Party Info

A Day at the Park 2012


A Day at the Park 2012

Details

Naam: A Day at the Park 2012 Organisatie: A Day at the Park Locatie: Amsterdamse Bos Type: buiten Plaats: Amstelveen Datum: zaterdag 21 juli 2012 Tijd: 11:00 uur - 21:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.adayatthepark.nl Facebook: eventpagina

Genre's


Artiesten (a-z)


Prijzen

Regular Normal: 52,50

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • 21/02/2012
  • 28/03/2012
  • 26/05/2012
  • 20/07/2012
Dit jaar viert A day at the park haar vijfde verjaardag. Happy freaking birthday to YOU!
Ja, dat lees je goed. Zonder jullie was dit namelijk nooit mogelijk geweest en dat weten we!
Dus op zaterdag 21 juli staat A day at the park nóg meer in het teken van onze bezoekers.
Wanneer wij een feestje geven, doen we dat goed.
Wanneer we 5 jaar bestaan, doen we dat nog beter.
En nee, dan ga je dus niet groter en maak je de prijs niet duurder.
Wat wel? Meer. Meer wat? Meer alles.

We gaan extra uitpakken met muziek, vrolijke acts, biofood en natuurlijk those good old picknickmanden!
Wie we dit jaar hebben getackeld voor de line up, is nog even een verrassing. Maar geloof ons. Die wordt dik!

En geen A day at the park zonder onze favoriete wijnbar natuurlijk.
Er moet immers geproost worden met al onze bezoekers.

So cheers! We zien jullie zaterdag 21 juli!
A Day at the Park vormde de laatste jaren menig hoogtepunt in het zomerseizoen. Nu bestaat het kleurrijke festival in het Amsterdamse Bos vijf jaar en trekt hierbij alles uit de kast voor een grootse jubileumeditie op zaterdag 21 juli; headliners van formaat, een gloednieuw (derde) podium en een muzikale programmering met talloze disco, soul en live-getinte randjes. Met trots presenteert A Day at the Park daarom vandaag haar line-up, verwacht een uitzinnig verjaardagsfeest.

Zo kan het dus ook, zullen festivalgangers op de eerste edities van A Day at the Park hebben gedacht. Eigenzinnig theater, biologische hapjes, een wijnbar en DJ's die buiten hun hokjes durven te denken. Stuwende house en live-muziek op de achtergrond terwijl bezoekers met picknickmandjes op de festivalweide hingen, zwierend in de Oudhollandse zweefmolen - een modern festival in een authentiek jasje.

Inmiddels is A Day at the Park volwassen geworden, zoals dat zo mooi heet. Een groter publiek, meer headliners, maar nog wel altijd dat gevoel voor detail en intimiteit. En ja, dan zit je ook nog eens in het Amsterdamse Bos, dat helpt als je een hedendaags sprookje probeert te vertellen! Op zaterdag 21 juli gaat het festival een nieuw hoofdstuk in; vijf jaar A Day at the Park, een jubileum, dat moet in stijl worden gevierd.

Line-up
Dat gebeurt dus op verschillende manieren. Om te beginnen met een line-up die dromen doet vervullen. Uit Berlijn komt de Canadese technokoning Richie Hawtin voor een exclusieve, enige Nederlandse festivalshow deze zomer, Londen levert houseduo Groove Armada voor een speciale DJ-set, Green Velvet komt vanuit de VS voor een extravagante live-show. En dan hebben we het alleen nog maar over het hoofdpodium, waar ook Steve Lawler en Housequake staan geprogrammeerd.

From Amsterdam with Love
Op het tweede podium van A Day at the Park ligt de nadruk zoals bekend op live bands. From Amsterdam with Love wordt een overdekte, cool uitgedoste area, waar ondermeer de dik funkende band van Jazzanova feat. Paul Randolph staat, evenals een tot de tanden gewapend Kraak & Smaak en de smaakmakers van Chef'Special. En dan zijn er nog de disco-uitstapjes van Aeroplane en de onvoorspelbaarheid van Real el Canario, DJ's die je om een boodschap kunt sturen.

Under the Radar
Nieuw! Of beter gezegd, de beste traktatie die je op een verjaardag kunt uitdelen, een derde podium. Onder de grote Schiphol-radar vind je een klein, intiem ravehoekje. Verborgen voor het grote publiek, met muziek en sfeer die het beste uit de underground clubscene verenigt. Of dat nu de herboren legende Dimitri Kneppers is, de GZG-gekte van De Man Zonder Schaduw of een live-set van technohippie Arjuna Schiks. Ook aanwezig, A Day at the Park-resident Dennis Ruyer, het geluid van de nieuwste generatie producers in de vorm van Onno en de Amerikaanse dance kameleon Blake Jarrell.

En verder...
Kan er weinig worden verklapt. A Day at the Park wil dit jubileum stralend voor de dag komen, daarom veel aandacht voor decoratie, theater en ander creatief vermaak. Niet als randverschijnsel, maar als volwaardig onderdeel van het festival, binnenkort meer hierover. Verwacht in ieder geval een fabelachtig dagje in het park. Setting en line-up zijn ideaal, nu nog de zon en een publiek dat ervoor gaat. Tafels en stoelen kunnen aan de kant, A Day at the Park gaat dit partijtje uitgebreid vieren!
Het wordt een mooie verjaardagsfuif, dat is ondertussen wel duidelijk. A Day at the Park viert zaterdag 21 juli haar vijfjarig bestaan groots. Naast een waanzinnige line-up, ook extra kwaliteit op alle fronten. In deze mailing: de officiële trailer van het festival, een gloednieuwe aanwinst voor het muziekprogramma, een extra grote area voor Trash & Treasures en de culinaire hoogstandjes van Fifteen!

Nu de lente definitief is doorgebroken presenteert A Day at the Park haar enige echte trailer. Geen reguliere video om simpelweg de festivalkriebels aan te wakkeren, maar een klassiek geschoten clip waarin de historie van het festival in één soepele flow voorbij komt. Gemaakt door voormalig MTV-producers Arne van Terphoven en Maurice Hickendorff laten de heren zo het verjaardagsgevoel welig tieren, talloze hoogtepunten komen op kleurrijke wijze voorbij. En dan hoor je die soundtrack van Kraak & Smaak met die fijne vocalen van Romanthony, zie je de zon buiten schijnen, en rest er maar één gedachte: tijd voor een dagje in het park!

Een laatste doch zeker niet minste toevoeging aan de line-up van A Day at the Park: Benny Sings! Oftewel, het alter ego van multi-instrumentalist Tim van Berkenstijn. Zeg maar gerust een van Nederlands meest interessante crossover singer-songwriters, Benny Sings past het kunstzinnige jazzpakje namelijk net zo goed als de hippe pop- en souljasjes. Niet verwonderlijk is er al jaren een warme band met Sonar Kollektiv, het net zo veelkleurige label van Berliner outfit Jazzanova. In eigen land is Benny Sings al jaren op zijn plek bij Dox Records, vanwaar hij langzaam de wereld heeft veroverd. Vooral nadat hij vorig jaar zijn vierde album ART uitbracht ging het hard. Want het bleef niet bij een minuutje DWDD, momenteel toert hij bijvoorbeeld met niemand minder dan Mayer Hawthorne, ook andere clubs en festivals staan nog op het programma. Op zaterdag 21 juli staat hij echter gewoon in het Amsterdamse Bos, klaar voor een onstuimig ADATP-debuut.

De liefde van de festivalganger gaat door de maag. Daarom heeft A Day at the Park, naast dikke muziek en fijne chillmomenten, altijd gezorgd voor volop eten en drinken in elke vorm. Van kleine hapjes tot complete dishes tot een verantwoord snelle hap en van exclusievere wijnen en champagne tot een lekker ijskoud biertje. Ja, alle ingrediënten zijn aanwezig om je op een aangename manier de dag door te helpen. De kwaliteit moet daarbij hoog zijn, dit merk je aan het duurzame en biologische karakter van zoveel mogelijk producten. Ambitieus zijn we ook zeker op dat gebied en om dit te onderstrepen starten we dit jaar een samenwerking met topkok Jamie Oliver’s Fifteen om aan onze ambitie van een ‘real food festival’ vorm en inhoud te geven!

Fifteen is het eerste restaurant dat Jamie Oliver opende en was meteen een groot succes door de combinatie van het bereiden van heerlijk Mediterraans eten met een sociaal-maatschappelijk doel. Het is bijna tien jaar na dato nog altijd dé plek waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt een professionele opleiding tot chef kunnen volgen. En of je nu voor een proeverij van heerlijke Italiaanse gerechten gaat of voor een houten plank volgeladen met geweldige antipasti, bij Fifteen eet je gerechten die met aandacht en liefde zijn bereid. En dat gebeurt dus ook dit jaar op A Day at the Park!
Bon appetit!


Berucht in Amsterdam en omstreken, de schatzoekers van Trash & Treasures. Nadat ze vorig jaar al met succes hun 'garagesale extraordinaire' presenteerden op A Day at the Park, zijn ze dit jaar nog nadrukkelijker aanwezig. Zelf omschrijven ze hun concept als 'een bonte mix van designers, gadgets, vintage, kunst, topmerken, nieuwe labels en de leukste boetiekjes, aangevuld met muziek en soms een feestje'. Zeg maar een explosie van stijl, zoals A Day at the Park dat graag ziet -tussen kunst en kitsch in een vintage jasje. Daarom dit jaar een extra grote area voor Trash & Treasures; meer boetiekjes en designers uit het Amsterdamse, maar ook een aantal serieuze trendwatchers. Samen met A Day at the Park gaat Trash & Treasures namelijk op zoek naar de beste festival look. Laat kaplaarzen en hoodies dus thuis, zorg voor een waanzinnige outfit, hoe gekker hoe beter, dit is jouw kans om te shinen!

Wil je alvast in de stemming komen? Grijp dan je kans op de pre-party die Trash & Treasures samen met A Day at the Park organiseert. Vrijdag 22 juni tussen 18.00 en 21.00 begint de voorpret in de winkel van Jutka&Riska op de Haarlemmerdijk in Amsterdam. Een avond vol mode, muziek, beauty-treatments, hapjes, drankjes, fotografen en goodiebags! A Day at the Park bezoekers zijn bij deze niet alleen van harte uitgenodigd om langs te komen, maar mogen op vertoon van hun festival ticket een sjaal of zonnebril uitkiezen om hun festival outfit compleet te maken! Kortom, hét moment om je look even te proefdraaien...
Nog maar één dag en het is zover! A day at the park viert dan haar vijfjarig bestaan en doet dit met een heerlijke feel good programmering. Van leuke live-bandjes tot grote wereldsterren, het is allemaal aanwezig in het Amsterdamse Bos! Om nog maar te zwijgen over alle andere belangrijke zaken die een festival de moeite waard maken. We noemen een wijnbar, de theateracts, het foodassortiment en de zweefmolen. Maar goed, voor nu nog even de noodzakelijke informatie om je dag tot in de puntjes te regelen.

Drie jaar op rij ontsnapten we aan de regendans maar de vierde keer kregen we de waterbak vol over ons heen. Er was de nodige kritiek die intern leidde tot de vraag: “moeten we niet alles overkappen?” Nee, was de conclusie. We sluiten niet uit dat dit in de toekomst anders is maar in elk geval voor ons 5-jarige bestaan vinden we dat de buitenbeleving toch essentieel is.

En wat blijkt? De weergoden lijken het daarmee eens want na een wekenlange periode van regen, regen en nog eens regen ziet het ernaar uit dat zaterdag weer een echte zomerdag wordt. Misschien nog niet helemaal qua temperatuur (neem dus vooral ook warme kleding mee voor de avonduren) maar op dit moment geven alle weersites aan dat het droog blijft!

Traditiegetrouw hoort bij een dag in het park ook een picknickmand, of in dit geval een picknicktas, gevuld met allerlei gadgets om het festival goed te beginnen. De eerste 500 bezoekers die 32 munten of meer kopen (mag uiteraard een aankoop zijn voor meerdere bezoekers) krijgen een voucher die ze kunnen inleveren bij de Merchandise stand.Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.265 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.265 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen