend van 7 en 8 juni kan je weer volop genieten van een uitgebreide muzikale, culinaire en culturele programmering en is er ook de mogelijkheid om te overnachten en te dansen op de camping. Amsterdam Open Air vindt dit jaar plaats tijdens Pinksterweekend, en dat is goed nieuws want dat betekent dat je maandag vrij bent! Vandaag presenteert Amsterdam Open Air weer een ijzersterke line-up, die het Amsterdamse nachtleven afspiegelt.

Met dit jaar vijf grote, vier intiemere stages en een chill-eiland, biedt het festival vertier voor liefhebbers van house, tech house, deep house, techno, disco, hiphop, pop en electro. Talenten en gevestigde acts uit al deze genres slaan twee dagen lang de handen ineen en nemen de bezoekers mee op een groots avontuur door het Amsterdamse nachtleven. Dit jaar ook een groot aanbod van nieuwe artiesten die nog niet in Nederland zijn geweest of op een groot festival hebben opgetreden. De stages worden dit jaar ingevuld door FORMAT, GirlsLoveDJs, Apenkooi, STRAF_WERK, Open Air by MTV, WEITER, PLAK, Jongens vd Wereld, PaardenKracht, Super Social, SFFRMKRS, Tomorrow Is Now, Kid! en BAWS.

Open Air by MTV heeft een zeer gevarieerd programma op de mixed stage te bieden met namen als Tensnake, Maribou State, Bakermat, Skip & Die en Dio op de zaterdag. Op zondag pakken we nog eens even extra uit met optredens van Hudson Mohawke, een DJset van Bonobo, Four Tet en van Nederlandse bodem Dekmantel Soundsystem, Job Jobse en Elias Mazian. FORMAT leidt het weekend vol plankgas in op de zaterdag met namen als Matador, Ambivalent en Steve Rachmad. FORMAT-peetvader Juan Sanchez zelf duikt op zowel zaterdag als zondag achter de decks. Op zondag zijn onder andere Planetary Assault Systems, Oscar Mulero en DVS1 present.

De stage op de prachtige plek in de rozentuin in het Gaasperpark wordt dit jaar gedeeld door Apenkooi op zaterdag en Jongens van de Wereld op zondag. Techhouse liefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de rondtrekkende feestkaravaan Apenkooi met namen als DJ Sneak, Butch, Jordan Peak en William Kouam Djoko. Bij nieuwkomer Jongens van de Wereld gaat het los met namen als KiNK, Ben Pearce, Deetron en uiteraard mag Tom Trago niet in dit lijstje ontbreken, die dit jaar voor de vierde keer terug keert op Amsterdam Open Air. GirlsLoveDJs levert genoeg DJ’s aan om een schip te doen zinken, waaronder Martin Garrix, The Jillionaire & Walshy Fire (Major Lazer), Oliver Heldens, Tchami, The Flexican & MC Sef, Yellow Claw en opkomend talent Mr. Belt & Wezol.

Deephouse is ook weer volop vertegenwoordigd op Amsterdam Open Air. Dit jaar mogen wij op zaterdag voor het eerst Olivier Weiter verwelkomen met zijn eigen stage WEITER, en heeft hij grote namen als Agoria, Mind Against en DJ Tennis weten te strikken. Na het succes van vorig jaar is Straf_Werk natuurlijk weer terug op de zondag en slaat keihard toe met namen als Adana Twins, Amine Edge & DANCE, Rampa & Re.You en Tapesh.

Op de kleinere stages wordt de muzikale beleving compleet gemaakt. PLAK is inmiddels niet meer weg te denken uit het programma en levert de muzikale diensten op zaterdag op de intieme plek aan de waterkant. Op zondag zal Tomorrow is Now, Kid! hier de dienst uitmaken. Hiphopliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de stages van BAWS en SFFRMKRS, en nieuwkomers PaardenKracht en Super Social brengen de gezelligheid terug op de dansvloer met fijne (nu)disco en vrolijke houseplaten.

Uiteraard keert Amsterdam Open Air ook dit jaar terug op haar plekje op het voormalige Floriade terrein. De omgeving van het Gaasperpark biedt met haar prachtige groene landschap alle speelruimte voor een betoverende festivalervaring. Bovendien is het terrein erg goed bereikbaar want het ligt naast het eindstation van metrolijn 53.

Amsterdam Open Air biedt de bezoeker ook dit jaar weer de mogelijkheid om het hele weekend te overnachten op de Gaasper Camping. Door het enorme succes van afgelopen jaar, is het nachtprogramma uitgebreid en zal er naast de vrijdagavond en zaterdagavond nu ook op zondagavond een nacht vol muzikaal vertier geprogrammeerd worden. Zo is natuurlijk de Silent Disco, de grote hit van vorig jaar, er weer bij en wordt de Music Lounge uitgebreid.

Kortom, Amsterdam Open Air The Weekender is één grote smeltkroes van ideeën en visies die op dit moment kenmerkend zijn voor het Amsterdamse uitgaansleven.

De kaartverkoop is gestart en de early birds zijn gevlogen. Bezoekers kunnen een weekendticket voor €69,50 kopen, een campingticket voor €99,50 en een dagticket kost €44,50. De camping is open vanaf vrijdag 6 juni 12.00 uur tot maandag 9 juni 12.00 uur.

Amsterdam Open Air is een samenwerking van AIR, MTV, Apenkooi en GirlsLoveDJs.Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.267 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.267 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen