Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Booming New Year eindelijk weer op de Hemkade in Zaandam

Booming Sexy New Years Vibe  Zaandam  
Nog steeds is het onder onze bezoekers een traditie om met oud en nieuw bij familie te zijn en de dag daarna lekker los te gaan. Geen kopzorgen en het leven en het nieuwe jaar vieren zoals nooit tevoren.

Het is niet alleen voor veel ondernemers maar ook op persoonlijk gebied voor velen een lastige tijd geweest de afgelopen periode met corona, sommige zijn hun dierbaren verloren anderen hun bedrijf. Des te meer moet je het leven vieren en elke dag als een cadeau beschouwen. Met een jaarwisseling is dat niet anders. Wat zal 2022 ons brengen? Misschien daarom ook is de sfeer op Booming New Year altijd zo goed. En nu we de corona tijd langzaam achter de rug hebben, merk je aan de mensen dat ze er nog meer aan toe zijn.

Wij als organisatie zullen er weer alles aan doen om die speciale sfeer extra te versterken met Gluhwein, Oliebollen, Champagne en Vuurwerk. De decoratie zal jullie weer versteld doen staan. Je waant je in een sneeuw wonder wereld met veel glitters en glamour en waaraan het jullie aan niets zal ontbreken. Ook is er qua muziek voor ieder wat wils. Een zaal met lekker house en techhouse en een zaal met freestyle, een zaal met de echte oldskool en een zaal met lekkere techno. Aan de djs zal het ook zeker niet liggen want er zijn alweer topnamen geboekt.  

Kaarverkoop
De Early Bird verkoop begint aanstaande vrijdag 15 oktober om 18:00 uur! Dit feest is een zeer populair feest en is meestal al snel uitverkocht. Wil jij er bij zijn voor 1 januari?  
Koop je kaartje hier of ga naar www.crazyland.org  

Crazyland Flight 69 is ook zo'n feest waar iedereen naar uitkijkt. Wat eigenlijk vorig jaar november gehouden zou worden gaat nu door op 6 november 2021. Flight 69 is een super thema waar je fantasie de vrije loop kan laten gaan. Wil je er toch bij zijn?   Er zijn nog maar een aantal kaarten te koop en die kan je kopen voor 39,75 euro. Klik hier om je kaarten te bestellen.

01-01-22 Booming Sexy: New Years Vibe

Doe mee met onze winactie en maak kans op 2 plaatsen op de gastenlijst!
Stuur een SMS naar 7111 met de tekst GZ 58619

Verdubbel je winkans en word VIP Member!
Stuur een SMS naar 7111 met de tekst GZ VIP

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ