Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Britse Big Beat-legende Fatboy Slim exclusief op elrow Town Amsterdam

elrow Town Amsterdam 2021   Amsterdam

elrow Town Amsterdam is back in town, en hoe! Op 25 september 2021 zal de Grammy- en NME-award winning muzikant Fatboy Slim op het iconische festival een exclusieve show verzorgen. Het is de enige keer dit jaar dat de Britse big beat-legende, bekend van hits als Praise You en Right Here, Right Now, in Nederland zijn magische kunsten zal vertonen.

Daarmee is elrow Town sterker terug dan ooit in één van haar favoriete steden! Het kleurrijkste festival ter wereld strijkt wederom neer op het Havenpark, waar het goede herinneringen aan heeft. "In de bossen en groene vlaktes van Havenpark kunnen we het elrow-gekkenhuis perfect ervaren!" aldus de organisatie.

Het Havenpark wordt weer aangekleed zoals we het van de elrow-familie gewend zijn: tot een kleurrijke wonderlijke wereld waarin van alles kan en gebeurt.

Naast Fatboy Slim zullen onder andere topdj's Solardo, Claptone, Ilario Alicante, Iris Menza & Tini Gessler een van de drie podia beklimmen, zie onderstaand voor de volledige line-up. In area 1, Nowmads, betreden de bezoekers een parallelle wereld van verleden, heden en toekomst, uiteraard met bijbehorend decor. Area 2, The Rowmuda Triangle, neemt hen mee op een submarine trip waar Jack SparROW jaloers op zou zijn en in area 3 lijkt het qua decor weliswaar tot het vriespunt te dalen, maar wordt het heter dan ooit.

Together we make magic happen is de slogan van het legendarische festival. Dat gaat met deze exclusieve line-up en locatie zeker lukken. Juan Arnau Jr: "We zijn druk bezig met het plannen van een geweldig nieuw elrow-avontuur en kunnen niet wachten om het met jullie te delen!""

Volledige Line-up
Fat Boy Slim, Alan Fitzpatrick, Andrea Oliva, Archie Hamilton, Bastian Bux, BEC, Chris Stussy, Claptone, De La Swing, Egbert live, Franky Rizardo, Gary Beck, Ilario Alicante, Iris MenZa, Julian Anthony, Mia More, Michel de Hey, Rendher, Rich NxT, Roberto Capuano, Rossi, Seb Zito, Secret Cinema, Solardo, Tahko, Tini Gessler, Toman

Over elrow
In 2010 hebben Juan Arnau Jr en Cruz Arnau, zesde generatie van entertainmentfamilie Arnau, het plan een klein feestje in Barcelona te organiseren: elrow Night. Een speeltuin voor volwassenen moet het worden: een droomwereld vol surrealistische optredens en decors, uitbundige confettiregens en kleurrijk publiek, dansend op de beats van topdj's. Inmiddels is elrow het snelst groeiende entertainmentconcept ter wereld, met een hoofdkantoor - het Rowhouse - in Barcelona en 250 events in meer dan vijftig verschillende steden van Shanghai tot Kaapstad en van New York tot Mumbai. Drie jaar geleden streek elrow Town, het festivalconcept van de clubnight, voor het eerst neer in Nederland.


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ