A Day at the Park 2022


A Day at the Park 2022


Algemeen

Naam: A Day at the Park 2022 Organisatie: A Day at the Park en ALDA Events Locatie: Kralingse Bos Type: buiten Plaats: Rotterdam Datum: zaterdag 17 september 2022 Tijd: 10:00 uur - 21:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.adayatthepark.nl Facebook: eventpagina

Win e-tickets

Sluit: vrijdag 16 september 2022

Genre's

Style: House, Techno

Prijzen

Early Bird Normal: 44,00 Regular Normal: 49,00

Voorverkoop


Line-up


Vervoer


Persberichten

  • 21/09/2020
  • 21/09/2020
  • 21/09/2020

We komen terug! Volgend jaar gaan we weer knallend het festivalseizoen uit. Zet zaterdag 18 september 2021 dikgedrukt in je agenda, want dan keert A Day at the Park terug in het Kralingse Bos. Om dit heerlijke nieuws te vieren hebben wij twee internationale topartiesten geregeld voor jullie. Niemand minder dan Jamie Jones & Loco Dice zullen 18 september aanwezig zijn.

START VLOTTE VOS VERKOOP
Ben jij afgelopen jaren bij A Day at the Park geweest of heb jij je al eerder ingeschreven? Dan ben je bekend bij ons en hoef jij je niet meer in te schrijven!
Je ontvangt op zaterdag 26 september 2020 om 12:00 een mail waarin je toegang krijgt tot de voorverkoop. Let op; er zijn maar 500 voorverkoop tickets voor een gereduceerd tarief, dus wees snel! Deze dag kan je kaarten scoren voor slechts 45 euro ex fee. De reguliere verkoop gaat nog niet van start, dus pak je kans nu!
Nog geen ADATP-feestbeest? Word er eentje, want alleen dan kan je een ticket scoren! Join the club en registreer je hier: aday.at/07agj

LINE-UP
De eerste artiesten zijn de legendarische helden Jamie Jones en Loco Dice. Op een later moment zullen wij nog meer artiesten bekend maken. Dus houd ons vooral in de gaten!

A Day at the Park vindt op 21 september plaats in het Kralingse bos. Voor deze allereerste Rotterdamse editie is meteen groots uitgepakt. Op het festival maken Rotterdamse iconen zoals THEHUGHBRUNCH, 1NUL8, BRAM’s, Give Soul, Kaapse Brouwers en Ter Marsch & Co op een bijzondere en eigen manier hun opwachting in het bos. Nieuw voor Rotterdam is het internationaal gerenommeerde muziek brand HYTE. Na events in Miami, Berlijn en New York doet HYTE tijdens A Day at the Park voor het eerst Rotterdam aan. Ook ontbreken de beste dj’s niet: Chris Liebing, De Sluwe Vos b2b Michel de Hey, Green Velvet en Todd Terry zijn de eerste namen die het festival vandaag heeft aangekondigd. Om dit alles te vieren geeft het festival als geste de 1000 sleutels tot A Day at The Park cadeau aan Rotterdam. Iedereen die kans wil maken op een sleutel tot het park kan zich vanaf nu tot woensdag 17 april inschrijven via adayatthepark.nl.

Bekijk hierboven de A Day at the Park festival trailer

Het beste van Rotterdam op 1 festival
A Day at The Park is een begrip in de festivalwereld en staat - naast de goede techno en house - bekend om haar bijzondere sfeer en extra beleving. Dat kunnen we dit jaar wederom verwachten, maar …. in een Rotterdams tintje. De beste hotspots uit ‘de town’ komen samen in het bos om de bezoekers te verrassen met hun ‘signature style’. Zo organiseert restaurant en cocktailbar ‘HUGH Rotterdam’ een speciale editie van alom bekende ‘THEHUGHBRUNCH’ door sterrenchef Mario Ridder. Wijnbar ‘1NUL8’ serveert de beste kwaliteitswijnen, ‘Ter Marsch’ zorgt voor de ultieme burger en de mannen van ‘Give Soul’ hosten een eigen area. Al deze iconen hebben nog nooit eerder samen op een festival gestaan. Dat maakt deze eerste Rotterdamse editie van A Day At The Park nu al een om nooit meer te vergeten.

Techno en house dj’s in het bos
Ook de muziek line-up laat het festival naar grotere hoogte stijgen. De eerste namen liegen er niet om; de beste techno en house dj’s zijn present. Chris Liebing, De Sluwe Vos b2b Michel de Hey, Green Velvet en Todd Terry zijn de eerste namen die op de line-up pronken. Dit is pas het begin; binnenkort worden er nog tientallen namen aan dit rijtje toegevoegd.

Festival geeft 1000 sleutels tot ‘A Day at The Park’ weg
Om de eerste editie van A Day at The Park in Rotterdam te vieren, draagt het festival de eerste sleutels tot het park over aan Rotterdam. Deze sleutels staan voor de eerste 1000 kaarten van het festival. Iedereen kan hier kans op maken door zich vanaf nu in te schrijven via de website, dat kan tot woensdag 17 april om 23:59 uur. Winnaars worden persoonlijk geïnformeerd. Voor iedereen die geen vrijkaart heeft kunnen bemachtigen: de kaartverkoop gaat op dinsdag 23 april van start via www.adayatthepark.nl

Fact & Figures
A Day at The Park
Een festival met kwaliteitsmuziek van dj’s en live acts, je favoriete restaurants en de populairste hotspots.

Iconen:
Give Soul - THEHUGHBRUNCH - 1NUL8 - HYTE - BRAM’s - Ter Marsch & Co - Kaapse Brouwers

Plaatjesdraaiers:
Chris Liebing, De Sluwe Vos b2b Michel de Hey, Green Velvet, Todd Terry en nog veel meer. Houd de website en social media in de gaten voor meer aankondigen.

Datum: Zaterdag 21 september 2019
Locatie: Kralingse Bos , Rotterdam
Tijden: 12.00 uur tot 23.00 uur
Website: www.adayatthepark.nl

De beste dj’s zijn present tijdens de eerste Rotterdamse editie van A Day at the Park op 21 september 2019 in het Kralingse Bos. Na de al eerder aangekondigde namen: Chris Liebing, De Sluwe Vos b2b Michel de Hey, Green Velvet en Todd Terry zijn er vandaag nog tientallen extra namen aan de line-up toegevoegd. Ook Nic Fanciulli, Nicole Moudaber, Benny Rodrigues, Karim Soliman en nog vele anderen zijn te zien op de drie verschillende stages in het bos. Een ding is zeker; tijdens A Day at the Park is het onmogelijk om stil te blijven staan. De volledige line-up is hier te vinden.

En… A Day at the Park is meer dan alleen een muziekfestival. Naast de muzikale kunsten van dj’s en live-acts kunnen bezoekers ook genieten van het beste van wat Rotterdam te bieden heeft. Zo zijn Rotterdams iconen als de THEHUGHBRUNCH, 1Nul8, Bramm’s, Ter Marsch & co, Kaapse Brouwers en Give Soul allen op een eigen manier terug te vinden op het festival. Wat te denken van een heerlijke ‘A Day at the Park burger’ van Ter Marsch & Co, dit onder het genot van een kwaliteitswijn van wijnbar 1NUL8 of een speciaal biertje van de Kaapse Brouwers. Het internationaal gerenommeerde dance event HYTE is host van de Mainstage van het festival.

A Day at the Park heeft alles uit de kast gehaald om nieuwe herinneringen te maken en oude te herleven. Deze eerste Rotterdamse editie belooft onvergetelijk te worden.
Foutje gezien? Let us know!
Win een Apple Watch

Heb jij al een memberaccount bij ons?

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 127.662 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.

Je maakt bovendien direct kans op een nieuwe Apple Watch twv €299!

Win een Apple Watch!


Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in, controleer of alle gegevens zijn ingevuld en nog up-to-date zijn.Wij zijn op zoek naar Reporters


Wij zijn op zoek naar Reporters

Lijkt het je leuk om de beste events en festivals gratis te bezoeken en hierover verslag te doen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.Wij zijn op zoek naar Bloggers


Wij zijn op zoek naar Reporters

Ben jij helemaal thuis in de 'dance-scene', heb je een uitgesproken mening en gezegend met een scherpe en creatieve pen, laat het ons dan weten.


Logo Guestzone
of met email
Logo Guestzone


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is ten strengste verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.
Telefoonnummer koppelen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen