Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Thunderdome verplaatst naar 10 december 2022

Thunderdome   Utrecht

We zijn diep teleurgesteld in onze overheid, die opnieuw een beslissing maakt waar wij als scene keihard door geraakt worden. Door de maatregelen rondom het coronavirus die nog steeds van kracht zijn, kan deze editie van Thunderdome helaas niet plaatsvinden. Het komt heel hard bij ons binnen om zo dichtbij de event datum deze editie te moeten verplaatsen, woorden schieten tekort.

Thunderdome wordt verplaatst naar 10 december 2022 (22:00 - 07:00). Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Je hoeft hier verder niets voor te doen.  

Als je er niet bij kunt zijn op de nieuwe datum, heb je de mogelijkheid om een refund aan te vragen voor je ticket t/m 4 januari 2022 via dit formulier . Indien je geen refund hebt aangevraagd voor 4 januari 23:59 uur, blijft je ticket automatisch geldig voor de nieuwe datum.

Refunds die vóór 4 januari 2022 23:59 uur zijn aangevraagd, worden uiterlijk 2 maanden na die deadline verwerkt. Alleen volledige refunds mogelijk, gedeeltelijke refunds zijn niet toegestaan.

Personalisatie en ticket transfer zijn op dit moment gesloten. Meer informatie en deadlines met betrekking tot personalisatie voor Thunderdome 2022 zullen tegen die tijd volgen. Check ook onze FAQ voor meer informatie.

Niets kan dit waardeloze nieuws verzachten, maar we willen je niet zonder een dosis hardcore achterlaten. Als pleister op de zere wond zullen we over 2 weken het officiële Thunderdome 2021 anthem, een dikke nieuwe merchandise collectie en de Thunderdome 2021 compilatie uitbrengen.

We willen alle gabbers van over de hele wereld bedanken voor de steun en we hopen jullie te zien op Thunderdome in 2022.

Fotocredit: Facebookpagina   Thunderdome

10-12-22 Thunderdome

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ