Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Qlimax The Reawakening kondigt legendarische line-up aan

Qlimax 2021 The Reawakening  Arnhem

Qlimax The Reawakening maakt de volledige line-up bekend, nadat de kaarten voor het event in minder dan een uur tijd volledig uitverkocht raakten. Wereldberoemde artiesten als Ran-D, Sefa, Villain, Sub Zero Project, D-Block & S-te-Fan, Rebelion, D-Sturb & Act of Rage, The Qreator, Sound Rush en Zany staan klaar om hardstyle liefhebbers op 20 november een unieke Qlimax-ervaring te bieden.  

Qlimax vindt dit jaar voor het eerst overdag plaats. Van 12:00 uur tot 23:00 uur nemen de grootste namen uit de hardcore- en hardstyle scene het GelreDome over en geven zij liefhebbers van de hardere stijlen een unieke show waarin zij het evenement op een totaal nieuwe manier gaan beleven. Ook dit jaar trekt de organisatie weer alles uit de kast om zichzelf te overtreffen. Met een grensverleggende showproductie en een geweldige line-up belooft de 2021 editie van het iconische evenement alle verwachtingen te overstijgen.

Met Qlimax The Reawakening begint Q-dance aan een nieuw hoofdstuk. Deze editie van het wereldberoemde event wordt het eerste Q-dance evenement sinds de pandemie waar hardstyle fans van over de hele wereld – zowel online als offline – kunnen genieten van een spectaculaire show. Fans die geen tickets hebben weten te bemachtigen krijgen de kans om het complete event te streamen via de gloednieuwe Q-dance Network app. De app biedt een unieke ervaring, waarmee liefhebbers van de scene zich kunnen onderdompelen in een unieke audiovisuele ervaring en het gevoel hebben alsof ze midden in de feestende menigte staan.  

Qlimax 2021 line-up – The Reawakening
Ran-D
Sefa
Sub Zero Project
D-Block & S-te-Fan
Rebelion
D-Sturb & Act of Rage
Villain
The Qreator
Sound Rush
Zany

Tickets voor de livestream zijn beschikbaar vanaf 2 november om 13:00 uur via www.q-dance.com .

Over Qlimax
Als 's werelds meest toonaangevende indoor hardstyle evenement is Qlimax jaarlijks een onmiskenbaar hoogtepunt voor hardstyle liefhebbers over de hele wereld. Door grensverleggende showtechnieken te combineren met de grootste acts uit de harder styles, dompelt Qlimax je onder in een ongeëvenaarde audiovisuele beleving.

Over Q-dance
Q-dance is ‘s werelds grootste organisator van hardstyle evenementen. Het Nederlandse bedrijf verwelkomt jaarlijks meer dan een half miljoen fans over hun diverse evenementen, zowel in binnen- als buitenland. Sinds de oprichting in 1999 staat Q-dance met bekende festivals zoals Defqon.1, Weekend Festival, Qlimax, X-Qlusive, Dominator en QAPITAL aan het voorfront van de industrie. De indrukwekkende stages, meeslepende shows, line-ups van de beste kwaliteit en de enorme fanbase die ze over de jaren hebben opgebouwd bewijzen dat Q-dance een ware pionier binnen de industrie is. Q-dance maakt deel uit van de bekende ID&T Group, die 70 evenementen onder één dak verenigt.`


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ