Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Xmas Sins info & Marvelous Sins heeft nieuwe datumLieve Sinners,

We hebben nog even de spreekwoordelijke kat uit de boom moeten kijken, maar gezien de huidige nieuwe regels is het niet mogelijk om het XMAS SINS op 27 december a.s. te organiseren.

Gelukkig hebben we ook goed nieuws, want op zaterdag 12 maart 2022 bestaat LITTLESINS 19 jaar (!) en staat een geweldig en groots MARVELOUS SINS PARTY gepland!Daarmee gaan we verder waar we door Corona gestopt zijn.

Uiteraard blijven alle tickets van maart 2020 geldig voor dit feest en ook nog daarna, mocht je dan niet kunnen of nog niet willen.

MARVELOUS SINS, thé naughty SINNERS & SAINTS Party op een prachtige historisch locatie in Nederland.

Deze speciale erotische belevenis zal dé LittleSins Party van 2022 gaan worden met veel ruimte om elkaar te (her)ontdekken, in meerdere muziek en intieme lounge Area's!

Behalve spetterende Dance, op verzoek ook meer ruimte voor sexy Vocal Trance! Maar ook meerdere area's met een ander soort muziek. Wat rustiger en meer sexy Lounge.

Marvelous Sins met LIVE muziek, Acts en Shows gaat een heerlijke ondeugende party worden om alle verloren party tijd eens flink goed te maken! Want we gaan er vanuit dat we dan na al die tijd, eindelijk weer hartstochtelijk mogen feesten en van elkaar mogen genieten!

MARVELOUS SINS zal een uitzonderlijk LittleSins JUBILEUM feest worden voor zowel de dansende Party Sinner als voor dé swingende Sinner die van exclusiviteit houdt!

Vooral voor SINNERS die een belevenis zoeken vol respect en spanning, exclusief maar gezellig, een streling van je zintuigen en een climax van hoogtepunten!

Zodra het kan en ruim van te voren, zullen we instructies mailen voor diegene op de lijst die hun 2020 ticket willen omzetten, want natuurlijk zijn we al onze trouwe Sinners niet vergeten.
Jullie zullen vanzelfsprekend als eerste verzekerd zijn van kaarten en hotelkamers voor dit eerstvolgende LittleSins feest!

Bedankt voor jullie geduld en vertrouwen, we won't let you down!

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ