Party Info

AMF 2022


AMF 2022
Dit evenement is uitverkocht!

Details

Naam: AMF 2022 Organisatie: AMF, ALDA Locatie: Johan Cruijff ArenA Type: binnen Plaats: Amsterdam Datum: zaterdag 22 oktober 2022 Tijd: 20:30 uur - 06:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.aldaevents.nl Facebook: eventpagina

Genre's


Artiesten (a-z)

  Tiësto
  Topic

Prijzen

Late Normal: 99,86

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • Bericht 1
  • 08-07-2022

Beste ravers van de nacht, We hebben je liefde nodig op die speciale avond op 16 oktober in het kloppende hart van Amsterdam - de Johan Cruijff ArenA. We hebben jouw energie nodig. We hebben jullie mooie lachende gezichten nodig. We hebben jullie nodig om elkaar weer te omhelzen. We hebben je nodig om van AMF je ontsnapping te maken en deze reis opnieuw met ons te maken. Maar de Nederlandse regering heeft andere plannen. We hebben er alles aan gedaan om je weer op de dansvloer te herenigen, maar de wereld is nog steeds op een zeer surrealistische plek en we zullen je helaas nog een jaar moeten missen. Het breekt ons hart dat we tot 22 oktober 2022 moeten wachten om weer samen te komen in ons muziekcentrum in Amsterdam. AMF 2021 gaat misschien niet door in de ArenA maar we gaan het toch samen vieren. Vorig jaar hebben we wereldwijd 7 miljoen van jullie verbonden voor een unieke editie van AMF online, waar we werden vergezeld door een ongelooflijke line-up op spectaculaire locaties in Amsterdam en werden gekroond tot 's werelds nummer 1 DJ. Houd onze socials in de gaten voor meer info over hoe we dit jaar gaan vieren. Alle tickets voor de editie 2021 blijven geldig voor volgend jaar. Als je volgend jaar niet mee kunt doen, kun je je geld terugvragen. Alle kaartkopers ontvangen binnenkort meer info, dus houd je inbox in de gaten. SAMEN zullen we de nacht in handen hebben

Op zaterdag 22 oktober viert AMF haar tienjarig bestaan in de Johan Cruijff Arena, tijdens het Amsterdam Dance Event. Met dj-sets van Armin van Buuren, Brennan Heart, Martin Garrix, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic, en AMF’s eigen II=I concept: een exclusieve back to back set van Afrojack en Nicky Romero. AMF zal daarnaast opnieuw podium bieden aan de jaarlijkse DJ Mag Top 100-ceremonie, voor het tiende achtereenvolgende jaar wordt 's werelds #1 DJ onthuld tijdens AMF. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.amf-festival.com. 


In het afgelopen decennium is AMF uitgegroeid tot hét festival dat elke dance-fan bezoekt tijdens het Amsterdam Dance Event. Het evenement is wereldberoemd vanwege de indrukwekkende productie, locatie en ongeëvenaarde line-ups. AMF heeft de grootste namen binnen de dance welkom mogen heten de afgelopen jaren, van Martin Garrix en Armin van Buuren tot The Chainsmokers en Alesso. De tiende editie dit jaar zal een eerbetoon zijn aan voorgaand doorslaand succes en een vooruitblik op wat AMF het volgende decennia in petto heeft, een editie om niet te missen dus.


“Het is niet te bevatten dat we dit al sinds 2012 doen. Er is veel veranderd sinds de eerste editie, maar we zijn erin geslaagd momentum vast te houden. We zijn dan ook enorm trots dat we dit jaar ons tienjarig jubileum mogen vieren. Het samenbrengen van duizenden muziekliefhebbers en DJ’s die zichtbaar genieten van de muziek blijft bijzonder. Ik kan niet wachten totdat het weer zo ver is”, zegt Allan Hardenberg, oprichter en directeur van festivalorganisator ALDA. 


Een van de meest spraakmakende momenten van het jaar is ongetwijfeld de jaarlijkse grote onthulling van de Top 100-lijst van DJ Mag. De ceremonie was een goede toevoeging aan de show en verzamelde een cult-achtige aanhang onder dance fans die graag wilden weten wie de kroon zal pakken. Eerdere winnaars zijn onder meer Martin Garrix, David Guetta, Hardwell en Tiësto, die het afgelopen decennium allemaal op het AMF-podium hebben gestaan. Tiësto, Martin Garrix en Armin van Buuren, allen onderdeel van de 2022 line-up, grepen in totaal 11 keer de kroon. De DJ Mag Top 100 heeft een belangrijke rol gespeeld bij het naar de voorgrond brengen van verschillende DJ’s in de wereldwijde muziekscene, waarbij veel van de vorige winnaars nu ook in de popmuziek bovenaan de hitlijsten staan.
Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 136.088 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Gloednieuwe Apple Airpods Pro's

Win gloednieuwe Airpods Pro's


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 136.088 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op nieuwe Apple Airpods twv €159!

Met meer gesprekstijd, het activeren van Siri met je stem en een los verkrijgbare draadloze oplaad case zijn AirPods ongeëvenaard goed. Haal ze uit de case en ze zijn klaar voor al je devices. Doe ze in je oren en ze maken meteen verbinding, zodat jij kunt genieten van geweldig geluid. Alles gaat als vanzelf.

AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaan ze automatisch aan en blijven ze altijd verbonden.1 De rest gaat net zo gemakkelijk. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet. Of je ze nu met je iPhone, Apple Watch, iPad, Mac of Apple TV gebruikt, de ervaring is altijd indrukwekkend.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
of met email

Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie
Of registreer met email


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatieakkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Member Login
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen