Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Mystic Garden Festival 10 Year Anniversary

Mystic Garden Festival 2022   Amsterdam  
We zijn verheugd om aan te kondigen dat komende zomer ons 10-jarig jubileum zal zijn! Het is ongelooflijk hoe snel de tijd vliegt. Onnodig te zeggen dat we extatisch zijn dat we een extra reden hebben om het te vieren en nodigen jullie allemaal uit om met ons mee te doen voor deze extra speciale gelegenheid.

Doe mee op 18 juni door je vooraf in te schrijven via deze link en kom een ​​verjaardagsdansje met ons doen op deze uitzonderlijke dag. De voorverkoop van tickets begint begin februari en is exclusief beschikbaar via e-mail voor vooraf geregistreerde gasten.

Onze evenementen zijn in het verleden zeer snel uitverkocht, dus we raden gasten aan om zich vooraf bij ons te registreren en ons evenement bij te wonen om als eerste op de hoogte te zijn van speciale aanbiedingen en kaartverkoop.

Het begint met het geluid van verre muziek die door het bos weergalmt, de lichtjes kloppende trommels en het viooldeuntje. Het hart van het bos roept je ernaartoe.

Mystic Garden nodigt degenen die haar horen roepen uit om door haar poorten te stappen. Een betoverende wereld vol magische wezens, adembenemend decor en dj's van wereldklasse wacht op je...

18-06-22 Mystic Garden Festival 2022

Doe mee met onze winactie en maak kans op 2 vrijkaarten (e-tickets)!
Stuur een SMS naar 7111 met de tekst GZ 58733

Verdubbel je winkans en word VIP Member!
Stuur een SMS naar 7111 met de tekst GZ VIP

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ