Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Top100 DJs Awards in AFAS Live op 13 oktober

Top100 DJs Awards 2021   Amsterdam

Festivalorganisator ALDA en DJ Mag kondigen een alternatieve show aan: Top100 DJs Awards presented by AMF.

Het evenement rondom de jaarlijkse award-uitreiking vindt plaats op woensdag 13 oktober in de AFAS Live. Er is plek voor een beperkt aantal danceliefhebbers om bij de bekendmaking van de nieuwe nummer 1 DJ van de wereld te zijn. Er zullen ook awards uitgereikt worden in de categorie Highest Entry, Most Streamed Artist en Diversity. Naast de bekendmaking van de winnaars zijn er DJ sets van o.a. Armin van Buuren, Afrojack en Don Diablo. De gehele show zal ook te volgen zijn via een hoogstaande livestream.

Tickets vanaf 29,50 euro incl. fee
De reguliere verkoop start op maandag 4 oktober 2021 om 16:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 29,50 incl. fee. Verkrijgbaar via www.aldalive.com/tickets

Line up (A-Z)
Afrojack
Alan Walker
Armin van Buuren
Don Diablo
Mariana BO
MORTEN
W&W
+ More to be announced
+ Crowning of the No.1 DJ in the world

Allan Hardenberg, directeur en oprichter van ALDA is blij dat ze tijdens ADE toch een paar evenement kunnen organiseren: “We hadden gehoopt dat na de volledig digitale editie van vorig jaar,   we dit jaar onze vaste AMF-bezoeker blij konden maken met een show op volle kracht. Maar met de geldende corona restricties is een grootschalig internationaal evenement als AMF in de originele vorm niet haalbaar. Ik ben trots dat we samen met het DJ Mag team in redelijk korte tijd alsnog een alternatieve award show kunnen realiseren. We hebben dan ook geprobeerd zo min mogelijk concessies te maken qua productie, verwacht in deze aangepaste vorm nog steeds een grootse en imponerende show van ons. We kunnen niet wachten om de bezoeker en artiesten, die we al zolang moeten missen, weer welkom te heten.”

Naast Top100 DJs Awards presented by AMF organiseert ALDA tijdens de ADE-week een exclusieve A State Of Trance special én brengen ze samen met Amerikaanse partner Insomniac het geroemde techno-concept Secret Project Festival voor het eerst naar Amsterdam.

Eerder deze week kondigde de organisator aan een eigen stage te hosten tijdens het grootste elektronische festival van Amerika: EDC Las Vegas. In het weekend van 22, 23 en 24 oktober verzorgen o.a. Martin Garrix, Oliver Heldens en Eric Prydz op ALDA’s Circuit Grounds stage een DJ-set.  

Afgelopen jaar keken er maar liefst 7 miljoen danceliefhebbers vanuit verschillende delen van de wereld naar de DJ Mag Top 100 uitreiking via een livestream, ook dit jaar is het weer mogelijk de show te volgen.


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ