Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Extrema Noir XXL Indoor editie op 1 januari

 

Extrema Noir is ons indoor festival dat verder gaat waar Extrema Outdoor Belgium ophield en je de beste acts in elektronische muziek zal serveren.  

Het XXL indoor festival vindt plaats op zaterdag 1 januari 2022 (20:00 uur - 6:00 uur) en markeert daarmee de symbolische start van ons 10-jarig jubileumjaar. Om deze speciale gelegenheid te vieren, hebben we besloten om alles uit de kast te halen, zowel voor de line-up als voor de locatie.

Jeff Mills, Amelie Lens, Len Faki, Adam Beyer en een tiental andere artiesten sieren de line-up. Naast genoemde headliners komen ook internationaal bekende acts als Pan-Pot, Dax J b2b Kobosil, Kollektiv Turmstrasse (live), Stephan Bodzin (live), Patrice Bäumel, Nico Morano, Joyhauser en Innellea optreden. Ook komt nog een 'very special guest' die later wordt aangekondigd.

Verspreid over twee zalen nodigden we house- en technoartiesten van verschillende generaties uit omdat geschiedenis ertoe doet, maar de toekomst ook. Ze hebben allemaal één ding gemeen: ze vertegenwoordigen het snijvlak van hun respectievelijke genres. Een zwaargewicht line-up als deze heeft een speciale locatie nodig die past bij de artiesten van dit kaliber. Daarom hebben we gekozen voor de grootste evenementenfaciliteit van de Benelux als decor voor Extrema Noir.

De Trixxo Arena (voorheen Ethias Arena) heeft een capaciteit van 20.000 bezoekers.

Tickets zijn beschikbaar op de site van Extrema Noir.

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ