Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Burna Boy met Space Drift Tour in de Ziggo Dome op 15 november

Burna Boy Space Drift Tour  Amsterdam

Burna Boy zet weer voet in Amsterdam! Op 15 november scheurt Damini Ogulu oftewel Burna Boy de Ziggo Dome binnen met zijn Spacedrift show. Na een alom geprezen en uitverkochte show in 2019 in AFAS LIVE belooft dit weer een spektakel te worden die alleen een African Giant kan maken. De nummers "Kilometre", "Gbona" en "Onyeka" zijn een kleine greep uit zijn lange lijst van mega hits die hij ten gehore zal brengen.

Ondanks de pandemie was afgelopen anderhalf jaar geweldig voor Burna Boy. Een Grammy award, zijn nieuwe album kwam bij Apple Music op één binnen en hij is door vele bladen benoemd tot nummer 1 Afrikaanse artiest. En alsof dat nog niet genoeg was heeft Burna Boy samengewerkt met verschillende Nigeriaanse en internationale A artiesten zoals P. Diddy, Beyonce, WizKid, Justin Bieber, Stormzy, Ed Sheeran en Sam Smith om een aantal te noemen.

Burna Boy wordt algemeen beschouwd als een van de meest getalenteerde, veelzijdige en consistente artiesten in de Nigeriaanse en internationale muziekindustrie. Burna's steeds veranderende maar unieke stijl van muziek wordt door veel muziekliefhebbers gezien als een verschijnsel dat veel lijkt op dat van muzieklegende Fela Kuti, die overigens gemanaged werd door de grootvader van moeders kant, de iconische Benson Idonije.

Dit wordt niet alleen een spectaculaire show, maar ook een verwezenlijking van de statement: "AFRO TO THE WORLD!" Be ready for the Afro take over!

Maandag 15 november 2021 | Ziggo Dome – Amsterdam
Deur open: 18:30 | Show: 20:00 | Entree vanaf: € 45,- (inclusief servicekosten)
Toegang alleen voor bezoekers van 14 jaar of ouder.  

Meer informatie over deze show: http://burnaboytour.eu

De start voorverkoop wordt later bekend gemaakt. Special guests worden ook later aangekondigd.


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ