Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Qlimax keert na een jaar afwezigheid terug

Qlimax 2021 The Reawakening  Arnhem  

Nadat de editie van vorig jaar vanwege restricties niet kon doorgaan zet Qlimax dit jaar voor hun langverwachte terugkeer op zaterdag 20 november in het Gelredome in Arnhem een verbluffende productie neer. Met deze gloednieuwe meeslepende show kunnen fans op een spectaculaire ervaring rekenen.

Dit jaar vindt Qlimax voor het eerst overdag, van 12:00 tot 23:00 uur, en met een maximale capaciteit van 75% plaats. In deze nieuwe setting worden hardstyle fans uitgenodigd om samen deze gloednieuwe Qlimax ervaring te beleven tijdens Qlimax The Reawakening.

Jonas Schmidt, Creative Director van Q-dance: “Qlimax is het langstlopende evenement dat wij organiseren. We zijn ontzettend blij dat we deze traditie kunnen voortzetten, nadat het ons vorig jaar verboden werd om het evenement fysiek te organiseren. Ons hele team is al maanden bezig om een unieke nieuwe Qlimax ervaring te creëren en we kunnen niet wachten om onze fans te laten zien wat we voor hen in petto hebben."  

Tickets
Tickets voor Qlimax The Reawakening gaan in de verkoop op 2 oktober om 13:00 uur op shop.q-dance.com . Als Qlimax The Reawakening wordt afgelast vanwege extra restricties vanuit de Nederlandse regering, worden alle ticket kopers automatisch terugbetaald.  

Over Qlimax
Als 's werelds meest toonaangevende indoor hardstyle evenement is Qlimax jaarlijkse een onmiskenbaar hoogtepunt voor hardstyle liefhebbers over de hele wereld. Door grensverleggende showtechnieken te combineren met de grootste acts uit de harder styles, dompelt Qlimax je onder in een ongeëvenaarde audiovisuele beleving.
 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ