Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Free Your Mind Festival wordt weekend festival en wil groeien naar 25.000 bezoekersFree Your Mind, één van de eerste dancefestivals van Nederland, keert volgend jaar groter en breder terug. Na een time out gaat Free Your Mind in het pinksterweekend van 2022 helemaal los met de zeventiende editie, die weer plaatsvindt bij de iconische, industriële John Frost Brug in Arnhem, langs de Rijn.

Dit jaar is het festival twee dagen in plaats van één dag en kunnen er nog meer bezoekers genieten van de fijnste techno en house, culinaire verrassingen, kunst en vooral vrijheid.

Hét underground festival in het oosten - in de Stadsblokken in Arnhem - wil doorgroeien naar 25.000 bezoekers en breidt uit naar een heel weekend. Free Your Mind staat al bijna twee decennia bekend als het festival dat zich richt op de dromers onder ons en blijft innoveren. Sinds 2004 stond het festival bekend als de grote opener van het festivalseizoen en nu richten ze de pijlen op het neerzetten van één van de grootste techno evenementen in Nederland.

De editie van 2022, op zaterdag 4 en zondag 5 juni , kent een als vanouds sterke line-up met de top van de techno dj’s, en als hoogtepunt ’s werelds nummer 1 techno dj op het moment; Charlotte de Witte .  Verder pakt de organisatie flink uit met namen als Boris Brejcha , Reinier Zonneveld , Sven Väth , Joris Voorn , Âme , Loco Dice en Speedy J op de immense stages. Zoals we gewend zijn van de organisatie wordt de lokale aanhang niet vergeten en is dit jaar ook Flow van Franky Rizardo weer terug met een all-star lineup van eigen bodem!

Free Your Mind is een festival waar saamhorigheid de kern is, met duizenden festivalgangers die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben. Het festival vindt plaats op een unieke locatie met het bos, strand en de Rijn allemaal in de buurt, wat als een inspiratie dient voor de waanzinnige stages en decoraties die tijdens het Pinksterweekend te bewonderen zijn.

Free Your Mind, en de rest komt vanzelf!

Vanaf vandaag kun je je inschrijven voor de pre registraties op www.freeyourmindfestival.nl !

De tickets voor de zaterdag zijn op enkele na uitverkocht en de kaartverkoop voor de de zondag begint op 24 december om 14.00 uur .

Line-up Fase 1

Zaterdag ABC
+ Andhim
+ Ann Clue
+ Boris Brejcha
+ Chris Stussy
+ Deniro b2b Remy Unger
+ Franky Rizardo
+ Jasper Fioole
+ Laura van Hal
+ Len Faki
+ Maqossa
+ Sama
+ Speedy J
+ Sven Väth
+ William Djoko
+ Wouter S.
+ More TBA

Zondag ABC
+ Âme
+ Charlotte de Witte
+ Enrico Sangiuliano
+ Joris Voorn
+ Len Faki
+ Loco Dice
+ Michel de Hey
+ Reinier Zonneveld LIVE
+ Remy Unger
+ Theodor Nabuurs
+ Tyco

+ More TBA

Heb je vragen over tickets, mail dan naar tickets@freeyourmindfestival.nl

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ