Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Het gekste winterfestival is weer terug

Hotspot Festival 2021   Enschede  
Na acht jaar in de vriezer, is het tijd om onze Høtspot feestbol weer tot leven te schudden. En dat gaan we doen op zaterdag 6 november 2021 in Enschede. Want ondertussen zijn we wel toe aan een mega polonaise op standje fout! Maar wat is Høtspot eigenlijk?

We zijn het aller-, aller- allergékste winterfestival. Die van de gouwe hits, warme borrels, sneeuwpop-races, après-ski disco’s, topartiesten en rondvliegende rudolfs. Het winterfestival voor wie wel een beetje gekkigheid en glibberende moves kan gebruiken.

Weer tot leven schudden
In 2013 organiseerden we voor het allereerst Høtspot Festival in Enschede. En in 2014 weer. Toch belandde onze sneeuwbol in de vriezer. Het was te gek, maar misschien nog iets té gek. Maar nu is het tijd: tijd om het ijs van onze bol af te krabben en hem weer snoeihard tot leven te schudden.

Het gekste winterfestival
Op 6 november toveren we dus het terrein van de Universiteit van Twente om tot een heus winterparadijs. Van après-ski fuifjes en knisperende kampvuurtjes tot stomende hottubs en drie knetterdikke stages met artiesten die wel weten hoe ze een feestje bouwen. En vooral afbreken. Heerlijk in verwarmde tenten! Van foute schlager tot lekker Nederlandstalig en van hete live-acts tot stampende house acts. Alles in de mix, zoals een goede hutspot behoort, overgoten met de vanaf nu ‘oh zo vette’ Høtspot jus.

Line-up
Donderdag 23 september knallen we de eerste namen van onze giga line up online!

Tickets
De openbare ticketverkoop start vrijdag 24 september.

Save the Date
6 november 2021
Høtspot Festival


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ