Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

SFEER is terug op zaterdag 22 januari in Shique de Luxe

SFEER   Schaijk

Op zaterdag 22 januari komt SFEER terug.

En wel op een oude vertrouwde locatie. Shique de luxe / Noorderlicht in Schaijk. Dit omdat we hier meer bezoekers kunnen verwelkomen dan op klein Scheveningen. Gezien de regels van de overheid. Inmiddels heeft de zaak de oude naam terug gekregen en dat is niet voor niets.

Shique de luxe heeft een totale make-over gekregen en dat is te zien. Met een etage erbij waar je door het glas op de dansvloer kan kijken. Het lichtplan is compleet veranderd en het geluid is nog mooier geworden!

Dan de vraag blijft Sfeer een dresscode feest? Ja we willen toch iets anders zijn dan alle andere. Voor de mensen die het niet weten. No blue jeans en no sneakers. Ook komen we weer met thema's terug. Zoals de white editie / rood zwart / en andere div dresscode's.

Ook komen er weer betaalbare hotelkamers in het totaal verbouwde Van de Valk Hotel Nuland wat op 15 min rijden is van de locatie. Zodat je niet meteen naar huis hoeft te rijden. (we komen hier later met meer info).

Voor de mensen die eerder een ticket hebben gekocht voor SFEER 5 Year Anniversary krijgen als eerste de gelegenheid om een ticket te kopen voor Sfeer op 22 januari 2022. Dit komt allemaal in de mail te staan die jullie de komende tijd gaan ontvangen.

Welke regels en tijden het gaan worden is afhankelijk van beslissingen van de overheid. Maar daar komen we nog op terug en plaatsen we bij het event. Zo hopen we jullie voldoende te hebben geïnformeerd met wat er komen gaat.

22-01-22 SFEER

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ