Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Gloednieuw evenement ‘Kloktoberfest’ in Klokgebouw Eindhoven

Kloktoberfest   Eindhoven  
Höchste Zeit für einen Crashkurs in Deutsch! Want op vrijdag 29 oktober a.s. vindt in het Klokgebouw in Eindhoven het gloednieuwe evenement Kloktoberfest plaats, met als eerste bevestigde acts Mental Theo, Snollebollekes, Partyfriex, Alpenzusjes, Gebroeders Ko, Thorsten Von Lippe Biesterfeld en party DJ Der Roten Jaeger. Loco Loco Discoshow zal dit spectaculaire feest hosten. Meer namen volgen spoedig.  

Tickets
De ticketverkoop start zaterdag 18 september om 11:00 uur via www.kloktoberfest.nl.

Early Bird (Früher Vogel) €29,-
Reguliere tickets (Reguläre Karten) €35,-
Groepstickets (Festliche Freunde): 10 tickets voor de reguliere prijs van 9 tickets

Dit is exclusief servicekosten van €2,50
 
Kloktoberfest 2021
Kloktoberfest is gemodelleerd naar voorbeeld van het traditionele Duitse Oktoberfest, dat normaliter jaarlijks in de Beierse hoofdstad München wordt gehouden, maar dit jaar helaas niet doorgaat. Kloktoberfest in Eindhoven is dé plek voor allround ambiance en gekte om volop te dansen en te hossen op Deutsche schlagers; om mee te zingen met “foute” party hits; om Bratwürste, Bratkartoffeln en Buttermöhren te eten; en te proosten met schnaps en bier.

De in lederhosen en dirndls gehulde bezoekers wanen zich in een kleine versie van München waar ze zich samen met de leukste en populairste feestartiesten van Nederland onderdompelen in één groot festijn en onvergetelijke allround gekte. Bin dabei!


29-10-21 Kloktoberfest

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ