Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

elrow Town Amsterdam gaat door in Havenpark

elrow Town Amsterdam 2021   Amsterdam

YESSS, we hebben geweldig nieuws: elrow Town Amsterdam gaat door zoals gepland!! We hopen dat jullie al aan het aftellen zijn voor ons festival op 25 september! Met nog maar 9 dagen te gaan, is het tijd voor wat langverwachte updates.

Havenpark
Ook al hadden we een prachtig onontdekte festivallocatie voor elrow Town Amsterdam dit jaar, we konden ons niet bedwingen om af en toe nog eens terug te denken aan "Havenpark", waar we onze laatste editie vierden en prachtige herinneringen hebben gemaakt.

En dus, met steun van de gemeente, keren we tóch terug naar Havenpark dit jaar! In de bossen en groene vlaktes van Havenpark, kunnen we het elrow gekkenhuis perfect ervaren!

We zijn onwijs druk geweest om een nieuw avontuur voor jullie te creëren en kunnen niet wachten om het met jullie te delen!

Area's
Dit jaar zal het festival plaatsvinden in drie area's, en elke area heeft z'n eigen thema.

Area 1 - onze main stage - is omgetoverd tot NOWMADS: Een ervaring die je nog nooit eerder hebt meegemaat, waarin allerlei werelden samen komen: het stenen tijdperk, waar holbewoners, middeleeuwse figuren, Bedouinen, Egyptenaren en zelfs 2 meter hoge blauwe ruimtereizigers gemixt worden in een feest dat voor je gevoel nooit eindigt.  

Area 2 is TRIANGULO ROWMUDAS: Ergens tussen Atlantis en Es Vedrá is een Elrow-schip van z'n route geraakt en terecht gekomen in wilde wateren: de Rowmuda Driehoek. Stel je voor, een ongekende mix van "Het Eiland", Lost & Alive: een wild feest vol met scheepswrakken, neergestorte vliegtuigen, bizarre zeedieren en hippie communities onder het water.

Area 3 is GROWENLANDIA: Het is de koudste nacht van het jaar met de thermometer die -51,8 graden aangeeft. Voor je, omgeven door water, is Mr. Ijsberg en een hele hoop bijzondere karakters, aan het feesten alsof er geen morgen bestaat. Dus, kleed je lekker warm aan want de "perfect storm" met sneeuw, muziek en een gekkenhuis staat op het punt om los te barsten.

Meer info over lockers, parkeerplekken, hoe te reizen naar het festival vind je op elrowtown.com


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ