Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Claptone's Masquerade ADE is omgezet naar een Day Event

Claptone The Masquerade ADE  Amsterdam

Nieuwe overheidsmaatregelen, waardoor evenementen na middernacht worden voorkomen, dwingen ons om The Masquerade naar de dag te verschuiven.   Dit betekent dat het evenement zal plaatsvinden van 17:00 tot 00:00 uur . De datum (vrijdag 15 oktober) en locatie (AFAS Live) blijven ongewijzigd en je huidige ticket blijft geldig.

De mysterieuze man met het gouden masker en miljoenen fans, Claptone, komt voor zijn grootste ADE show ooit naar de AFAS live! Op vrijdag 15 oktober 2021 staat de muziektempel op de Johan Cruijff boulevard in het teken van The   Masquerade.  

The Masquerade combineert magie, mysterie, intrige en natuurlijk de kenmerkende Claptone melodieuze house sound. Unieke visuals, mysterieuze decoratie en magisch entertainment onder aanvoering van Claptone en zijn DJ vrienden.  

Jaarlijks betoverd hij met zijn The Masquerade concept dansvloeren op o.a. Ibiza, Miami, Londen en op festivals als   Tomorrowland. Speciaal voor ADE zal Claptone een aantal bijzondere muzikale vrienden uitnodigen.
 
Tickets
Scoor jouw ticket(s) op   www.themasquerade-ade.nl

Fotocredit:
Festicket


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ