Party Info

A Day at the Park 2010


A Day at the Park 2010

Details

Naam: A Day at the Park 2010 Organisatie: A Day at the Park Locatie: Amsterdamse Bos Type: buiten Plaats: Amstelveen Datum: zaterdag 24 juli 2010 Tijd: 09:00 uur - 21:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.adayatthepark.nl

Genre's


Artiesten (a-z)

  Karotte
  Olff

Prijzen

Regular Normal: 45,00

Voorverkoop


Vervoer


Meer info

  • Bericht 1
Tweede stage A day at the park met live-bandjes en ‘underground'

Het mag de vaste bezoekers inmiddels wel duidelijk zijn dat ‘A day at the park' geen gespecialiseerd festival is, in de zin dat er niet één specifieke sound centraal staat. De rode draad die door de programmering loopt is er vooral eentje van vrolijke en zomerse muziek, ongeacht of dit nu house, techhouse of techno is. Voor de tweede stage van A day at the park geldt hetzelfde. In voorbereiding op volgend jaar wanneer A day at the park naar de definitieve locatie gaat - een evenemententerrein in het Amsterdamse Bos dat dit jaar wordt aangelegd - krijgt het festival nu alvast een volwaardige tweede stage. Bescheiden van formaat, maar groots in kwaliteit!

‘From Amsterdam with love' is de naam want bij de samenstelling is duidelijk gekeken naar wat er zoal in de clubs van 020 leeft. De volgende bonte verzameling nationale en internationale artiesten gaat de ‘From Amsterdam with love' stage inhoud geven:

Kakkmaddafakka(NOO): Afkomstig uit Bergen in Noorwegen, waar ook The Whitest Boy Alive en The New Wine hun roots hebben liggen. Zeven jonge gasten, heel veel talent en heel veel party. Muzikaal een combinatie van minstens tien genres, super dansbaar en gegarandeerd feest.

Marbert Rocel (DE): Wordt hier en daar wel de nieuwe Moloko genoemd. Zomers, soulvol, jazzy, house. De Berlijnse formatie speelt live met zangeres en brak in Utrecht, Groningen, Amsterdam en Rotterdam al de tent af. Muzikaal uitermate vrolijk en feestelijk en zeer geschikt voor de dames!

Pupkulies & Rebecca (FR): In Nederland nog relatief onbekend, maar deze Franse band met zangeres vormt een vaste waarde op het Fusion Festival en heeft al meerdere albums achter hun naam staan. Zeer diverse muziek, altijd vrolijk en zomers, perfect om even te chillen onder het genot van een drankje. Voor een nadere kennismaking met hen biedt youtube genoeg mogelijkheden.

Arjuna Schiks: Wie de website van A day at the park bezoekt en aan het houten wiel draait wordt daar getrakteerd op een mooie sample van Arjuna Schiks. Het is slechts een fragment van wat deze Amsterdamse rasartiest allemaal te bieden heeft. Ooit liet hij een konijntje wiebelen, nu is het aan de bezoekers.

Nuno dos Santos: Resident van Trouw en de bekendste DJ uit Utrecht vormt samen met Patrice Baumel het 360 duo. Recentelijk bracht hij zijn met TJ Kong gemaakte debuutalbum uit. Nuno is van alle markten thuis en voelt zich overal als een vis in het water. Een perfect intermezzo tussen de live-optredens is hem beslist toevertrouwd.

San Proper: Een van de vele kwaliteitsartiesten die Amsterdam rijk is. Muzikant in hart & nieren, speelt in verschillende bands en treedt ook solo live op. San Propoer heeft meerdere indrukwekkende releases achter zijn naam waaronder een paar op het fameuze Perlon label.

Bert de Rooij & Dollkraut: Dynamisch duo, Bert heeft een zeer brede platenkeuze en draait alles wat los en vast zit zonder ooit cheesy te worden. Dollkraut is naast DJ ook een geweldige producer. Zijn eerste 2 EP's zijn door iedereen gedraaid. Nu in de studio om remixen te verzorgen voor onder andere Jazzanova, Brandt Brauer Frick en Kakkmaddafakka, straks op de Grote Speelweide om ze te laten horen.

Olff: Amsterdam's petit prince is een van de grootste talenten in Amsterdam. Zijn liefde voor het zwarte goud kent geen grenzen. House, techno, soul, disco, electro en cosmic. You name it; he'll play it.

Het moge duidelijk zijn. ‘From Amsterdam with love' bezorgt A day at the park een fris zomers geluid. Een ideale stage om lekker bij in het gras te chillen of de heupen los te wiegen.

Kaarten voor A day at the park zijn verkrijgbaar via www.adayatthepark.nl en Free Recordshop. Het ziet ernaar uit dat het festival net als vorig jaar ruim van tevoren uitverkoopt. Half juni kan het al gebeurd zijn. Wacht dus niet tot het laatste moment om teleurstelling te voorkomen.Foutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 139.231 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 139.231 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen