Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

House zoals House bedoeld is in stijlvolle locatie in Rotterdam

Friendzz   Rotterdam  
Toen Cornelis ons vroeg om vriendjes te worden konden wij geen nee meer zeggen. Een mooie vriendschap is inmiddels ontstaan en dat willen we graag met jullie delen en beleven. Kom erbij. Op vrijdag 3 december trappen we af.

House zoals House bedoeld is in een unieke stijlvolle locatie in hartje centrum Rotterdam. Waar de drank nog in glazen wordt geschonken en waar kwaliteit en intimiteit in een hoog vaandel staan. Maar ook de line up is anders dan anderen. Met Jeroenski (special Classic House set), Diephuis, Vinny James, Quinten de Rozario, Flier, Cherokee on Percussion en MC Stanford gaan we weer genieten van een heerlijke avond vol dikke house met vocalen. En wie weet verrassen we jullie nog wel, maar dat weet je alleen als je erbij bent.
 
Jeroenski was de koning van het Prinses Theater, was resident bij Las Palmas, Betty Ford Clinic, Housequake en Sneakerz en komt nu een speciale Classic set draaien. Ook Quinten de Rozario is geen onbekende. Ook hij stond op alle grote festivals en weet wat echte houseliefhebbers verwachten op de dansvloer.

Aangevuld met onze Rotterdamse helden Diephuis, Vinny James, MC Stanford, Cherokee on Percussion en de Dortenaar Flier staat het nu al vast dat het een muzikale avond gaat worden.

03-12-21 Friendzz

Doe mee met onze winactie en maak kans op 2 vrijkaarten (e-tickets)!
Stuur een SMS naar 7111 met de tekst GZ 58620

Verdubbel je winkans en word VIP Member!
Stuur een SMS naar 7111 met de tekst GZ VIP

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ