Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

Bontgenoten Winter Weekender in november

 
Bontgenoten Winter Weekender
Time to shine! Ja echt, de Bontgenoten kriebels zijn zó enorm; we gooien dit jaar onze magische poort niet één maar twee dagen open! Kom in het weekend van zaterdag 6 en 7 november 2021 ogen en oren te kort in ons betoverende festivaldorp met 7 podiums, moddervette acts, never-ending confetti & ballonnen!

De ticketverkoop voor de Bontgenoten Winter Weekender 2021 start woensdag 22 september om 12:00 uur.

Bontgenoten
Verdrink in de wereld van Bontgenoten en spin je dol. Hier wordt kippenvel gekweekt. Een plek waar speelsheid wordt gecombineerd met stevige baslijnen. Oftewel funky house en tech house muziek. The sky is the limit. Alles is hier mogelijk. Zolang je maar hard je best doet op de dansvloer met een flinke lach op je smoel.

Zongenoten
De bestemming. De zonovergoten geboorteplek van R&B. Als grondlegger van het genre struinen wij al jaren de hitlijsten af met ons muzikale collectief opzoek naar pakkende en eigenzinnige hits om versoepeling in de heupen te veroorzaken. Dansen op hoog niveau. Stilstaan is geen optie!

Desperados
Een plek waar je van de hak op de tak gaat. Talloze hits komen in een mum van tijd voorbij. Voor hier de vrijheid! Welke hit is jouw favoriet?

The Church - Chit Chat Friday
De crème de la crème aan artiesten passeert de revue tijdens deze betoverde weekender in the Church. Verwacht een heel repertoire aan overheerlijke house en club classics. Duik in je lekkerste vel het weekend in en kom samen in het walhalla van mooie verhalen en bijzondere connecties!

Slimy Disco
Laat je omverblazen door gekke fratsen en verrassingen. De volgende dag heb je zwarte gaten. Heerlijke disco muziek waar you can je fingers by aflikken! Pure lust voor het oor!

Apres Ski
Alle gekheid op een stokje! Mis geen moment. Terug naar de basis, ons intieme en knusse winterparadijs in deze turbulente wereld!

Secret Area
Weg van het terrein. Op avontuur. Niemand weet waar. Maar als je er bent, wil je niet meer terug!
Wij willen niks liever dan op zaterdag 6 en zondag 7 november weer samen met jullie de dansvloer op.

Tickets
Haak aan, en koop je ticket !

 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ